szymek8411 27.03.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam, Szukałem i nie znalazłem Potrzebuję termowentylator łazienkowy. Wymagania są takie : 1) Długość kabla co najmniej 1,5 m 2) Ochrona przeciwwilgociowa (chcę go także wyłączać/włączać mokrymi rękoma) 3) Cena do 150 zł z dostawą 4) Ma stać na podłodze (nie zawieszany na ścianie) 5) Czas pracy około 0,5 h dziennie (ma nagrzać w kilka minut pomieszczenie 7m^2 z temperatury 20 do 25 stopni C) 6) Najlepiej jakiś trochę nowocześniejszy design, ale to już nie tak ważne:) Może mi ktoś polecić jakiś dobry produkt w tej cenie i ewentualnie sklep internetowy, w którym można go kupić. Sprawa pilna, z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojato 27.03.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 http://autozysk.pl/Termowentylator_Honeywell_ST_931TE-113.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts