profesjonalista 12.05.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 (edytowane) musze dodac kilka słów na temat naszej toalety jest calkiem ok ,.,., korzystam dosyć często ,tylko tam moge prowadzic rozmowy telefonicznie i zarabiac pieniążki pozdrawiam inwestorów Sławek:wave: Edytowane 12 Maja 2010 przez profesjonalista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 12.05.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 No to nam Sławek ulżyło:yes: To życzę miłego dalszego korzystania z WC Pozdrawiamy również serdecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 29.05.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 heja ja mam pytanie o strop. Co to za bloczki mieliście rozkładane? Jak się nazywa ten wasz rodzaj stropu? Pytam bo u nas to zupełnie inaczej wyglądało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 29.05.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witaj Beato1164.Domek piękny, a na ile wyliczyliście koszty, ile będzie kosztował ssz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 30.05.2010 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Pan&PaniSmith ten strop to strop terriva (nie wiem, czy dobrze to napisałam). Archi100 dzięki popytam dokładnie męża (on ma co do grosza wszystko wypisane) i napiszę Ci na priva ile nas już domek przyszedł, ale mogę tylko podać SSO bo do zamkniętego jeszcze chyba długa droga przed nami - koszty rosną niemiłosiernie i nie spodziewaliśmy się, że tak to będzie wszystko wyglądać cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 30.05.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Ok Beato1164, jak tylko coś się dowiesz to pisz na priva Ja za chwilę też będę zaczynał, jestem na etapie szukania banku i czekania na PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 02.06.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ok Beato1164, jak tylko coś się dowiesz to pisz na priva Ja za chwilę też będę zaczynał, jestem na etapie szukania banku i czekania na PnB Wysłałam priva!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niaka 04.06.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ojej, jaki piękny dom bardzo podobny domojej werbeny 3 z Archonu Trzymam kciuki i kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 05.06.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Dzięki Niaka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2010 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Hejka Beatko Domek fajniutki .............. , ale widoki !!!!!!!!!!!!!!!!! CUDNE Uwielbiam przestrzen , moze dlatego tak mnie ta zielen wokol Waszego domku zauroczyla i rozmiar dzialki tez imponujacy 25 arow ( troche koszenia bedzie , ale za to mozna sie wybiegac do woli na swoim ) . Pieknie to budowanie Wam idzie , oby tak dalej ...... ekipa porzadna ( nie widze balaganu na fotkach wiec chlopaki dbaja o porzadek w miejscu pracy ) . Juz wrzucam Twoj dziennik do subskrybowanych ...... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.06.2010 02:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Milego dnia i slonecznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 08.06.2010 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Dzięki Edytko!!! Wzajemnie wszystkim budującym życzę miłych a przede wszystkim samych słonecznych dni!!! Trzymajcie się cieplutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.06.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Beatko widze że wpisałam sie pierwsza w Twoich komentach a potem zniknęłam:eek: juz się poprawiam i postanawiam wpadać częściej w odwiedziny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 20.06.2010 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Beatko widze że wpisałam sie pierwsza w Twoich komentach a potem zniknęłam:eek: juz się poprawiam i postanawiam wpadać częściej w odwiedziny:) Serdecznie zapraszam Karolinko, bo strasznie tu cicho i nudno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.06.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 hej widzę że się daszek już robi super bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 21.06.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Super ładny domek ech, kiedy ja będę mógł się pochwalić tak zaawansowanymi pracami U Ciebie coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.06.2010 02:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Hejka Beatko jak mysle o swoim blocie na budowie ..... i widze Twoj LAD to ...... Zycze spokojnego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 22.06.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Dzięki Archi ani się odwrócisz a domek już Ci będzie stał, u nas też tak było- patrzyliśmy na domki innych i tak marzyliśmy jak by to fajnie było, gdybyśmy tak daleko byli, a przeminęło to strasznie szybko i domek już stoi (fakt bez dachu ale stoi ) jakby nie bariera finansowa to może by się dużo jeszcze w tym roku dało zrobić, no ale nie wszystko na raz, lepiej przemyśleć jeszcze co gdzie i jak zrobić, żeby później nie narzekać zbytnio:) Edytko nie martw się błoto minie a domek widzę i tak się buduje i dobrze tak trzymać. Grunt to się nie poddawać i walczyć z żywiołami Życzę słoneczka i miłego budowania. Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 22.06.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Witam:welcome: Dawno mnie tu niebyło,ale Wam domek urósł aż miło patrzeć.Tempo macie niesamowite,tylko patrzeć jak się wprowadzicie,szczęsciaże no:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.06.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 cześć Beatko, wpadłam życzyc miłego popoludnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts