atija 07.06.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Bożenko Jeśli chodzi o projektowanie wnętrz lub choćby ich wyobrażenie , to chyba nie ma większego gamonia ode mnie:cool: Oglądałam naszą Agę na żywo już zamieszkałą, tyle że w odbiciu lustrzanym . A jak się budowała nasza to za Chiny Ludowe nie umiałam powiedzieć gdzie co jest:eek: Dopiero jak powstały ściany to już wiem . Życzę jak najszybszego przejścia ze sfery marzeń sennych do budowania:) i w związku z tym odtańczę taniec na poprawę pogody :wiggle: Pozdrawiam i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 07.06.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Bożenuś, ja jak Atijka za cholerę wyobraźni a jeszcze coś przestrzennie- to gdzie taaaam.... jak babcię pragnę nie potrafię nawet określić ile metrów mamy od drogi do budynku,a żeby sobie wyobrażać gdzie co stoi- to w ogóle zapomnij kobieto:) Chciałabym bardzo mieć taką wyobraźnię co to by mi wszystko ładnie zaprojektowała w główce... a tu kiszka- masz to co masz i to musi Ci starczyć Niwka;) buźki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.06.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 witaj Aniu, przybiegłam do Ciebie zobaczyć domek i zabieram sie za nadrabianie komentarzy bo będe zaglądać i dopingować. Spotkałam u Ciebie miłe kuzyneczki więc na pewno będę tu częstym gościem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.06.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witaj, witaj Karolinko, moja też kuzynko;) Hi, ale mi się rymnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 07.06.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Anusiu, tio ja widzę, że Nam obu jakoś w rodzinie nie po drodze z wyobraźnią i z ogrodnictwem:) ja też nie znam tych dziwnych nazw kwiatków i nie wiem co z czym może rosnąć a co co zje... No kurna a jednak wyszło, że rodzina to rodzina- nic się nie ukryje;) buzia :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.06.2010 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Hejka , hejka ....... Milego dnia Anulka Sloneczka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.06.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Hej Edytko i Tobie słonka i Twoim Bobom zapału do pracy jak wczoraj. Niwa jak to dobrze, że w naszej rodzinie są też talenty ogrodnicze ( yuka:D) Dziewczyny a która ma talent do projektowania wnętrz ? Jesoooo jak ja przez to przejdę jak za nic nie umiem sobie wyobrazić, a jak już stoi i się nie podoba to zaaaaa późnooooooooo:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 08.06.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 NOoooooooooo, Yuka to jednak Yuka- cooom instytucja nienaruszalna:D "wykańczania się" też się boję- najlepiej to żeby ktoś sie z emną na ten czas zamieniła- ja ogarne jakies roboty fizyczne or sth a ktoś za mnię te wystrajanie..... bllech;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.06.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 NOoooooooooo, Yuka to jednak Yuka- cooom instytucja nienaruszalna:D "wykańczania się" też się boję- najlepiej to żeby ktoś sie z emną na ten czas zamieniła- ja ogarne jakies roboty fizyczne or sth a ktoś za mnię te wystrajanie..... bllech;) etam dziewczyny marudzicie;) wykanczanie bedzie najprzyjemniejsze, bedziemy ogladać, wybierac, kupowac, narzekac ze nie pasuje, wymieniac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.06.2010 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Pod jednym warunkiem Karolinko, pod jednym warunkiem mianowicie, że wystarczy nam na to cierpliwości , zdrowia i KASYYYYJa tam mogę po sklepach latać, ale wtedy gdy mogę kupić co chcę, ( czyli rzadko;)) och .. żeby mieć tak wór pełen kasy to i pomysły na wykończeniówkę by się znalazły hiii, hiii pomarzyłam sobie trochę na poprawę samopoczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 08.06.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 W sumie z worem kasy to i ja po sklepach chętnie polatam- a co ino, żeby to co kupię w zachwycie i pasji pasowało do siebie i do domu...... a nie jak pięść do oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.06.2010 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 W sumie z worem kasy to i ja po sklepach chętnie polatam- a co ino, żeby to co kupię w zachwycie i pasji pasowało do siebie i do domu...... a nie jak pięść do oka nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 08.06.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 no w końcu rodzinne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.06.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Hejka Siostrzyczki kochane:hug: Naprawdę boicie się wykończeniówki:cool::cool: Damy radę, w rodzinie musimy sobie pomagać, nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.06.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 chciałabym już mieć wykończeniówkę, ale rzeczywiście się jej boję. Również , a właściwie najbardziej chyba tego, że budżet będzie już marniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 08.06.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Atijuś, znów nam Nasza Yuczka z odsieczą przybywa tak, tak , tak 3mać w rodzinie siła :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.06.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Hi hi wyobrażm sobie jak biegam po sklepach z obłędem w oczach i próbuję dopasować do siebie meble, kolory i te różne dupersztyki;) Fajnie będzie....zwłaszcza, że nie mam pojęcia o stylach, co z czym łączyć , a czego broń Boże nie. Hi hi będzie jazda. Ale niech będzie jak najprędzej, dam radę. To w końcu mój dom a nie wystawa nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.06.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Anuś dokładnie tak. Dom ma być dla Ciebie, nie? I co z tego, że style mogą nie pasować, jak każdy będzie chciał i tak do Ciebie na kawkę wpadać, a nie do wykończonego przez architekta-wizjonera domu obok?? To taka metrafora, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 09.06.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 I tu Macie rację Dziewczynki:) Dom ma być Nasz, a nie na pokaz, czy wystawę Znaczy Fajowo będzie jak przy okazji okaże się, że trafiło się w "trendy", ale kurrna, ludzie- bez brawury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.06.2010 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Pięknie to ujęłyście dziewczynki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts