yuka 15.06.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 No co Ty!!!Pamiętam tylko, że raz przewoziłam 2 worki, ale czy starczyło? Pojęcia nie mam... Zapytam wieczorkiem m'a mojego to może on pamięta:rolleyes: Wiesz, u nas sytuacja jest taka, że bardzo często bierzemy w zaprzyjaźnionym skladzie to, co aktualnie jest nam potrzebne do pracy i niekoniecznie jest to cały komplet materiałów. Tak jest nam po prostu wygodniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 15.06.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Edzia: no tak, "Częste kontrole najwyższą formą zaufania" Co do ilości kołków, to jeśli mnie pamięć nie myli, to na 1 płytę styro idą 2 kołki. 1 płyta to zwykle 1m x 0,5m, czyli wychodzi 4 szt. kołków na 1m2 ocieplenia. Więcej chyba nie ma sensu. Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Martinezio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.06.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Z Nową Galą to jest tak : jest cudna.... ale widać na niej każdy włosek, niestety, okruchy i w ogóle wszystko widać......ale za to wystarczy nawet miotełką zmieść ( nie trzeba za każdym razem wyciągać odkurzacza) przejechać wilgotnym mopem bez żadnych płynów i ... znów jest pięknie. :) No ale coś za coś. Powiem tak, w kuchni drugi raz bym jej nie położyła. Pewnie nie takich niusów oczekiwałyście:( Lojalnie jednak wyrażam moje zdanie. Mam nadzieje, że sytuacja z kurzem trochę się unormuje kiedy będą schody i płytki w garażu, bo na razie okropnie się nosi Olu skopiowałam moją wypowiedź z poprzedniej strony :)Zdania nie zmieniłam , jest cudna. Impregnowaliśmy preparatem HG płytki ,ochrona przed plamami. Do nieglazurowanych płytek ceramicznych, gresów i kamienia naturalnego. nakładaliśmy preparat przed fugowaniem. Dobrze spełnia swoje zadanie. Nie ma żadnych plam. Dla porównania powiem Ci tak, na górnym holu przed zaimpregnowaniem, kafelkarz nieopatrznie zostawił grzebień z resztą kleju. Zostały smugi i nic , ale to nic ich nie ruszyło. Sąsiad nie impregnował, chociaż ma taki zamiar, ale później. Teraz już mieszkają i jakoś żadnych plam u nich nie widziałam , ale też specjalnie się nie przyglądałam;) Myślę , że przy koszcie tych płytek, kwota 100 zł na impregnat jest niewielka. A... i jeszcze pamiętaj , żeby zmyć impregnat przed zafugowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 No co Ty!!! Pamiętam tylko, że raz przewoziłam 2 worki, ale czy starczyło? Pojęcia nie mam... Zapytam wieczorkiem m'a mojego to może on pamięta:rolleyes: Wiesz, u nas sytuacja jest taka, że bardzo często bierzemy w zaprzyjaźnionym skladzie to, co aktualnie jest nam potrzebne do pracy i niekoniecznie jest to cały komplet materiałów. Tak jest nam po prostu wygodniej;) http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Edzia: no tak, "Częste kontrole najwyższą formą zaufania" Co do ilości kołków, to jeśli mnie pamięć nie myli, to na 1 płytę styro idą 2 kołki. 1 płyta to zwykle 1m x 0,5m, czyli wychodzi 4 szt. kołków na 1m2 ocieplenia. Więcej chyba nie ma sensu. Dzieki .... czyli u mnie na dom 1200 koleczkow , a na domek gospodarczy jeszcze 300 szt. to tak jak u Yuczki WOOOOOOORAMI beda zwozic .... Jesli chodzi o kontrole .... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif to Martinezio jesli wykonawca " nie wzbudza podejrzen " .... czyli wg. mojej skali ocen mowi plynnie i do rzeczy bez zbednych ozdobnikow ( ktore swiadcza jedynie o tym , ze cos tam wie , ale ..... ) to ja sie nie czepiam ..... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0laughing.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Anusia .... zaraz wskakuje do Twojego dzienniczka i " polukam " na te plyteczki ..... cholercia moze lepiej zostawic goly beton na podlodze , a co !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.06.2011 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Olunia .... bierz tylko DUUUUUzy rozmiar plyteczek wygladaja pieknie i pomieszczenie w ktorym sa polozone wydaje sie wieksze .... Ja osobiscie jestem za szarymi plytkami .... wiec gdybys znalazla grafitowe w tym duzym rozmiarze to mysle iz super beda sie prezentowaly na podlodze ..... i jeszcze jedno TYLKO CIEMNA FUGA !!!! wiem co mowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.06.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 dziewczyny, możecie sobie tu dyskutować ile dusza zapragnie. Zgadzam sie z Edytką , ciemna fuga jest o wiele praktyczniejsza. Jesli płytki sa ciemne to ok, ale przy moich concept 01 odpada. i tak sobie mam jasne kafle, jasna fugę i troszkę więcej pracy. Ale są tego warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.06.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Już się nie mogę doczekać kiedy mój concept legnie na podłodze;) Ciekawe jak to wszystko będzie wyglądało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.06.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Aniu, jakie wielkie zmiany u Ciebie. Pięknie masz. Czosnek na ścianach (jeśli to coś innego - popraw mnie) - rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.06.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 AGP Może być i czosnek , chociaż liście ma takie nieczosnkowe Wasz ogród pięknieje z dnia na dzień, zazdraszczam pozytywnie Yuczka a Twój rewelacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.06.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Już się nie mogę doczekać kiedy mój concept legnie na podłodze;) Ciekawe jak to wszystko będzie wyglądało:rolleyes: Będzie wyglądało mioooodzio, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.06.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 :hug:Dzisiaj Klaudia mnie zapytała kiedy ciocia Atijka do nas przyjeżdża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.06.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Spodziewaj się mnie z ferajną, muszę zobaczyć na żywo Twój ogród Pierwsza połowa lipca będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.06.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Co Ty!!! No chyba że do gipsowania sufitu:( Pokój gościnny co prawda zagipsowany ale nic więcej w nim nie ma... Koniec wakacji, co??? Może już będziemy mieszkać Wtedy przynajmniej kilka dni:yes: rezerwujcie sobie!!! Edytowane 22 Czerwca 2011 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 23.06.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 O, jak się umawiają, noooo .....a to są siąstrzane łobuzy Buziaki ::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.06.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Mam nadzieję, ze coś nam z tego umawiania wyjdzie:yes:Ania, co Ty porabiasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.06.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ciągnę resztą sił do urlopu . Już za chwileczkę, już za momencik.....:D Yuczka, nie wiem jak z końcem wakacji, pewnie lipa, bo wolnego nie dostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.06.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Może coś uda się wykombinować??? Chociaż jakiś weekendzik? A Ty już po pracy dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.06.2011 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 nooooo :D:D ja zaczynam prace w środku nocy, ale za to do 14 Coś pomyślimy. Chociaż mi gipsowanie nie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.06.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 To kiedy ten urlop masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts