Beata1164 27.03.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam serdecznie!!! Dosłownie przed chwileczką założyłam swój dziennik budowy. Wszelkie komentarze będą bardzo mile widziane i te pozytywne no i te negatywne. Nie wiem, czy wogóle będzie co komentować no ale jest to forum, więc piszemy Z góry przepraszam za styl wypowiadania się, ale za j. polskim nigdy nie przepadałam A więc piszcie i komentujcie!!!Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.04.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 witam, przyszłam pierwsza się zameldować budujecie domek z pięknym dachem, w stylu podobnym do naszego, będę wpadać podglądać postępy i życzę szybkiej i sprawnej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 10.04.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Witam imienniczkę Piękny jest ten Wasz domek narazie na papierze,ale zapewne już niedługo w rzeczywistości . Z przyjemnością będę obserwować postępy. Życzę powodzenia:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabisiek 11.04.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Heloł przybrnęłam tu z wątku grupy tarnogórskiej... Gdzie budujecie? bo nie mogę rozpoznać rejonu... A nawiązując do Twojej wypowiedzi z w/w wątku, to już się nie mogę doczekać wykończeniówki, ale to chyba jeszcze trochę potrwa, bo na razie ciułamy kasę na okna, a potem będziemy ciułać na instalacje, tynki itd i zanim dojdziemy do sedna, czyli wykończenia właśnie, to trochę minie... Ale w końcu będziemy na swoim, własnym, upragnionym, ech... Wam życzę także postępów w budowie i lepszej pogody! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 11.04.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Hej gabisiek:-) My budujemy w Wojsce. Dzięki za życzenia lepszej pogody, ale jak narazie to kiepsko z tą pogodą, tylko deszcz i deszcz. Nie wiem, czy wogóle jutro ekipa przyjedzie, bo i deszcze i tak zimno ;-( Rozumiem cię z tym ciułaniem pieniążków. My mamy zamiar w tym roku SSO postawić i jakby dostaliśmy zwrot podatku to może i okna się da zrobić, a potem będziemy spłukani totalnie;-( no ale na razie mamy gdzie mieszkać i budowa będzie się latami chyba toczyć, także musimy się w cierpliwość uzbroić a może a nóż w lotto wygramy (taki sobie żarcik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 16.04.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ale się dzieje:), widzę że prace ruszyły pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabisiek 20.04.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 No proszę, jak wam fundamenty rosną ! ileż to daje radości, prawda? Będę wpadać i podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 21.04.2010 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Fundamenty rosną a rosną tylko niestety znowu się pogoda coś psuje, ale radocha wielka jest jak się patrzy jak własny domek powstaje:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 21.04.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam bardzo fajny domek , naprawdę. Jestem bardzo ciekaw dalszych postępów w pracach budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 21.04.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Dzięki Łukasz789 zapraszam do obserwowania i komentowania naszych poczynań. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 09.05.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 piękna działeczka - 25a - zazdroszczę! Można poszaleć z projektem na takim terenie i ekipa też konkretna - ładnie wam ten domek rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabisiek 09.05.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Trochę do was nie zaglądałam, a tu takie postępy!! wow! jestem pod wrażeniem tylko tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 10.05.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Dzięki Pani Smith i gabisiek. Wszystko idzie w dosyć szybkim tępie, ale niestety pogoda nam nie sprzyja. Znowu nowy tydzień się zaczął i znowu deszcz brrrrr już mam dosyć tego deszczu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 10.05.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Znowu nowy tydzień się zaczął i znowu deszcz brrrrr już mam dosyć tego deszczu!!! a prognozy zapowiadają opady do końca miesiąca... U nas też stoi wszystko, choć to akurat planowo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.05.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 To i ja się witam i będę podglądać postępy, bo domek trochę podobny do mojego planowanego:)I trzymam kciuki żeby się wszystko układało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 11.05.2010 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witaj myszonik!! Właśnie pooglądałam Twój dziennik , rzeczywiście dosyć podobny domek do naszego, dlatego również będę śledzić Wasze postępy:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 11.05.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witam. Nie wiem jak sytuacja budowlana się u was rozwinie, ale jestem pełna podziwu dla porządku na Waszym placu budowy. Na takiej dużej działce musi być bosko budować, a potem mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 11.05.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witaj lilan. Działka rzeczywiście duża, będzie co kosić - mąż już się nie umie doczekać, jak w piątek po pracy zacznie kosić to w sobotę wieczorem skończy:D A tak szczerze mówiąc to widoki mamy przepiękne, cisza, spokój bo domek będzie na uboczu (dopóki ktoś nie zechce się tam budować). Z jednej strony tylko mamy sąsiadów, tacy mili, strarsi ludzie (teście:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 11.05.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 cześć uwielbiam domy z archonu Wasz jest bardzo ładny kibicuję i będę zaglądać, a jutro prześledzę dokładniej dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 12.05.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witaj 87anam87. Rzeczwiście domy z archonu są przepiękne. Pooglądałam Wasz dziennik budowy i widzę, że od strony frontowej całkiem podobny ten Wasz domek do naszego. Również Wam będę kibicować w dalszych pracach i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts