yuka 26.03.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Dziś już jest jutro;) Jadę, ale trochę później, ok. 14;)a a'prpos schodów jeszczesamaniewiemjakich to wbrew pozorom bardzo popularny model:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.03.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 to jedź, jedź i fotów napstrykaj całe mnóstwo. Piję sobie poranną herbatkę ( w piżamce jeszcze) i nie chce mi się nic, absolutnie nic. Ale muszę ruszyć doopsko, bo pranie się wyprało i trzeba iść powiesić na dwór, słonko pięknie świeci , ....i leży śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.03.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Piję sobie poranną herbatkę ( w piżamce jeszcze) i nie chce mi się nic, absolutnie nic. Ja już po dwóch kawkach i do pracy się wziąć muszę, ale mi też się absolutnie nie chce:D:D:D Aaa... ja już nie w piżamce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.03.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Ha, a ja pracuję umysłowo ;)znaczy myślę dużo co by tu robić, żeby się nie narobić a dużo zarobić Umówiłam pomiar kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.03.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Umówiłam pomiar kuchni . Super:D:D:D Ja też W czwartek dzwoniłam:D Czekam na sygnał teraz od pana, bo u nas sprawa jeszcze nie taka pilna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.03.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Hejka:D Jak Twoja kuchnia, klaruje się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.03.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Nooooo chyba dół będzie ciemny o ładnej nazwie Magic, a góra jasna .O nazwie trawa Morska ( i wcale nie jest to kolor zielony, chociaż tak mi się nazwa skojarzyła ) Blaty jasne, ( nazywa się travertin ;)chociaż mało go przypomina )No to się rozjaśniło ... hi ..hi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.03.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Chyba będziemy piszczeć z radości, co?BARDZO SIĘ CIESZĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.03.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Chyba będziemy piszczeć z radości, co? Nooooo, ale dopiero jak ten mój K przelotnie akt notarialny podpisze i bank na nasze konto przeleje to co Młodzi będą 30 lat spłacać A na razie cicho sza, nie cieszymy się zbyt wcześnie..... no dobra , troszkę można :wiggle: jakoś tak podobnie dziś wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.03.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 No dobra, dobra:DP.S. Czy privka ode mnie dostalaś? Bo nie mam pewności, czy wyszedł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.03.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Dostałam, a odpowiedź doszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 29.03.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Wiedziałam ze tak będzie ,w końcu nie mogło być inaczej Gratuluję z całego serca No to teraz strasznie zajęta będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.03.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Dzięki Pawciuniu rzeczywiście troszku zalatana będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.03.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Dostałam, a odpowiedź doszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.03.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Cześć zalatana kobieto:D:D:DChciałam Ci jeszcze coś napisać w kwestii schodów, żeby nie było, że wiedziałam i nie powiedziałam;)Na ciemnych stopniach bardzo będzie widać kurz (co nie znaczy, że na jasnych go nie ma;)) Ale fakt, pięknie komponować się będą z CONCEPTEM:D:D:DNapisałam to ja, przyszła posiadaczka CIEMNYCH schodów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 01.04.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 A ja, obecny posiadacz ciemnych schodów, potwierdzam Strasznie widać każdy pyłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 01.04.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Gratulacje Ach, przeprowadzka Micha sie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.04.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Uwaga, uwaga !!! Teraz piszę ja, przyszła posiadaczka naturalnych bukowych, a może jesionowych :confused:schodów i SZARYCH drzwi ( tylko jeszcze K o tym nie wie.... hi hi ... hi ) Witajcie moi kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.04.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) SZARYCH??? DRZWI???A gdzie takie wyniuchałaś? EDIT: Cyżby PRIMA APRILIS:rotfl: Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.04.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Coś mi murator słabo chodzi dzisiaj:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts