christof333 25.03.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Posiadam Nokie 5800 xpress music.Często telefon sam się wyłancza-obojętne czy nosze go w kieszeni (przeważnie) czy leży na stole,po prostu się wyłancza.Czy ktoś ma podobne problemy z tym modelem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 25.03.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Nie ma. http://www.elektroda.pl/rtvforum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 25.03.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Posiadam Nokie 5800 xpress music. Często telefon sam się wyłancza-obojętne czy nosze go w kieszeni (przeważnie) czy leży na stole,po prostu się wyłancza.Czy ktoś ma podobne problemy z tym modelem?! Bo on ma ściankę 1W. W telefonach ze ścianką 2W tego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurt76 25.03.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 mialem to samo przez chwile, okazalo sie, ze to wina wlaczonego non stop wifi, teraz zamykam aplikacje korzystajace z tego medium i jest wszystko ok... bateria starcza na 3-4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelpiwowarczyk 25.03.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Mijasz się z prawdą. Żeby telefon mógł się wyłanczać, musiałby mieć wyłancznik. Nie spotkałem jeszcze telefonu GSM wyposażonego w wyłancznik. Nawet Nokii. Żeby nie było, że trolluję,przed kilku miesiącami kupiłem nową Nokię E51, która raczyła wyrejestrowywać się z sieci kilka razy dziennie. Była cztery (lub pięć - straciłem w końcu rachubę) razy w autoryzowanym serwisie. Dopiero ostatnia naprawa, polegająca na wymianie płyty głównej rozwiązała problem. A w sumie do napisania tego postu skłoniła mnie chęć zawołania:Halo!, Halo!, czy jest tu moderator?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts