Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Opera 10.51 - nie otwiera

gonsiorek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 60
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To dlatego, ze nie moge patrzec jak sie meczycie. Niby "chcacemu nie dzieje sie krzywda" ale z drugiej strony "kto biernie akceptuje zlo...";-)

Nie rozumiem, czemu ten wpis tak wziąłeś "do siebie".

Żadna męka. Wyzwanie raczej. Wole optymistyczne podejścia do sprawy. Dlatego krzywda mi sie nie dzieje. Ale dzięki za troskę. ;)

ps. postanowiłeś czynnie walczyć ze złem? Podziwiam i życzę powodzenia. Będę kibicować. :popcorn:

Kpij sobie, kpij...

Nie wiem dlaczego traktujesz przejscie na inne forum jak jakas zdrade?

Przeciez forum to nawet nie jest miejsce - to po prostu srodek komunikacji miedzy ludzmi.

To forum jest troche jak trzeszczacy telefon.

Ty zas piszesz "bede go uzywac bo ostatnio troche mniej trzeszczy a poza tym lubie wyzwania" Ja po prostu informuje, ze sa na rynku telefony, ktore nie trzeszcza.

Moze robie to zbyt namolnie ale to dlatego, ze rozmawialem przez ten trzeszczacy telefon z wieloma fajnymi ludzmi, z ktorymi chetnie dalej bym rozmawial ale juz bez trzaskow.

Poza tym dzielenie sie opiniami o wykonawcach, produktach i uslugach jest chyba zgodne z idea forum (choc moze rzeczywiscie nie w watku o operze).

Pozdrawiam.

Pchnięta namowami, poszłam sobie po roku nieobecności na to "forum bez trzasków" i nie wiem, czy o tym samym forum mówimy :confused: Ale chyba o tym samym... Jest tam bardzo "sympatycznie", nie ma co. :roll: I to też nie kpina, zaręczam. Ludzie naprawdę nie mają większych problemów. Tylko pozazdrościć.

Opera trzyma mi sie dzielnie już od kilku dni. Uffff, bo tak sie przyzwyczaiłam.

Pchnięta namowami, poszłam sobie po roku nieobecności na to "forum bez trzasków" i nie wiem, czy o tym samym forum mówimy :confused: Ale chyba o tym samym... Jest tam bardzo "sympatycznie", nie ma co. :roll: I to też nie kpina, zaręczam. Ludzie naprawdę nie mają większych problemów. Tylko pozazdrościć.

...

Coz, niektorzy tak maja, ze musza z czyms (kims) walczyc (n.b. to zupelnie jak jeden z kandydatow do urzedu;-)).

Jak nie musza walczyc ze skryptem forum, czy redakcja to walcza ze soba:-(

Gratuluje sukcesu.

Zakomunikowało mi o nowej wersji, ale jakoś nie chciało mi sie czekać na aktualizację. A czym sie rózni?

http://www.heise-online.pl/security/news/item/Opera-10-54-naprawia-krytyczne-luki-w-zabezpieczeniach-1026358.html

Jak zrobić, by niezalogowane członki nie widziały zdjęć? Pewnie odpowiedź gdzieś "tu" jest, ale szukam i nie moe namierzyć.

Trzeba wgrywać zdjęcia jako załączniki

tyle że to nie jest jakieś specjalne zabezpieczenie, o czym może świadczyć wyjątkowo duży dzienny przyrost (jak na dotychczasowe standardy FM) nowych użytkowników, jaki obserwuję po zmianie skryptu

• 3 weeks później...

W Operze? mi też nie działa - jak powinno - bez ingerencji

porady

>> http://my.opera.com/arcy/blog/2009/05/23/sprawdzanie-pisowni

>> http://www.tylkoprogramy.pl/porady,0,0,0,09.php

ale za długie, nie mam czasu czytać, nie mówiąc już o wprowadzaniu :(

wyłączenie sprawdzania: Narzędzia >> Preferencje >> Zaawansowane >> Przeglądanie

i tam odptaszyć właściwe okienko na dole