JERZY0 26.03.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam . Mam mały problem , mam zamiar do kotłowni wstawić piecokuchnie firmy SŁEWEX , ale potrzebuję wymiarów czopucha ,oraz na jakiej wysokości od ziemi jest on wspawany. Jestem w trakcie budowy komina i muczę zrobić wylot, nie wiem na jakiej wysokości. Pomiędzy piecem a kominem jest ściana 24cm ,muszę więc zrobić z blachy (10mm)czopuch przez tę ścianę ,i nie wiem jakiej wielkości ('') Zadawałem to pytanie Pośrednikom tej firmy ,lecz nikt mi nie odpowiedział.Więc jakby ktoś posiadał taki piec to proszę o podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.03.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 zostaw wiwyższy otwór - przesklep na "bezpiecznej" wysokościpo osadzeniu czopucha zamurujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts