atija 01.04.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Mi też słabo chodzi takie mi się widzą DRE-CELL PREMIUM i co dziwne... jak je pierwszy raz zobaczyłam , to nie było ...Ach......dojrzewa jednak we mnie myśl, że właśnie te chcę. Wyobrażam sobie je przy Concepcie.... mniaaammm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 04.04.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Podobuja mi sie te drzwiczki, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.04.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 drzwi bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.04.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Cześć kochana:hug:Wiem, że zalatana teraz jesteś i przyszłam tylko powiedzieć, ze trzymam kciuki, żeby wszystko zgodnie z planem szło:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.04.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Czeee wszystkim :wiggle: idzie, idzie, jeszcze jak idzie szczegóły wkrótce bo padam na twarz. Pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.04.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 no to kochana jak twarz już zbierzesz z podłogi to foty wstaw, bo czekamy...http://emotikona.pl/emotikony/pic/0acute.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 08.04.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 No czee Dawaj te szczegóły bo umieram z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.04.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) jeszcze twarzy nie pozbierałam , ale powiem Wam , że kupiłam czerwoną szklaną umywalkę do górnej łazienki.... i tak wyglądam odkąd ją mam Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 08.04.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 ... znaczy że co? że w długi weekend majowy pierwszy grill "u siebie i na swoim"? ehhh... zazdroszczę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.04.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 ... znaczy że co? że w długi weekend majowy pierwszy grill "u siebie i na swoim"? ehhh... zazdroszczę.. Nooooo... u siebie i na swoim....:wiggle: Nie zazdrość, nie zazdrość , u Ciebie też już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.04.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Cześć Ale fajnie!!! Tyle się u Ciebie dzieje:wave: Umywalka rzeczywiście cudniasta. Czy kupowałaś ją może w Leroy Marlin? Moja Klaudia chce w tym stylu... Płyteczki też śliczne wybrałaś Wiesz co by do nich ładnie wyglądalo? .png&quality=75&w=600&h=600"]http://www.e-terma.com/imagemagic.php?img=images/_build/angus[5].png&quality=75&w=400&h=400 W czerwonym kolorze;) Pod warunkiem, że nie byłby na jasnych płytkach:D Ja ostatnio miałam poważne zadanie wynaleźć grzejnik na cito i gdyby w miejscu, w którym będzie wisiał były ciemne płytki, a nie jasne, to wzięłabym bez zastanowienia;) Co do kolorów, nie wiesz, że zielony uspokaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.04.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 A jeszcze jedno: ten wrzos (czy lawenda?) obok umywalki w wiadereczku stojący to gdzie planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.04.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 czeee Siostro masz rację , umywalka z LM i nawet cena znośna. Grzejnik u mnie nie przejdzie. Ściana jasna i łazienka za mała. Nie byłoby efektu, niestety, bo fajny jest, taki kanciasty. Wiem , że zielony uspokaja i ten Oli wybrany jest ładny, ale... no właśnie ... ona chce go łączyć z tym właśnie fioletem, który jest widoczny obok umywalki. jest w tv reklama dekorala z tymi farbami w roli głównej i jest ok. Tyle, że nie widzę tego połączenia tak jak chce Ola. Ale nic nie mówię. Jej pokój, jej decyzje. Tylko zapowiedziałam , że nie będzie po miesiącu przemalowywania. Niech wie , że pewne decyzje wymagają odpowiedzialności. Na razie w takich drobnych sprawach jak kolory w pokoju, ale niech się dziecko uczy Co tam u Ciebie? wieje jak u mnie? na działeczce dziś byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.04.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Może naprawdę to Ty będziesz zaskoczona? Ja tak nie moglam przetrawić jak w obecnym mieszkaniu Klaudia wybrała sobie (mając wówczas 6 lat) niebieski i zielony na ścianie:eek: Nie wyobrażałam sobie połączenia tych kolorów, a wyszło bardzo, bardzo ładnie:wiggle::wiggle: Od tamtej pory inaczej patrzę na jej pomysły dekoratorskie;) Jak chociażby różowe ściany;) A na działeczce jasne że byłam:D Teściowie byli u nas cały tydzień, to miałam opiekę dla dziewczyn i spokojnie mogłam jeździć sobie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 10.04.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 atija piękne płytki i umywaleczka też pierwsza klasa, wnętrza już domowe tylko pozazdrościć a u mnie problem styro na fundamencie wisi w powietrzu i zadnia są podzielone czy powinien opierać się o ławę fundamentową czy nie,oszaleć można.pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.04.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Yuczka mam właśnie taką nadzieję, że będę pozytywnie zaskoczona efektem połączenia tych kolorów u Oli. Trzeba dać dzieciom trochę swobody, a niech tam To co zdziałałaś przez tydzień w domku i ogródku? Tom Bor Dzięki za miłe słowa Na styro się nie znam , ale skoro kierownik każe poprawiać to chyba ma rację. Wiecie co? dziś moja siostra i bratowa zadeklarowały pomoc. Siostra powiedziała, że mam dać znać kiedy, to weźmie kilka dni wolnego i pomoże w przeprowadzce. Wspaniałe uczucie móc na kogoś liczyć. Ale ja wiedziałam , że tak będzie . Obie są cudowne. A teściowa powiedziała, że na parapetówkę dostaniemy pewną sumę pieniążków i mam sobie kupić np. ładny żyrandol........ opowiedziałam jej o tym jak pewne małżeństwo wieszało taki długo wyczekiwany żyrandol .... Yuczka to chyba Ty o tym pisałaś? ... :rotfl:.... prawie tak wyglądała . mam fajną teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.04.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Fajnie, jak można liczyć na kogoś:D:D Przez ten tydzień tak naprawdę niewiele zdziałałam:( Trochę grabiłam trawnik, ale dałam sobie spokój, trochę przyklejałam folię pod wełną (to głównie wczoraj), aaaa, wsadziłam 3 rododendrony:D:D:D Kupiłam w biedronce;) tzn. 2 kupiłam sama, a trzeciego mi teściowa zasponsorowała:D:D:D (też mam fajną teściową) chłopaki zapłytowali 1,5 kolejnego pokoju, a teść prawie ułożył plytki w naszej łazience:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.04.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 jakie z nas szczęściary.:wiggle: fajna teściowa to skarb. :) Wstawiaj foty do dzienniczka. Biedronka to też skarb:) A ja właśnie prawie wybrałam pralkę. Opinie ; same ochy i achy http://www.ceneo.pl/6377774?se=nY-6wRUjYfDq9JHkfjuQKT_H4ZjbMHZt&gclid=CJeFzKvhkqgCFYIG3godz2iWDQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 11.04.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 no dziewczyny "grunt to rodzinka, bo kto rodzinkę fajną ma nie wie co bieda...." mój brat wylądował w szpitalu bo ma kłopoty z sercem .a na razie tynki się robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.04.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Zaczęło się tak... A może jednak... uda się spełnić marzenia i wybudować dom.? Zaczynamy . Potem dużo chwil bardziej lub mniej radosnych, by w końcu napisać 11 kwietnia poniedziałek A potem do siebie... do najprawdziwszego SWOJEGO DOMKU :wiggle: MOJE MARZENIA SIĘ WYBUDOWAŁY I STOJĄ TAM , NAJPRAWDZIWSZE W ŚWIECIE czasami jeszcze nie dowierzam :wiggle: BARDZO BARDZO SIĘ CIESZĘ RAZEM Z TOBĄ:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts