yuka 06.03.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Poczekamy na zdjęcia, najważniejsze, że cały czas do przodu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 ... i malutką lampeczkę poproszę A ja wręcz przeciwnie... w dużym kubku proszę i miejscówkę blisko kominka... zima mi wróciła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.03.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Poczekamy na zdjęcia, najważniejsze, że cały czas do przodu:D Żebyś Ty wiedziała jak bardzo dziś do przodu Moose dawaj chodź,kominek rozpalę i wiaderko wina dam. u mnie dziś WIOSENKA. W półbuty wskoczyłam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 07.03.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 wiosenka?? uuuuuuuuu,a tu niby wiosna a mrozik po nozkach daje,az mnie a kind of reumatyzm trafil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 08.03.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet http://img4.imageshack.us/img4/7702/mini316931.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.03.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 makawel Dziekuję pięknie, uwielbiam tulipany. Bozenko jest nadzieja, każdego dnia coraz cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 10.03.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Cześć,oj chyba jednak nie przeczytam wszystkiego, zajrzałam na pierwszą i ostatnią stronę - sprytnie, nie? Widzę, że u Was bliżej niż dalej. Pozdrawiam i postaram się coś więcej doczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.03.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Ania BOSKO u was!!!! wszystko mi się podoba!!!! i kominek i łazienka!!!!! już nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć- już zafugowanej i życzę powodzenia w sprzedaży mieszkanka! wiosenne buziaki przesyłam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.03.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 (edytowane) Witaj Klesiu najważniejsze widziałaś Witaj u mnie, jako i ja witałam się u Ciebie:welcome: U nas już blisko, a jednocześnie jeszcze taaak daleko. Dużo pracy przed nami i jeszcze więcej wyborów.A nie zawsze można mieć co się zamarzy, zwłaszcza w tym czasie , gdy jedziemy na oparach gotówki Marta dzięki za buziaki, w Twoją stronę wysyłam całe stadko równie wiosennych cmoków. Foty może jutro zrobię . A mieszkanko ... no cóż... ale o tym ani mru, mru..., żeby nie zapeszyć. Trzymajcie tylko kciuki za pewien kredyt i będzie ok. Yuczka Chodź to Cię ukocham Edytowane 10 Marca 2011 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.03.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Przyszłam:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.03.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Dobrze, że jesteś. W takim trudnym dniu jest lżej jak ktoś ukocha. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 11.03.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Eeeech, ale domowo sie już u Ciebie robi na więcej fotek czekam, bo łazieneczka śliczna będzie - a właściwie już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.03.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Cześć Emiluś fotki są Widziałam , że u Ciebie schody się robią, jakie to drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 11.03.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Dzięki za kciuki. Widzę, że rok temu zaczynaliście podobnie jak my . Ogrom pracy to my mamy przed sobą, a Wy to już prawie kończycie. Tak że ja dla odmiany potrzymam kciuki za Waszą sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.03.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Cześć Aniu .Widę ,że murłate przykrywacie płytami g-k też braliśmy takie rozwiązanie pod uwagę teraz mąż wymyślił ,że damy styropian a na to siatka plus tynk .Wy pokrywacie to gipsem czy tynkiem ? Bo my właśnie nie chcemy żeby różniło się to miejsce od tynku u nas tynk cementowo-wapienny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.03.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Aniu WOW!!!! Ale postępy, góra super już wygląda, łazienka też, pięknie. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak u nas tak będzie, a to już niedługo. Życzę teraz pomyślnej decyzji kredytowej, my przez to przechodziliśmy rok temu, oby poszło pomyślnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 12.03.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 A robią się, robią Dziś prawie się skończą - na przyszły tydzień zostanie barierka, bejcowanie i lakierowanie, ale chyba tylko 2 razy, bo będzie straaasznie śmierdzieć a na weekend chcę mieć możliwość wejścia na górę (pralnia itp). No, ale do końca miesiąca wszystko będzie ślicznie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 12.03.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 i ja trzymam kciuki jakby cus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 12.03.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Domek ekstra!! Już w zasadzie niewiele Wam zostalo żeby zamieszkać!! Kiedy my będziemy na tym etapie?? Trzymamy kciuki za szybka przeprowadzke!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 12.03.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 No i najważniejsze trzymam kciuki za kredyt klientów na Wasze mieszkanko!! My jesteśmy dokładnie na tym samym etapie ze sprzedażą, mamy podpisaną umowe wstepną z terminem zakończenia transakcji do końca marca. My juz tez mieliśmy dość obcych ludzi kręcących sie po naszym mieszkanku więc dokladnie rozumiem Wasz ból!! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts