Lidia_G. 02.05.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Hej, Atijka! Co ja widzę, Wy już w nowym domku!!! Gra-tu-la-cje! Bardzo się cieszę i strasznie jestem ciekawa jak WAsza chatka wygląda po przeprowadzce z mablami i z Wami w środku Dopisuję się do wszystkich, którzy wołają "więcej fotek!" Buziaki i czekamy, aż rzucisz nam coś na żer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 04.05.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 I ja witam wiosenkę 2010 i z chęcią zaglądam do jej nowego domku!!!hejjj aniu gdzie jesteś?jak się mieszka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.05.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Ania, już nie mogę się doczekać na Ciebie!!!Jak jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 05.05.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 :wiggle: Cześć i czołem w majowy zimny wieczór.Ależ ja się za Wami stęskniłam :):hug: Nadaję z nowego domku (właściwie jeszcze budowy), ale już mieszkamy. Ja i K. jak młode małżeństwo bezdzietne. Dzieci się na nas wypięły, nie chcą mieszkać na budowie;) Najgorsze jest to, że nie mamy szamba, to znaczy mamy, ale pękło mu dno i jest do wymiany. Podobno jutro.:rolleyes: Foty oczywiście będą ,jak się zrobi domowo, bo na razie jest mało fajnie.Zostało juz tak niewiele a jednocześnie tak wiele. Jutro stolarz kończy montować kuchnię.Wtedy K położy panele w salonie. Kafelkarz lada dzień skończy łazienkę u góry. I wtedy zostaną schody i drzwi. O krajobrazie na zewnątrz nie wspominam, jest księżycowy. Pozdrawiam Was moje kochane i ściskam mocno.Zaniedługo się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.05.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Cześć kochana:hug::hug:Ja też stęskniłam się straśniście Ja młode, bezdzietne małżeństwo, powiadasz...:rolleyes: No tak, nowy domek, nowy potomek:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 05.05.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 hello,ale tu sie dzieje, oj dzieje sie. Chwilke mnie nie bylo a tu tyle przeprowadzek. Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 05.05.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Bożenko dziękuję pięknie Yuczka Ty nawet tak nie kracz, potomków już u mnie wystarczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.05.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.05.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 no to jak nie chcesz potomka działać to foty zapodaj chociaż, pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.05.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.05.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Chyba jednak za robotę się wzięli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 09.05.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 działają już od 5 mają ludziska kondychę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.05.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Obstawiam, że Atija z K. na kolanach i wciskają takie jasne coś w szczelinki... znaczy się GRES FUGUJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.05.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 (edytowane) Aniu Gratuluję przeprowadzki ,mój synuś chce pokój w tych samych kolorach co Twój bo to jego ulubione ,no i kolory bohatera bajkowego spajdermena . Edytowane 10 Maja 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 10.05.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 niech to będzie GRES .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 11.05.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Obstawiam, że Atija z K. na kolanach i wciskają takie jasne coś w szczelinki... znaczy się GRES FUGUJĄ :rotfl::rotfl: Aniu ! Odetchnij i odezwij się do nas , bo wszystkie tu czekamy na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.05.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 No zarobiona, jak nic:DAle czekamy, czekamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.05.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Cześć Ania Gratuluje przeprowadzki to nic że jeszcze dużo do skończenia ważne że na swoim;) Czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 15.05.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Mam nadzieję że już mieszkasz i robisz milion rzeczy i tylko dlatego nie masz czasu pokazać jak wszystko ślicznie wygląda Łazienka - po prostu cudna. Strasznie mi się podoba! I w ogóle wszystko takie śliczne i nowe - u mnie już stare mi się wydaje buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 15.05.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Ania ty to potrafisz budować napięcie , po 3 razy dziennie sprawdzam czy już wrzuciłaś fotki a tu dalej nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts