yuka 14.08.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Ej, miałaś być w pracy:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.08.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Wrocilam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.08.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Pogoda nareszcie ładna. wkleję parę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.08.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Widac , ze wycieczka sie udala ..... nawet piracki statek zacumowal obok Was ..... nigdy nie bylam nad morzem ... najdalej Mazury i pamietam tylko ukaszenia komarzyc . ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.08.2011 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 To jak już zjedziesz do Polski, wycieczka do Siostrzyczek forumowych się odbędzie. Zapraszam bardzo ,bardzo gorąco, chociaż u mnie to tylko Zatoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.08.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Dzieki Aniu bardzo chetnie przyjade .... po tej tyraczce to postanowilam , ze odpoczne sobie jakis miesiac ( moze wytrzymam bez pracy tak dlugo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 16.08.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Edyta: no i przed przyjazdem przygotuj sobie spory zapas środków odstraszających na komary, oraz drugi - nie mniej okazały - środków łagodzących ukąszenia Tylko nie wiem, ile można bezkarnie przemycić przez granicę, żeby nie zostać posądzonym o chęć handlu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.08.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Co Ty, nad morzem to chyba komary nie gryzą...? Yyyy, w sumie to mogę się mylić,już 2 lata nie byłam.... Atijka, ale w Zatoce jest za to cieplejsza woda niż w morzu;) Edytka, "tyraczka"... fajne słowo Buziaki kochane(i;)) Aaaa, Jaki kolorek Aniu na elewację? Robicie w tym roku, czy tylko klej i siatka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.08.2011 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Martinezio ma rację, komary zwariowały. To prawda nad samym morzem nie gryzą, ale w ogródku (hi, hi wielkie słowa :D:D, ) przed domem masakra jakaś. Kolor od razu. Jaki??.... hmmmm ....w zamierzeniu kawa z mlekiem , więcej mleka niż kawy, ale co wyjdzie??? No próbce wygląda ok. jak pochmurno to kawa, jak zaświeci słonko to śmietanka. Sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.08.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Aniu, zachycasz się namiastką ogrodu a nie chwalisz się swoimi zmianami. Ja też jestem ciekawa koloru. Kominek wygląda bardzo ciekawie. Świetnie komponują się z nim poduchy na kanapie. Bardzo mi się u ciebie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.08.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Cześć AGP-ka Kope lat Miło mi Cię u mnie gościć Kolor będzie za jakiś czas na ścianach , wtedy dopiero okaże się czy to dobry wybór. To tynk silikonowy KOSBUD nr AK 046 nie wiem czy jest na ich palecie barw w necie. Ogrodem , choćby był dopiero w powijakach się zachwycam:wiggle: , bo widać , że wypieszczony, wychuchany. U mnie jeszcze dłuuuugooo nic, a u Was tak pięknie , czyściutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.08.2011 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Edyta: no i przed przyjazdem przygotuj sobie spory zapas środków odstraszających na komary, oraz drugi - nie mniej okazały - środków łagodzących ukąszenia Tylko nie wiem, ile można bezkarnie przemycić przez granicę, żeby nie zostać posądzonym o chęć handlu ... Sie cos wymysli ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.08.2011 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Atijka to Ty Kochana przynajmniej kolor widzialas , a ja zobacze dopiero na scianach Stylka ( wybor z netu ) ....... kurka , a jak mi sie nie spodoba ????? TO SIE PRZEMALUJE A CO ..... w koncu to tylko kolor elewacji , a nie decyzja o przeszczepie nerki ...... tylko w tym przypadku to doktory decyduja , a w przypadku elewacji sama podejmuje decyzje na szczescie . Buzki i czekam na Twoj kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.08.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Ciekawa strasznie jestem jak juz bedzie z elewacja na gotowo, poczekam z niecierpliwoscia:)Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.08.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Cześć kochana:hug:Rano widziałam Cię na FM:D Urlopujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.08.2011 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Nieee, taki jeden przypadkowy, niespodziewany wolny piąteczek się trafił. Pisałam rano jak mnie pan od elewacji wk****ł , ale mi zeżarło posta. No szlag mnie chyba trafi, jeszcze nie miałam do czynienia z tak pazernym i bezczelnym typem.A jak umawialiśmy robotę to był taki milusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.08.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 No to sk... jeden:mad::mad: Co on takiego zmalował? Napiszesz, czy złość Ci już przeszla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.08.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Atijka .... no nie mow , ze gosc chce wiecej kasy .... wywal dziada juz na poczatku roboty bo chyba pierwsze kroki stawia w dziedzinie docieplania domow .... i jeszcze zazadaj zwrotu za zniszczony styropian ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.08.2011 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Jak nie wiadomo o co chodzi ,to wiadomo , że chodzi o kasę. Ale ,ale zastanowiły mnie słowa Edytki o jego pierwszych krokach. czy na fotkach widać, że cos jest nie tak?Robi elewacje juz kilka lat, miedzy innymi u sąsiadów i bliższych lub dalszych znajomych. Na efekty nikt nie narzekał, a o sposobie bycia tego pana nie rozmawiałam.Myślę, że mu się w d...pie poprzewracało z nadmiaru zleceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.08.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Przeczytałem wpis w dzienniku. Kawał gnoja bez odrobiny honoru. Gdybym ja w ostatnich dniach odbył z kimś takim rozmowę, to chyba bym poszedł siedzieć. Jak ja nie lubię takich ludzi, brrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts