lucia_22 26.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 witam, Krotki opis mojej sytuacji, brak plany zagospodarowania, dzialka rolna , spelnione wszystke warunki procz dobrego sasiedztwa. Dzialki wokol mojej w ty7m roku uzyskaly warunki zabudowy (min dzialki wyznaczone przez urbaniste w obszarze analizowanym).Niestety wlascicielom tych dzilek nie jest tak spieszno do budowy domu jak nam. Pytanie czy na podstawie wydanych dla sasiadow wz moge uzyskac wz dla mojej dzialki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hieronim12 26.03.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 warunek dobrego sądziedzta oznacza zabudowę w obszarze analizowanym przez urząd czyli 3 frotny twojej działki w lewo i w prawo, jeśli działki sąsienie uzyskały warunki zabudowy to nie widzę problemu żeby tobie nie dali warunków zabudowy.Złuż wniosek, to wszystko się wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts