Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

Edytko

Tobie też miłego tygodnia życzę i pogody lepszej niż u mnie,Leje deszcz niemiłosiernie

Żeby było zabawnie to ja też LEW jestem, ale małe RACZKI mogą czuć się przy mnie bezpieczne:yes:

Yuka

pełniłam straż dzielnie,ale na szczęście nie sama. Dobrze, że już jesteś:hug:

Witaj Siostra :hug:

No to pogadajmy teraz jak LEW z LWEM :cool:....

U mnie slonko swieci jak zwariowane ( 40 st. C ) .......... w Polsce na budowie pada .......................:bash: normalnie chyba sie zaraz wkurze , w srode hydraulik mial swoje rurki rozkladac i co ???? pewnie w piatek jak dobrze pojdzie ..... Chlopak chetny do pracy , ale co jak wszystko sie kisi ......

Lepiej Atijka zjedzmy po jakims ciasteczku , albo po krowce ..... na odstresowanie . Lubisz KROWKI ? wlasnie dzisiaj moja Mamuska wyslala mi pakiet pol kg. " wspomaga " mnie czasem krowkami prosto z Polski . Takich tutaj nie kupisz :popcorn:.

Buziaczki i sloneczka zycze :yes:

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edytko, Lewku Ty mój ;)

Krówki lubię i chętnie się poczęstuję. Najbardziej lubię jak z wierzchu są kruche ,a w środku ciągnące:yes:

Yuka

więżba skończona a na imprezowanie jesteśmy umówieni z Bobami na sobotę. W tygodniu nie chcieli :jawdrop: bo pracować trzeba ( powiem jak Violetta Kubasińska z Brzyduli " DASZ WIARĘ?)

Dziękuję Dziewczynki Wy moje kochane za życzenia z okazji Dnia Dziecka i ...Wzajemnie

Witaj Siostro Anusiu :hug:

Wasi boby, bobowie- jak to się pisze- Wasze Boby?? :) Dają czadu i sięnie pikolą... i na imprezę tejż znajdują czas- no tylko się cieszyć, że to takie porządne ludki :)- mam nadzieję, że Nasza ekipa tejż będzie taka "poprawna politycznie";)

Cieeeeeepluteńko pozdrawiam i słonecka, słonecka, słonecka zycę :hug::hug::hug:

Atijka Siostra ................... GRATULUJE !!!!!!!

A skad ta ROTA ? ( wyjasnij ten przypadek ) ....... zaciekawilo mnie to :confused:

Buziaki Kochana ...... Trzymaj kciuki za moich BOBOW ..... jutro ( poniedzialek ) wchodzi ich wieksza ilosc :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: na budowe .

Wreszcie bedzie sie cos dzialo :D

Łooooooosz:eek: znaczy Heeej Atijko:hug:

I teraz Łooooooosz :eek: :D ale Macie już fajnisty domek:) i ....

z tą Rotą, tio rzeczywiście przeżycie musiało być niezłe ... ale skąd ona??

No i 3mam kciuki za pogodę- bo na razie dobrze jej idzie- tylko żeby dziewczyna się nie załamała;)

ulallalalalala, ale sie porobilo, albo ale sie pobudowalo ;). Super, ja jestem na etapie marzen sennych, bo u nas prawie nic sie nie rusza. Takie pytanko do wszystkich tu zagladajacych, czy Wy tez macie problem z zaplanowaniem i projektowaniem pomieszczen?? Bo ja jakos chyba ciemna masa jestem, nie potrafie sobie wyobrazic ani wielkosci,ani niczego. Masakra jakas... Ale Atija doemk pierwsza klasa Ci rosnie, oby tak dalej, trzymam kciuki :)

Witajcie Siostry, Kuzynki, Koleżanki i wszyscy Zaglądacze ;):D

Po kolei :

mariomili

metrów użytkowych : 114,21m2

całkowitych: 239,20 m2

Tobie też miłego dnia życzę:D i wszystkim:D

Pani Smith

Tak naprawdę to jeszcze nie wiem jaki kolor elewacji będzie:eek: chodzi mi po głowie taki jaśniutki beż, wiesz ,taka kawa z mlekiem co to w niej więcej mleka niż kawy. Chcę mieć okna w kolorze ciemny orzech z zewnątrz i nie wiem jak to się będzie komponowało. Wszelkie sugestie mile widziane

Yuka

Ech... prawda, że piękna? Na pytanie ,dlaczego jest do niej przyczepiona siekierka ? Otrzymałam odp. bo to ciesielskie narzędzie. Hmm... w sumie tak ,ale w dzisiejszych czasach to chyba powinni jakiegoś shtila dowiązać;):cool:

Edytko

jakże się cieszę, że u Ciebie robota ruszy pełną parą. Trzymam kciukasy:yes:

A Rota? już wyjaśniam:

Jakiś czas temu na terenie gminy, na budynkach straży pożarnej zamontowano takie cudo ,co wybija każdą pełną godzinę , a o 12,00 w południe właśnie rotę. i dlatego,że było południe ,na zawieszanie wiechy otrzymałam rotę gratis;) Baaardzo mnie siem to podobało

Niwa

trzymam kciuki za pogodę w całej Polsce. Dość już tej wooody brrr . Mam nadzieję, że pogoda twarda babka i tak łatwo się nie załamuje:cool: