yuka 18.03.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 w ogóle uważam ze młode małżeństwa powinny mieszkać na swoim Zgadzam się z tym w całej rozciągłości:rotfl: I witam się wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.03.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Czeeee Laski Bezcennego Pomocnika mogę podesłać, ale czy stawka będzie równie niewygórowana jak u mnie ręczyć nie mogę.mam chody Dziewczynki radźcie... bo mam zagwozdkę. Górną łazienkę chciałabym coś chyba w kremowych beżach, bardziej krem niż beż, lub taka złamana biel- nie biel . I drewniany blat pod umywalkę na całą długość ściany, może jeszcze zabudowany geberit drewnem. I problem polega na tym , że nie wpadły mi w oko żadne kafle, wiecie, takie co to na ich widok robi się ...ACH.... macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.03.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Widziałaś może Otylię z Paradyża? Albo Stellę z Polcoloritu? Tylko pamiętaj na żywo bo inaczej to ...ACH... możesz pomylić z ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.03.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Zanotowałam w magicznym zeszycie, będę macać w sklepie. Dzięki Yuczka, niezawodna jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.03.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 A tymczasem zmykam, jutro u nas akcja druga warstwa wełny;) Ciekawe ile uda nam się zrobić :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.03.2011 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.03.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Właśnie Aniu, te dylematy wyboru i doboru...niby się na to czeka jak mury rosną, potem już dach na domku...i nagle okazuje się, że w głowie za dużo pomysłów, za wiele pragnień... Ale tak ma chyba większość z nas, więc trzymam kciuki żebyś sobie poradziła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.03.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 hejka Amtelko jakoś pewnie wybrnę, wszyscy przerabiamy te dylematy decyzyjne Póki co, zachwycam się twoim trawertynem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.03.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 mnie też się podoba i mam takie same dylematy. za chwilę będę mieć tynki i już bym chciała wybierać glazurę ale mąż mnie studzi swoim.."i na to przyjdzie czas" a potem znów będzie wszystko na wariackich papierach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.03.2011 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Cześć Tom Bor jeśli wszystko nam się ułoży jak powinno, to dopiero będą wariackie papiery. Nie mogliśmy robić zakupów, bo... wiadomo brak kasy. Jak będzie kasa to ... wynocha z mieszkania, bo już nie będzie nasze i tak koło się zamyka. Chyba jednak lepiej mieć chociaż koncepcję jak mają wyglądać pomieszczenia. Teraz byłoby łatwiej.... ale.... jak ja mam co najmniej dwa pomysły w tygodniu????.... To może lepiej, że np. farby lub kafle nie kupione.... Ps. te do wiatrołapu zakupione jakiś czas temu już mi się chyba nie podobają jeszcze pomyslę Ale Nowa Gala jest w dalszym ciągu śliczna i sąsiad ma zakupiony identyczny gres Też uważają, że jest śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.03.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 I ja też uważam, że jest śliczny:D:D:D Atija, czy to oznacza, że święta w nowym domu???:o:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.03.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Yuczka Tak naprawdę to ja jeszcze do końca nie wiem czy Młodzi dostaną ten kredyt. Ciągle jakieś papierki do banku dowożą.Jestem taka zawieszona w próżni i boję się cokolwiek planować , żeby nie zapeszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.03.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 To nie planuj... głośno;)Ale i tak będzie dobrze:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 25.03.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Aniu jeśli chodzi o kuchnię to ja Cię doskonale rozumiem ,sama mam ten problem bo nie wiem czego chce . Chyba wybór za duży A o kredyt się nie martw banki tak już mają ze nim przyznają kredyt to trzeba tony papierów im donieść , przerabiałam to rok temu . Na pewno będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.03.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Hej Laska:DGdzie Ty się podziewasz od kilku dni?Coś czuję przez skórę, że ukrywasz coś przed nami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.03.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 :) Bije się w piersi. Nic nie ukrywam, słowo. W domku cały czas bez zmian, no może coraz bardziej biało się robi.Przemek cały czas walczy z cekolowaniem. jeden pokój już właściwie można malować. Wolno to idzie , bo robią tylko we dwóch, Szwagry moje. W sprawie kredytu Pewnego Młodego Małżeństwa nadal cisza. Niestety. Czekają na jakiś świstek ze swojego banku, żeby dostarczyć do banku od kredytu. Rozglądam się za schodami i drzwiami. Dziś w jednym miejscu pani zaśpiewała za schody jesionowe około 10 000 . Chyba się z głupim na głowy pozamieniała. Szukam dalej. Drzwi podobają mi się DRE- cell arte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 25.03.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Noo za te schody to faktycznie sporo chce u nas w okolicy jest stolarz który na stopień jesionowy o wymiarach 100x30x3 wraz z malowaniem na dowolny kolor oraz montażem bierze 165 zł w cenie daje i montuje listwy boczne . Szukaj kogoś tańszego myślę ze w Twojej okolicy również znajdzie się ktoś kto zrobi ładne schody w bardziej przystępnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.03.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Będę szukać, to tylko było takie pierwsze rozeznanie. Podoba mi się cena stolarza z Twojej okolicy. U nas niestety,mimo że wieś ,jest blisko do trójmiasta i ceny też trójmiejskie. Ale nie poddam się, znajdę kogoś w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.03.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Atija, a Ty chcesz schody mieć jasne czy ciemne? Buk też nadaje się na schody, tylko w buku nie ma widocznych usłojeń, jest za to tańszy od jesionu:)Poszukaj, może coś uda Ci się znaleźć dobrego fachowca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.03.2011 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 A czemu Ty jeszcze nie śpisz? Do domku jutro jedziesz? Będę szukać, na pewno znajdę. A schody chciałabym jeszczesamaniewiemjakie coś w kolorze mahoń, może ciemna wiśnia. Trudno mi coś mówić, bo wszędzie próbki kolorów są inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts