Tom Bor 19.04.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 ło matko to może będziemy razem " przeżywać" bo moja olka też za 2 lata pisać będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.04.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Mnie już w przyszłym roku nerwy czekają Cześć mamusie gimnazjalistów:D:D:D Atija, myślimy o Twoim kołowrotku;) i jesteśmy z Tobą Ale już za chwileczkę, już za momencik...:stereo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.04.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 ...domek z tarasem będzie cię kręcić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.04.2011 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Czeee:) Kochane moje jakoś ogarniam, ale ledwo, ledwo. Najważniejsze czyli NET już w domku zainstalowany:wiggle:. Aktywacja w maju, w pierwszy roboczy dzień, czyli drugiego . prace posuwają się do przodu. Sipatka Z nerwami nie było tak źle. Młody lajtowo, a ja milion innych problemów w tzw. międzyczasie miałam, to i jakoś przetrwałam Yuka jeszcze nie przewożę, bo i nie ma do czego. Bałagan okołobudowlany okropny jeszcze jest.Ale tyle chętnych rąk do pomocy się zadeklarowało, że myślę , że nie będzie problemu. ( ale niegramatycznie piszę,... z polskiego .. pała. ) Makawel Ogarniaj się, ogarniaj i neta podłączaj, bo wieści i zdjęć my spragnione. ( moje foty tyż będą ino się ogarnąć muszę Tom Bor Będzie się kręcić, oj będzie. Już widzę te imprezki, grilki na tarasie i obok ..... Jako , że ręce do pomocy są , to i do imprezowania i drinkowania się gęby chętne znajdą :) Marta dzięki, dzięki. Skromna bardzo jestem i potwierdzam, Synek zdolny... ale leniwy :) Pawciuniu Kciuki jeszcze nikomu nie zaszkodziły, dzięki. Widziałam , że u ciebie tez spore postępy. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.04.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://i55.tinypic.com/2hn6dyv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.04.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Aniu, zdrowych radosnych i rodzinnych Świąt WielkanocnychZbieraj siły przed dniem "W" ale nie zapomnij o zabawie i bliskich:D:D:Dhttp://i51.tinypic.com/optx0z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.04.2011 03:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img690.imageshack.us/img690/997/wielkanoc3.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.04.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img710.imageshack.us/img710/7518/wielkanoc07.jpg Staropolskim obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim Wielkiej Nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 22.04.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka426.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.04.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://images38.fotosik.pl/800/a5daca0258fd9df7gen.jpgZdrowych i Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.04.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Kochani dziękuję serdecznie za życzenia. oczywiście dla Was ode mnie płyną także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.04.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://i53.tinypic.com/2mrce54.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 24.04.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych życzy Jola z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 27.04.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Ania !Niesamowite postępy i ogrom wykonanej pracy a najważniejsze że przy tym humory wam dopisują , tak trzymać U mnie nieco gorzej i z postępami i z humorem . Złapałam niesamowitego doła , jestem przemęczona i wszystko zaczyna mnie przerastać zarówno ogrom pracy jak i ogrom kasy , której już tak niewiele zostało Przepraszam że żale u Ciebie wylewam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.04.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Atija, super!!! Niesamowite, w jakim tempie ta Twoja budowa zamienia się w DOM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.04.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Pawciuniu chodź to Cię ukocham. Przemęczenie jest mi dobrze znane, właśnie wróciłam z castoramy, a jutro jak co dzień 4.30 pobudka i do pracy. Dołki finansowe też nie są mi obce. Teraz po zastrzyku kaski i tak się martwię, że na wszystko mi nie wystarczy. Tak to już jest. Zrobiliście kawał dobrej roboty i dalej będziecie robić. Musicie tylko troszkę odpocząć , zrelaksować się. Może majówka w plenerze? Miałam nieraz takie dni kiedy mówiłam ... na cholerę mi to było.?... Ale będzie dobrze , zobaczysz :hug: Yuka Sama jestem w szoku.... A dzisiaj mój ( nasz ) gres polerowany dostał fugę. jest śliiicznyyy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 28.04.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 atija trzymam za was kciukasy i mocno kibicuję.ale te twoje maki piekne....ale się rozmarzyłam..... .Też mi się zamarzyły w łazience... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.04.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Już nie mogę doczekać się na fotki po zamieszkaniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.04.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 koniecznie obfoć gres ( bo ja się też na niego napalam) i te maczyska w kiblonku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 02.05.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Puk , puk ..... czy tego posta czytasz już w swoim nowym ,pięknym domku Jak wrażenia po przeprowadzce i pierwszej nocy ? Cały weekend myślałam o Tobie Umieram z ciekawości . Czekam z niecierpliwością na relację i na fotki . Ściskam mocno ( i dziękuję za słowa otuchy , naprawdę mi pomogły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts