Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czeee:):)

Kochane moje

jakoś ogarniam, ale ledwo, ledwo. Najważniejsze czyli NET już w domku zainstalowany:wiggle:. Aktywacja w maju, w pierwszy roboczy dzień, czyli drugiego :).

prace posuwają się do przodu.

Sipatka

Z nerwami nie było tak źle. Młody lajtowo, a ja milion innych problemów w tzw. międzyczasie miałam, to i jakoś przetrwałam ;)

Yuka

jeszcze nie przewożę, bo i nie ma do czego. Bałagan okołobudowlany okropny jeszcze jest.Ale tyle chętnych rąk do pomocy się zadeklarowało, że myślę , że nie będzie problemu. ( ale niegramatycznie piszę,... z polskiego .. pała. ;) )

Makawel

Ogarniaj się, ogarniaj i neta podłączaj, bo wieści i zdjęć my spragnione. ( moje foty tyż będą ino się ogarnąć muszę ;)

Tom Bor

Będzie się kręcić, oj będzie. Już widzę te imprezki, grilki na tarasie i obok .....

Jako , że ręce do pomocy są , to i do imprezowania i drinkowania się gęby chętne znajdą :):)

Marta

dzięki, dzięki. Skromna bardzo jestem i potwierdzam, Synek zdolny... ale leniwy :):)

Pawciuniu

Kciuki jeszcze nikomu nie zaszkodziły, dzięki. Widziałam , że u ciebie tez spore postępy. Super. :)

Ania !Niesamowite postępy i ogrom wykonanej pracy a najważniejsze że przy tym humory wam dopisują , tak trzymać :yes:

U mnie nieco gorzej i z postępami i z humorem .

Złapałam niesamowitego doła , jestem przemęczona i wszystko zaczyna mnie przerastać zarówno ogrom pracy jak i ogrom kasy , której już tak niewiele zostało :cry:

Przepraszam że żale u Ciebie wylewam .

Pawciuniu

chodź to Cię ukocham. Przemęczenie jest mi dobrze znane, właśnie wróciłam z castoramy, a jutro jak co dzień 4.30 pobudka i do pracy.:rolleyes: Dołki finansowe też nie są mi obce. Teraz po zastrzyku kaski i tak się martwię, że na wszystko mi nie wystarczy. Tak to już jest.

Zrobiliście kawał dobrej roboty i dalej będziecie robić. Musicie tylko troszkę odpocząć , zrelaksować się. Może majówka w plenerze?

Miałam nieraz takie dni kiedy mówiłam ... na cholerę mi to było.?...

Ale będzie dobrze , zobaczysz :hug::hug:

Yuka

Sama jestem w szoku.... :wiggle:;)

A dzisiaj mój ( nasz ;) ) gres polerowany dostał fugę. jest śliiicznyyy:):)

Puk , puk .....

czy tego posta czytasz już w swoim nowym ,pięknym domku :D

Jak wrażenia po przeprowadzce i pierwszej nocy ?

Cały weekend myślałam o Tobie Umieram z ciekawości .

Czekam z niecierpliwością na relację i na fotki .

Ściskam mocno :hug:

( i dziękuję za słowa otuchy , naprawdę mi pomogły )