yuka 03.06.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Mam tak samo:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.06.2011 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 hej no zdjęcia miały być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.06.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Taaaa, też przyleciałam i co? ale wczoraj to już sił nie miałam, żeby coś skrobnąć, po tym jak pod moim oknem nad ranem (mniej więcej od 3 do południa) przetoczyło się kilkadziesiąt (a może nawet więcej?) samochodów na sygnale a im wcześniej, tym częściej jeździły, w związku z tym tylko 3 godz. spałam poprzedniej nocy, to padłam na pyszczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.06.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 oszukistka, oszukistka gdzie fotostory;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.06.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 tylko ja ich nie widzę http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify30/028.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.06.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Jaka oszukistka? jaka oszukistka ? ;) przecie ja grzeczna jezdem. Pokazałam co miałam, na razie zmian zbyt wielkich nie ma. Kupiłam kwiatka, doniczkę i... mam lustra w łazienkach. Nareszcie, bo poranna toaleta w takim 20x30 nieciekawa była. Ilonko co byś chciała oblukac? to pójdę pofocić Yuczka to gdzieś blisko Ciebie wczoraj się paliło? ps.kupiłam sobie YUKĘ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.06.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Ania styropian kołkowaliśmy, choć jak sama najlepiej wiesz są różne opinie na ten temat... Jeżeli chodzi ci o tynk to pytasz o ten baranek na elewację? Dzięki za namiary na wannę- zaraz sobie sprawdzę co i jak, bo właśnie też chcemy 160*100 Co do kurzu budowlanego to zdaje mi się, że u nas on dalej sobie beztrosko fruwa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.06.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Jeżeli chodzi ci o tynk to pytasz o ten baranek na elewację? Co do kurzu budowlanego to zdaje mi się, że u nas on dalej sobie beztrosko fruwa!!!! Tak , właśnie o ten baranek mi chodzi. Zastanawiam się jaki dać tynk. Silikonowy czy silikatowy a może jeszcze inny??? I dlaczego ten a nie tamten ???? U mnie tez fruwa i to jeszcze jak. Jakby był u siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.06.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Ty wiesz, że ja Cię:hug: i jeszcze za tą yukę Nie paliło się zbyt blisko, ale niestety tą ulicę jechali wszyscy na ratunek:eek: W nocy powinni trochę przystopować z syrenami:offtopic: A teraz: Pięknie!!! Te kwiaty to naklejki, czy malowane? Super efekt!!! Naprawdę bardzo mi się podoba:yes::yes: I jeszcze pytanie do ostatniego zdjęcia (z holu na górze) Na ścianie po prawo od drzwi (hehehe.., których:lol2:) na wprost to coś jest, czy to gra świateł? Chodzi mi o te poziome paski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 08.06.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Atija: a propos tynków zewnętrznych, to najlepsze są chyba tynki Si-Si (silikonowo-silikatowe). To połączenie zalet obu rodzajów. No i najdroższe chyba :/ My z racji za małych funduszy zdecydowaliśmy się na tynki silikatowe i jak na razie jest ok. PS: wnętrza super wyszły Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.06.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 no ja Ci dziękuję bo mnie te Twoje maki tak urzekły że chciałam je obaczyć i jak lustro wyszło - jest superowo!!! ale pomysł na te naklejki to wprost bajera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.06.2011 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ty wiesz, że ja Cię:hug: i jeszcze za tą yukę Te kwiaty to naklejki, czy malowane? I jeszcze pytanie do ostatniego zdjęcia (z holu na górze) Na ścianie po prawo od drzwi (hehehe.., których:lol2:) na wprost to coś jest, czy to gra świateł? Chodzi mi o te poziome paski... :hug::) Kwiatki to naklejki, brawo dla Ilonki A u góry gra świateł.Maki są moje ukochane, warto było głowić się nad tą łazienką tyle czasu;) OOooo..... idzie burza, nareszcie pada deszcz Martinezio dzięki za info i dobre słowo:yes: Muszę poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.06.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ilość metrów:180m2 Rodzaj tynku:silikonowy Potrzebna ilość styropianu: 90 paczek. Potrzebna ilość tynku: 450 kg została zaokrąglona do 18 wiaderek (450 kg) Potrzebna ilość siatki: 198 m2 została zaokrąglona do 4 rolek (200 m2) Potrzebna ilość kleju do siatki: 630 kg została zaokrąglona do 26 worków (650 kg) Potrzebna ilość kołów 22cm: 720 szt. została zaokrąglona do 8 paczek (800 szt.)?? nie wiem czy będziemy je dawać Potrzebna ilość kleju do styropianu: 720 kg została zaokrąglona do 29 worków (725 kg) Potrzebna ilość gruntu: 36 kg została zaokrąglona do 4 wiaderek (40 kg) Cena 1m2 systemu wynosi 38 zł.Co nam daje razem 6840zł za materiałsymulacja robiona na styropian 15 cm Magbud EPS70( co o nim sadzicie? ) i tynk silikonowy MEGA 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.06.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Siatki wyjdzie więcej bo musisz dawać z 10cm zakładem na łączeniach. Poza tym w narożnikach otworów należy wzmocnić klej dodatkowym paskiem siatki pod kątem 45 stopni, co powoduje, że siatki pójdzie pewnie 5 rolek. Ja dawałem kołki, ale teraz bym się zastanawiał. Mój kierownik twierdził że nie trzeba. U Nas gruntu poszło 65kg na dwie warstwy po 250m2. Ile kleju poszło, nie pamiętam. Tynk też planujemy silikonowy, ale inna firma - WEBER. Wydają mi się te koszty trochę zaniżone, ale niedużo. Tak poza tym to pięknie mieszkacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.06.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Marjucha dzięki za cenne informacje. Ciągle mam dylemat co z tymi kołkami.Stoi obok dom niekołkowany i kołkowany;) niczym się od siebie nie różnią. Zaproszenie na kawę i wizję lokalną ciągle aktualne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.06.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 :hug::) Kwiatki to naklejki, brawo dla Ilonki A u góry gra świateł.Maki są moje ukochane, warto było głowić się nad tą łazienką tyle czasu;) Gra świateł super, że o makach nie wspomnę Mówisz, że warto głowić się nad łazienką? Ja właśnie nad dziewczyn myślę i nic mi nie chce wyjść Może więc super będzie!!! dziewczyny mają swoje typy ale niestety dosyć kosztowne:( (najchętniej całe ściany by w dekory ubrały) A ja muszę to teraz jakoś połączyć i "dać zlecenie na produkcję";) Atijko, Twój Arek chyba ma pokój szaro-czerwony? Moja Klaudia też wspominała o takich kolorach, da radę wrzucić fotkę, czy to jest zakazany temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.06.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Yuczka fotki w dzienniku, ale brzydkie takie , bo ciemno i fotograf marny:) Wierzę w Ciebie i na pewno łazienka Dziewczyn bedzie pikna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.06.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Dziękuję kochana:hug: Jutro pokażę Klaudii.A łazienkę, mam nadzieję sprawdzisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.06.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 No jak nie jak tak. Uciekam już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.06.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Papatki:)Ja też kapię się i zmykam spać, chociaż nie wstaję o tak nieludzkiej porze jak Ty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts