Tom Bor 31.05.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 o matko a ja dopiero zaczynam hardkor, atija może jakieś podpowiedzi jak przetrwać ten czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 31.05.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 WOW! Pięknie! Domek urządzony w dobrym guście. Świetnie zgrałaś salon z kuchnią, kominek super się prezentuje niedługo zaczynamy budować podobny ale docelowy wygląd uzyska za kilka m-cy Górna łazienka powalająca! Życzę miłego mieszkania i szybkiego ukończenia niedokończonych prac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 31.05.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 atija i ja się dołączam do gratulacji!!!!!!!!!!!!! Popatrz - jak pieknie wygląda zamieszkany domek - kilka dupereli tu i tam, jakis kwiatek na oknie i wszystko nabiera zycia:) Jest super naprawdę, salon z kuchnią, łazienk - pierwsza klasa:) Ależ Ci zazdroszczę, hehe. A kurzem się nie przejmuj, bo z tego co opowiadali moi znajomi po przeprowadzce: kurz się sypał jak długo go nienawidzili, a jak juz polubili to czary-mary - zniknął pozdrawiam bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.05.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 kurz się sypał jak długo go nienawidzili, a jak juz polubili to czary-mary - zniknął Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 31.05.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Wow, wow, wow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 31.05.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 wow, taki kawal chalupy, wow, nie moge wyjsc z podziwu,ze to juz macie taki domowy dom . Milego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.06.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 kurz się sypał jak długo go nienawidzili, a jak juz polubili to czary-mary - zniknął Muszę go szybko polubić, bo Arek zaczyna mi się dziwnie przyglądać, jak widzi , że znów na szmacie lecę Bożenko fajnie to ujęłaś domowy dom Netka Miło mi bardzo , że Ci się podoba. Cały czas zastanawiam się czy i gdzie i jeszcze JAKIE obrazki( lub inne cuś, tylko co ?)dać w salonie , bo taki jeszcze surowy jest. Wszelkie pomysły mile widziane Tom Bor Przede wszystkim, nie dać się zwariować. Pamiętaj, to jest Twój dom i Tobie musi się podobać, To Ty i Twoja rodzina musi się w nim dobrze czuć. Chyba to jest najważniejszym kryterium przy wyborach....nooo....i jeszcze kasa , niestety . Yuczka nigdy w Ciebie nie wątpiłam. Wiem , że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.06.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Bossssko masz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 02.06.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 No rzeczywiście jeszcze troszkę pusto, widać że domek świeżo zamieszkany ale z czasem przybędzie "dobytku" Zrób parapetówę to Ci goście bibelotów naniosą A poważnie nad kanapą-tam gdzie nie ma lampy dałabym obrazek w takim stylu http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/16/22/56/53/1622565340 tylko mniejszy bo ten zdaje mi się że się tam nie zmieści. A tam gdzie stoją kwiatki w doniczkach koło grzejnika postawiłabym wysoką a wąską donicę z zamią albo innym ciepłolubnym kwiatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 02.06.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 ps. obrazek z allegro, pełno tam różnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Aniu, zajrzałam do Twojego dziennika, WOW super i zdążyliście się już przeprowadzić Życzę samych wspaniałych i niezapomnianych chwil w nowym pięknym domku!! Podpytam Cię o drzwi wew. to dre?? jesteś zadowolona z wyboru?? My upatrzyliśmy dla siebie identyczne tylko w kolorze jasnym i najchętniej już bym kupowała, piękne są. To samo z płytkami NOWA GALA w kuchni, tez takie oglądaliśmy i jak narazie to nasz faworyt, zadowolona jesteś z nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.06.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 zadowolona jesteś z nich? Musi być, a przynajmniej nic innego nie powie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Mam nadzieję, Yukuś o ile dobrze pamiętam to Ty też takie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.06.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Tak i to w całym domu:) Na razie co prawda w garażu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 To dobrze, takich opinii mi trzeba. Wczoraj olataliśmy się za płytkami, do kuchni i holu będzie Nowa Gala, a do łazienek to czarna magia, nic nas nie zauroczyło a te typy które mieliśmy to raczej rozczarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.06.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Ja postawiłam na Nową Galę W łazience naszej (małżeńskiej) magma w półpolerze a w gościnno-codziennej travertino ciemnoszary:D (jest zaje...fajny:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.06.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Aniu SUPER!!!!! dawno mnie nie było, zaglądam a tu piękny, ciepły, rodzinny domek moim oczom się ukazuje! cieszę się, że mieszkacie imacie się dobrze a teraz pytania: karnisze w salonie są czarne? jak tak to skąd, oraz wanna narożna jaka i za ile (jak można spytać) my nadal bez karniszy na dole i wanny na górze jako, że z ocieplenia i elewacji co nie co zostanie to postanowiliśmy właśnie te rzeczy zakupić. pozdrawiam i buziaki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.06.2011 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Dzięki dziewczynki za baarrrdzo miłe słowa. Netka Właśnie takie pomysły mi chodzą po głowie. Obrazek właśnie tam i wysoka donica przy grzejniku.Pójdę jednak chyba w brązy i ecru, bo fioletu już dość. Nie mogę pojąć dlaczego zgodziłam się na grzejnik w tym miejscu??? Chyba byłam zamroczona. Pasuje tam jak pięść do oka:( Marta karnisze są srebrne z castoramy.Wanna Koło Neo Plus XWA0760 160x100 cena od 650 d0 800zł. Jestem zadowolona i z jednego i z drugiego. Wanna naprawdę jest duża i wygodna . To teraz ja z pytankiem Martusiu, jaki tynk kładziecie dlaczego właśnie ten?Kołkujecie styropian? Karolinko Zgadza się nasze drzwi to DRE premium. Są ok. I najważniejsze.... nie widać na nich tego wstrętnego kurzu ( jeszcze go nie polubiłam ) Yuka Z Nową Galą to jest tak : jest cudna.... ale widać na niej każdy włosek, niestety, okruchy i w ogóle wszystko widać......ale za to wystarczy nawet miotełką zmieść ( nie trzeba za każdym razem wyciągać odkurzacza) przejechać wilgotnym mopem bez żadnych płynów i ... znów jest pięknie. :) No ale coś za coś. Powiem tak, w kuchni drugi raz bym jej nie położyła. Pewnie nie takich niusów oczekiwałyście:( Lojalnie jednak wyrażam moje zdanie. Mam nadzieje, że sytuacja z kurzem trochę się unormuje kiedy będą schody i płytki w garażu, bo na razie okropnie się nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.06.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Anuś, ale może chociaż kurzu budowlanego nie widać? Ale i tak są piękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 03.06.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 znów poszłam pooglądać wnętrza i nie mogę się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts