yuka 23.07.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Co Ty!!! Tylko kuchnia tak ładnie wygląda:DSalon to na raie koszmarek, nie wspominjąc o sypialni i gabinecie... Ale chcialabym już!!! No i nie mamy schodów:lol2: nawet pomierzonych;) Bardzo bym chciała, żeby się udało w wakacje, ale nawet w tym tygodniu przyszedł gość od farb i pyta: Kiedy Państwo planują przeprowadzkę? Ja mówię: do końca...On: (popatrzył dookoła...) roku? Ja: Nie! Wakacji:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.07.2011 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Yuczka my jesteśmy najlepszym przykładem na to że da się!!! i to bardzo szybko trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.07.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Wiesz co, z jednej strony też bym chciała, żeby ktoś nas z mieszkania wygonił, ale postanowiliśmy, że do w miarę wykończonego domu się wprowdzimy:D A a'propos schodów: my na razie po drabinie wchodzimy, bo będziemy mieć samonośne, Ty chociaż betony mialaś No i mlodszą córkę mam niż Ty;) A nie chciałabym jej poakzywać, ze można czas jakiś spać koło mamusi, bo obawiam się czym to mogłoby się skończyć Ale myślę, że damy radę!!! Z Twoimi kciukami na pewno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 24.07.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Jak patrzę na Twoje piękne zdjęcia, to aż chce mi się znowu wykanczać:D:D domek oczywiście i to od nowa... Tak ładnie u Ciebie, tak świeżutko! I ślicznie przede wszystkim!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.07.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Anuś, Spełnienia marzeń!!!:hug: http://wkurzonyblog.blox.pl/resource/migoczaca_roza.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 27.07.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Hej, Atijka Przyłączam się do Yuczkowych życzeń - niech Wam nowy domek przyniesie jak najwięcej szczęścia i niech każdy dzień będzie lepszy od poprzedniego. Macie pięknie!!! Podoba mi się wszystko i gdy tak patrzę na Wasz dom, to aż nogami przebieram tak bardzo już bym chciała mieszkać u siebie. Uwielbiam Twój dziennik - zresztą niejednokrotnie już to chyba pisałam - poczytałam, pośmiałam się i powiem Ci, że ze stylowym misz maszem i pragnieniem by mi ktoś wszystko rozrysował mam tak samo jak Ty - nie diabła nie widzę dopóki 100 razy nie przemyślę. Teraz "nie widzę" elewacji, tarasu, parapetów i .... wszystkiego! Wklejaj foty, bo za każdym razem są piękniejsze. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.07.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Yuczka Lidia Dziękuje ślicznie za piękne kwiatki i zyczonka . :) Koffane wy moje Stylowy miszmasz to już chyba bedzie u mnie zawsze i wszędzie i wiesz co Lidka? Wcale mi to nie przeszkadza. Bo to MÓJ miszmasz. zobaczysz Twój tez będzie fajny. I nie martw się ja też nie widzę elewacji, tarasów a mojego ogrodu to już w ogóle nie widzę ...:lol2: A wiesz jaka to frajda wypatrzeć coś w sklepie i zrobić ...ACHHHh.... i oczywiście kupić i potem zastanawiać się gdzie to upchnąć w domku? ( No to jest chyba właśnie recepta na miszmasz ) Poszłam ostatnio do sklepu z prozaicznym zamiarem kupna papieru toaletowego. Niby taka zwykła , przyziemna ( żeby nie rzec przydu&% ;)rzecz )a ile miałam radości jak się okazało , że na półce stoi piękny taki niebieściutki w idealnym odcieniu jak moje dodatki w dolnej łazience . A waszym domku, coraz bardziej zamieszkanym robi się nie coraz piękniej tylko coraz większy rozgardiasz, taki zwykły , codzienny. Yuczka jak tam prace, bo ściskam kciuki w dalszym ciągu. Z tym spaniem z córcią to masz rację, ona by była pewnie zadowolona , ale twój M niekoniecznie A gość od farb się nie zna , powiedz mu ,że jest gupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.07.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 No to ja tez zycze Aniu wszystkiego dobrego ..... i przesylam tanczace ludziki .... kiedys odganiacze deszczu , a teraz niech beda zwiastunami samych dobrych rzeczy ...... Buzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.07.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Dzięki Edytko Te tańczące ludziki to potrzebne , oj bardzo potrzebne i właśnie do odganiania deszczu. pada u nas i pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.07.2011 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Cholerka ..... kurcze a u mnie upaly .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.07.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Yuczka jak tam prace, bo ściskam kciuki w dalszym ciągu. Z tym spaniem z córcią to masz rację, ona by była pewnie zadowolona , ale twój M niekoniecznie A gość od farb się nie zna , powiedz mu ,że jest gupi I wszystko w temacie:D:D:D Prace posuwają się powoli, bo zawsze coś wypadnie, np. wczoraj teść miał kafelkować podlogę w górnej łazience, ale m. wymyślił, że trzeba studzienki chłonne do odprowadzenia deszczówki zrobić i cały dzień walczyli z kręgami i żwirkiem... A farb od tego pana nie bierzemy:P słaby handlowiec był zresztą i farby średnie:cool: A kciuki trzymaj, trzymaj i to mocno:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.08.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Aniu jestem nawet jak mnie nie ma:hug::hug: Myślę o Was:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.08.2011 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Yuczka :hug: Przedwczoraj minęły trzy lata odkąd nie ma Kamili i Justyny :( Znów składam się do kupy, wszystko wróciło Ale daję radę, bierzemy sie za elewację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.08.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Wiem kochana, wiem... Dobrze, że te przyziemne sprawy zaprzątają głowę, może odrobinę łatwiej się zebrać...? Przytulam:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 10.08.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Witam, witam, widze,ze tu jest coraz piekniej, mnie troszku nie bylo,a tutaj takie ladne schody. miodzio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.08.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Atijka ....... trzymaj sie :hug::hug:Kochana tez jestem z Toba ..... pamietalam , ale nie chcialam nic wczesniej pisac , zeby Ciebie bardziej nie zasmucac . Buziaki i usciski ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.08.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.08.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Dziękuję Siostry Wy moje. Dajemy radę. Dziś żeby odgonić złe myśli zabrałam moją Mamę, Siostrę i dziewczynki na wycieczkę. Byłyśmy na molo w Sopocie i na Jarmarku Dominikańskim. To był udany dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.08.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Oooo... fajnie, pogoda chyba wreszcie dopisuje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.08.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Fajnie Aniu ciesze sie , ze mialas udany dzien ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts