yuka 26.05.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Anka!!!!wracaj tu do nas!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.05.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.05.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Nie wierzę!!! Jesteś!!! Witaj kochana:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.05.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Nooo,już myślałąa,że na pierwszym poście się skończy;)Widzę cudny kominek:D I pierwsza kawka przed kominkiem....A ja dzisiaj drinkuję z Tobą wirtualnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.05.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 (edytowane) WITAM jak ja się za Wami stęskniłam:) nie ucieknę, piszę pracowicie i idę zrobić drugiego drineczka Yuczka buziaki przesyłam za pamięć i troskę i :hug: Tom Bor Bożenko Pawciuniu Marta Emiluś Ściskam mocno i buziole ślę:hug: i chłopakom też, a co? Martinezio, Marjucha ,Makawel :hug: jeśli kogoś pominęłam, przepraszam i ukocham jeszcze mocniej. czupiradełko Witaj u mnie. Bardzo mi miło, że Ci się podoba dziennik. Zapraszam częściej.A w komentach często imprezki organizujemy Edytowane 27 Maja 2011 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.05.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Właśnie jedną z Yuczką rozkręcamy.Piękne szkło mi podarowałaś Siostro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.05.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 WITAM (...) i idę zrobić drugiego drineczka A do kuchni się idzie... i idzie... i idzie.... Nie to co w mieszkaniu, wystarczy rękę wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.05.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Właśnie jedną z Yuczką rozkręcamy. Piękne szkło mi podarowałaś Siostro:) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.05.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Anuś, ależ masz pięknie!!!!! WSZYSTKO mi się podoba!!!! Kuchnia, salon, kominek, łazienka... gres;) doniczki na oknach, tapeta w sypialni.... Jak trochę ochłonę to może coś więcej napiszę Musi się Wam cudownie mieszkać!!!! P.S. Dzieci wróciły już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.05.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Coś mi net muli Dzieci wróciły, bo się boją, że zrobimy nowe , hi, hi Dziękuję za miłe słowa Mieszka sie super, ale ja na okrągło latałabym na szmacie i sprzątała. Wszedzie pełno kurzu, pyłu i piachu wrrr. Myślę, że mi w końcu przejdzie jeszcze wielu rzeczy brakuje, jakieś obrazki, kinkiety, nie wspominam o szafach do garderoby i wiatrołapu, kostce przed domem i ogrodzie, bo tam nic nie ruszone.. Ale co ja bym robiła, jakby wszystko było zrobione na tip top? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.05.2011 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Coś mi net muli Dzieci wróciły, bo się boją, że zrobimy nowe , hi, hi Dziękuję za miłe słowa Mieszka sie super, ale ja na okrągło latałabym na szmacie i sprzątała. Wszedzie pełno kurzu, pyłu i piachu wrrr. Myślę, że mi w końcu przejdzie jeszcze wielu rzeczy brakuje, jakieś obrazki, kinkiety, nie wspominam o szafach do garderoby i wiatrołapu, kostce przed domem i ogrodzie, bo tam nic nie ruszone.. Ale co ja bym robiła, jakby wszystko było zrobione na tip top? Przyjechałabyś do Nas i już być miała zajęcie:). Miło znowu Cię zobaczyć na forum. Fajny domek i już jesteście dużo dalej niż my z zaawansowaniem prac. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 28.05.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 :jawdrop: Anusia , przepiękny ten wasz domek długo kazałaś nam czekać na ten widok ale Warto:yes: Wszystko mi się podoba ale najbardziej kuchnia z salonem no i duża łazienka , A ogródek ....... bezkonkurencyjny Ach jak ja Ci zazdroszczę .......... No to co Kochana .............. Życzę Ci żeby ten wasz domek był wypełniony miłością , szczęściem a każda spędzona w nim chwila tylko potwierdzała słuszność decyzji o budowie domu . Wszystkiego najlepszego Aniu dla Ciebie i Twojej Rodzinki na (jakby na to nie patrzeć ) nowej drodze życia Buuuuuu:cry::cry::cry: ( wzruszyłam się okropnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.05.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Aniu gratulacje Wszystko super , podoba mi sie dolna łazienka i kominek aż zazdroszczę ci tej porannej kawki przy nim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.05.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Dziękuję za achy i ochy. Miło mi , że się Wam podoba nasza chatka. Marjucha Chętnie do Was przyjadę i ręce do pomocy zaproponuję. Najpierw jednak zapraszam do nas na kawkę Pawciuniu ja też się wzruszyłam, pięknie to napisałaś U Was tez już prace mocno zaawansowane,lada chwila i będziecie mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.05.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Mariomili kawka przed własnym kominkiem -bezcenne nawet jak wokół jeszcze budowa. Wtedy byłam przerażona bałaganem a teraz wspominam z uśmiechem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupiradelko 29.05.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Witaj Aniu i cała twoja rodzinko Bardzo nam miło, że odwiedziłaś nasz dziennik. Będziemy wdzięczni za ewentualne porady i uwagi podczas naszej budowy. pozdrawiamy M&K&P P.S. Magda pyta, skąd wiedziałaś, że to ona jest czupiradełkiem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.05.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 no to się wystraszyła policja, zajrzałam do komend a tu... święto Ania wróciła, boże lete do dziennika bo nie sądziłam że jednak się pojawisz, jak wrócę to coś jeszcze skrobnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.05.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 no to mnie przytkało...jest pięknie -jesteś usprawiedliwiona w 100% ! ale więcej na tak długi czas nie znikaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.05.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 P.S. Magda pyta, skąd wiedziałaś, że to ona jest czupiradełkiem...? Jakoś tak intuicyjnie:lol: W razie pytań, chętnie służę pomocą, Niewiele się znam, ale jakieś doświadczenie już jest;) Tom Bor Nie zniknę, nie zniknę w najbliższym czasie nie planuję kolejnej przeprowadzki Ola fajnie, że zajrzałaś. Dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.05.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Ja też zaglądam, żeby nie było... Fajnie, że już masz pewne wybory za sobą... Wiem, że to był hardkor, ale teraz jesteś już spokojna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts