Edyta M 31.05.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Edytko Tobie też miłego tygodnia życzę i pogody lepszej niż u mnie,Leje deszcz niemiłosiernie Żeby było zabawnie to ja też LEW jestem, ale małe RACZKI mogą czuć się przy mnie bezpieczne:yes: Yuka pełniłam straż dzielnie,ale na szczęście nie sama. Dobrze, że już jesteś Witaj Siostra No to pogadajmy teraz jak LEW z LWEM .... U mnie slonko swieci jak zwariowane ( 40 st. C ) .......... w Polsce na budowie pada ....................... normalnie chyba sie zaraz wkurze , w srode hydraulik mial swoje rurki rozkladac i co ???? pewnie w piatek jak dobrze pojdzie ..... Chlopak chetny do pracy , ale co jak wszystko sie kisi ...... Lepiej Atijka zjedzmy po jakims ciasteczku , albo po krowce ..... na odstresowanie . Lubisz KROWKI ? wlasnie dzisiaj moja Mamuska wyslala mi pakiet pol kg. " wspomaga " mnie czasem krowkami prosto z Polski . Takich tutaj nie kupisz . Buziaczki i sloneczka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.05.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Dzien Dziecka http://img715.imageshack.us/img715/7617/dziendziecka.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.06.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Kochana:hug: Z okazji Dnia Dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 01.06.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Atijko Kochana z okazji Dzionka Dzieciątka : Taaaakiej tęczki ładniusiej Życzę Wam i te troskliwe misie( nieskromnie powiem, że to chyba My- siostry;)) w ramionka Was wezmą i wyściskają i wsistkie problemy w mig przegonią buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.06.2010 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Edytko, Lewku Ty mój Krówki lubię i chętnie się poczęstuję. Najbardziej lubię jak z wierzchu są kruche ,a w środku ciągnące:yes: Yuka więżba skończona a na imprezowanie jesteśmy umówieni z Bobami na sobotę. W tygodniu nie chcieli bo pracować trzeba ( powiem jak Violetta Kubasińska z Brzyduli " DASZ WIARĘ?) Dziękuję Dziewczynki Wy moje kochane za życzenia z okazji Dnia Dziecka i ...Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 04.06.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witaj Siostro Anusiu Wasi boby, bobowie- jak to się pisze- Wasze Boby?? Dają czadu i sięnie pikolą... i na imprezę tejż znajdują czas- no tylko się cieszyć, że to takie porządne ludki - mam nadzieję, że Nasza ekipa tejż będzie taka "poprawna politycznie";) Cieeeeeepluteńko pozdrawiam i słonecka, słonecka, słonecka zycę :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 04.06.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Anusia, a Cię tejż jaka trąba porwała?? martwię się, żadnego znaku, że ok:( 3mam kciuki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.06.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Obecna Idę mięcho na grilla przyprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.06.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witaj AtijkoObecna Idę mięcho na grilla przyprawiać. No wreszcie pogoda taka, że i grilla można zrobić Udanej imprezki Anusiu:stereo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.06.2010 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Hejka Atijka Siostro zlota weekenduj ...... weekenduj Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.06.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Uuuu, chyba grill udany, bo Atijka imprezuje:) Super Kochana A pogoda wymarzona:stirthepot: Buziaki, baw się dobrze:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.06.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Pogoda super, grill udany ( nawet dwa, a co ? jak szaleć to szaleć) Wiecha opita jak ta lala. Siostrzyczki moje kochane, jak ja się wczoraj ubawiłam.... Pozdrawiam was gorąco i zapraszam do dziennika bo foty będą :wiggle: bedą foty Trallallalla:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Cześć Atija Ładnie, ładnie szybko idziecie jak błyskawica! Dachóweczka w ładnym kolorze , ile macie metrów użytkowych?Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 06.06.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 ładna dachóweczka - gratuluję tempa pracy! A jakiego koloru planujecie elewację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.06.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 zapraszam do dziennika bo foty będą :wiggle: bedą foty Trallallalla:D:D Dotrzymałaś słowa! Są, i to jakie:jawdrop: Cod, miód i orzeszki:D Kochana, pięknie... Spacer po salonach odbyłam, ale wiechę to masz... łoch żesz ty matko sałatko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Atijka Siostra ................... GRATULUJE !!!!!!! A skad ta ROTA ? ( wyjasnij ten przypadek ) ....... zaciekawilo mnie to Buziaki Kochana ...... Trzymaj kciuki za moich BOBOW ..... jutro ( poniedzialek ) wchodzi ich wieksza ilosc :lol2::lol2: na budowe . Wreszcie bedzie sie cos dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.06.2010 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Hello Miłego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 07.06.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Łooooooosz:eek: znaczy Heeej Atijko:hug: I teraz Łooooooosz ale Macie już fajnisty domek:) i .... z tą Rotą, tio rzeczywiście przeżycie musiało być niezłe ... ale skąd ona?? No i 3mam kciuki za pogodę- bo na razie dobrze jej idzie- tylko żeby dziewczyna się nie załamała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 07.06.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 ulallalalalala, ale sie porobilo, albo ale sie pobudowalo . Super, ja jestem na etapie marzen sennych, bo u nas prawie nic sie nie rusza. Takie pytanko do wszystkich tu zagladajacych, czy Wy tez macie problem z zaplanowaniem i projektowaniem pomieszczen?? Bo ja jakos chyba ciemna masa jestem, nie potrafie sobie wyobrazic ani wielkosci,ani niczego. Masakra jakas... Ale Atija doemk pierwsza klasa Ci rosnie, oby tak dalej, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.06.2010 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witajcie Siostry, Kuzynki, Koleżanki i wszyscy Zaglądacze Po kolei : mariomili metrów użytkowych : 114,21m2 całkowitych: 239,20 m2 Tobie też miłego dnia życzę i wszystkim:D Pani Smith Tak naprawdę to jeszcze nie wiem jaki kolor elewacji będzie:eek: chodzi mi po głowie taki jaśniutki beż, wiesz ,taka kawa z mlekiem co to w niej więcej mleka niż kawy. Chcę mieć okna w kolorze ciemny orzech z zewnątrz i nie wiem jak to się będzie komponowało. Wszelkie sugestie mile widziane Yuka Ech... prawda, że piękna? Na pytanie ,dlaczego jest do niej przyczepiona siekierka ? Otrzymałam odp. bo to ciesielskie narzędzie. Hmm... w sumie tak ,ale w dzisiejszych czasach to chyba powinni jakiegoś shtila dowiązać Edytko jakże się cieszę, że u Ciebie robota ruszy pełną parą. Trzymam kciukasy:yes: A Rota? już wyjaśniam: Jakiś czas temu na terenie gminy, na budynkach straży pożarnej zamontowano takie cudo ,co wybija każdą pełną godzinę , a o 12,00 w południe właśnie rotę. i dlatego,że było południe ,na zawieszanie wiechy otrzymałam rotę gratis;) Baaardzo mnie siem to podobało Niwa trzymam kciuki za pogodę w całej Polsce. Dość już tej wooody brrr . Mam nadzieję, że pogoda twarda babka i tak łatwo się nie załamuje:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts