Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

WOW! Pięknie! Domek urządzony w dobrym guście. Świetnie zgrałaś salon z kuchnią, kominek super się prezentuje niedługo zaczynamy budować podobny ale docelowy wygląd uzyska za kilka m-cy :) Górna łazienka powalająca! Życzę miłego mieszkania i szybkiego ukończenia niedokończonych prac ;)

pozdrawiam

atija i ja się dołączam do gratulacji!!!!!!!!!!!!! Popatrz - jak pieknie wygląda zamieszkany domek - kilka dupereli tu i tam, jakis kwiatek na oknie i wszystko nabiera zycia:) Jest super naprawdę, salon z kuchnią, łazienk - pierwsza klasa:) Ależ Ci zazdroszczę, hehe. A kurzem się nie przejmuj, bo z tego co opowiadali moi znajomi po przeprowadzce: kurz się sypał jak długo go nienawidzili, a jak juz polubili to czary-mary - zniknął:)

pozdrawiam bardzo:)

kurz się sypał jak długo go nienawidzili, a jak juz polubili to czary-mary - zniknął:)

Muszę go szybko polubić, bo Arek zaczyna mi się dziwnie przyglądać, jak widzi , że znów na szmacie lecę;):)

Bożenko

fajnie to ujęłaś domowy dom :)

Netka

Miło mi bardzo , że Ci się podoba.:) Cały czas zastanawiam się czy i gdzie i jeszcze JAKIE obrazki( lub inne cuś, tylko co ?)dać w salonie , bo taki jeszcze surowy jest.:) Wszelkie pomysły mile widziane :)

Tom Bor

Przede wszystkim, nie dać się zwariować. Pamiętaj, to jest Twój dom i Tobie musi się podobać, To Ty i Twoja rodzina musi się w nim dobrze czuć. Chyba to jest najważniejszym kryterium przy wyborach....nooo....i jeszcze kasa , niestety ;).

Yuczka

nigdy w Ciebie nie wątpiłam. Wiem , że jesteś :)

No rzeczywiście jeszcze troszkę pusto, widać że domek świeżo zamieszkany ale z czasem przybędzie "dobytku" Zrób parapetówę to Ci goście bibelotów naniosą ;) A poważnie nad kanapą-tam gdzie nie ma lampy dałabym obrazek w takim stylu

http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/16/22/56/53/1622565340

tylko mniejszy bo ten zdaje mi się że się tam nie zmieści. A tam gdzie stoją kwiatki w doniczkach koło grzejnika postawiłabym wysoką a wąską donicę z zamią albo innym ciepłolubnym kwiatem :)

Aniu, zajrzałam do Twojego dziennika, WOW super i zdążyliście się już przeprowadzić:)

Życzę samych wspaniałych i niezapomnianych chwil w nowym pięknym domku!!

Podpytam Cię o drzwi wew. to dre?? jesteś zadowolona z wyboru??

My upatrzyliśmy dla siebie identyczne tylko w kolorze jasnym i najchętniej już bym kupowała, piękne są. To samo z płytkami NOWA GALA w kuchni, tez takie oglądaliśmy i jak narazie to nasz faworyt, zadowolona jesteś z nich?

Aniu SUPER!!!!!

dawno mnie nie było, zaglądam a tu piękny, ciepły, rodzinny domek moim oczom się ukazuje!

cieszę się, że mieszkacie imacie się dobrze :)

a teraz pytania: karnisze w salonie są czarne? jak tak to skąd, oraz wanna narożna jaka i za ile (jak można spytać)

my nadal bez karniszy na dole i wanny na górze ;) jako, że z ocieplenia i elewacji co nie co zostanie to postanowiliśmy właśnie te rzeczy zakupić.

pozdrawiam i buziaki!!!!

Dzięki dziewczynki za baarrrdzo miłe słowa.

Netka

Właśnie takie pomysły mi chodzą po głowie. Obrazek właśnie tam i wysoka donica przy grzejniku.Pójdę jednak chyba w brązy i ecru, bo fioletu już dość.

Nie mogę pojąć dlaczego zgodziłam się na grzejnik w tym miejscu??? Chyba byłam zamroczona. Pasuje tam jak pięść do oka:(

Marta

karnisze są srebrne z castoramy.Wanna Koło Neo Plus XWA0760 160x100 cena od 650 d0 800zł.:)

Jestem zadowolona i z jednego i z drugiego. Wanna naprawdę jest duża i wygodna .

To teraz ja z pytankiem :)

Martusiu, jaki tynk kładziecie dlaczego właśnie ten?Kołkujecie styropian?

Karolinko

Zgadza się nasze drzwi to DRE premium. Są ok. I najważniejsze.... nie widać na nich tego wstrętnego kurzu ( jeszcze go nie polubiłam ;) )

Yuka

Z Nową Galą to jest tak : jest cudna.... ale widać na niej każdy włosek, niestety, okruchy i w ogóle wszystko widać......ale za to wystarczy nawet miotełką zmieść ( nie trzeba za każdym razem wyciągać odkurzacza) przejechać wilgotnym mopem bez żadnych płynów i ... znów jest pięknie. :):) No ale coś za coś.

Powiem tak, w kuchni drugi raz bym jej nie położyła. Pewnie nie takich niusów oczekiwałyście:( Lojalnie jednak wyrażam moje zdanie.

Mam nadzieje, że sytuacja z kurzem trochę się unormuje kiedy będą schody i płytki w garażu, bo na razie okropnie się nosi