ollaaa 26.03.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 witam, pytanie jak w temacie. Co o tym myślicie, macie - korzystacie, drogie to jest. Zadowoleni jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 26.03.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 mam, korzystam, zadowolony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 26.03.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 W domu nie mam, ale doceniam walory, bo mam gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.03.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Nie mam i nie planuję.Mam budę z murami po 50-60cm z litej cegły.ZAWSZE jest dobrze, bez tego urządzenia...Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 26.03.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 W poprzedniej pracy miałam klime - tragedia. Na początku super, chłodno, miło po tygodniu pierwsze przeziębienie, później zawalone gardło, później kark mi chwyciło i znowu przeziębienie. A później wyłączyłam i moje zdrowie powróciło do normy.Zmieniłam pracę, co wiązało się z dojazdem samochodem. W samochodzie klima - ale co może się zdarzyć przez 20 min jazdy ... i znowu wszelakie przeziębienia mnie brały, w nowej pracy też jest klima - na szczęście nie u nas, my mamy parter od północy i nawet największe upały u nas w biurze jest znośnie. Proponuje przemyśleć sprawę, no chyba że macie używacie i jest oki – bo nie wszyscy są wrażliwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 26.03.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 ... po tygodniu pierwsze przeziębienie, później zawalone gardło, później kark mi chwyciło i znowu przeziębienie. A później wyłączyłam i moje zdrowie powróciło do normy.... na pilocie jest regulacja temperatury nie musi latać nastawione na +15, gdy na dworze upał +30. Wystarczy np. +22 i tez będzie miło, poza tym upał najbardziej się daje we znaki, gdy dochodzi do tego wysoki poziom wilgotności powietrza. i wtedy klimatyzacja pozwala się wyspać Mam budę z murami po 50-60cm z litej cegły ja tez cieszynianko!! prosimy o linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 27.03.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 klima w domku to fajna sprawa, poza chłodzeniem uzyskujemy też inne korzyści... kiedyś mówiono, że klima w aucie w polskim klimacie to zbędny wydatek....., ciepełko idzie trzeb jechać klimę poserwisować przez sezonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Mam, używam, to był świetny pomysł. Również do ogrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 28.03.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Oj jakie zabawne, są osoby które są bardzo wrażliwe na wahania temperatury. Ma to swoje bardzo złe strony: Nie jeżdże na wakacje poniżej 45 równoleżnika w sezonie wakacyjnym. Nienawidze temperatury powyżej 25, mieszkam obecnie od północy, kwiatki mi zdychają, mam wiecznie zaciągnięte żaluzje. Już zaplanowałam bariere z krzewów i drzew w ogrodze otaczającym dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gibzwein 16.04.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Posiadam klimatyzację w domu, biurze i samochodzie i nie wyobrażam sobie życia bez tego "luksusu", a jesienią i wiosna jak "fachowiec" instalator wyłączy ogrzewanie to się dogrzewam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalsiak 05.06.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 odświeżam żeby zapytać jakie macie instalacje i jak wyglądają koszty użytkowania pozdro michalsiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 06.06.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Ja mam airforce z marektu. Szału nie ma,ale spełnia swoją funkcję.Co do kosztów to nie wiem co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek82 21.07.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Mam i sprawdza się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamamia 21.07.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Klima dobrze ustawiona nieraz pozwala przeżyć. Nie wyobrażam sobie życia bez klimy. I tak jak ktoś tu już wspomniał ma też inne zalety jak tylko zmianę temperatury, chociażby odparowanie szyb w aucie gdy pada itd itp. trzeba wiedzieć jak to działa i po co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzcel 21.07.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Jestem za klimą.Moim zdaniem w samochodzie jest niezbędna na dłuższe trasy, w domu wersja minimum to split w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 21.07.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Klima dobrze ustawiona nieraz pozwala przeżyć. Nie wyobrażam sobie życia bez klimy..... A ja nie wyobrażam sobie żeby poprawnie wybudowany dom sie przegrzewał i potrzebował klimy i różnimy się pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwxw 22.07.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 w domu wersja minimum to split w sypialni. Ja bym nigdy nie zainstalował klimy w sypialni, chyba żebym miał sypialnię o powierzchni co najmniej 50-60m2. Za to klima w otwartym holu na górze to był strzał w 10-kę, gdyż dzięki temu cała góra ma obecnie 26* przyjemnego suchego powietrza. Nawet na dole gdy się wchodzi z parnej, upalnej pogody, to od razu czuje się zdecydowanie inne powietrze, że aż przyjemnie jest wrócić do domu. Temperatura dołu to też obecnie 25-26*. Klima to marne 2kW a efekt jest bardzo duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 22.07.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 A u mnie 23 stopnie i jadą klimy praktycznie 24h/dobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.07.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Na parterze mam przyjemny chłód, więc nie potrzebuję klimy Ale na górze, w sypialniach- tak - obecnie włączam tylko w nocy na przyjemne 22 stopnie Dzieci mają w pokojach po 3 okna dachowe skierowane na zachód - rolety nie rozwiązują problemy. Klima rozwiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 22.07.2014 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 ... Dzieci mają w pokojach po 3 okna dachowe skierowane na zachód - rolety nie rozwiązują problemy.... Nie miała baba kłopotu ... kupiła klimatyzator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts