Beata1164 24.06.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Dzięki Karolinko. Dopiero dzisiaj wpadłam zobaczyć co się dzieje na muratorze. Ja życzę Tobie i innym forumowiczom miłego wieczoru no i miłego, słonecznego, jutrzejszego dnia:) Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 24.06.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Jeszcze moment i będziesz musiała postawić parapetówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.06.2010 02:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Hejka Beatko Slonecznej pogody zycze i spokojnego budowania buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.07.2010 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Hejka Beatko Ale superancko Kochana to budowanie Wam idzie , tylko tak dalej Domek pieknie sie prezentuje Pozdrawiam i sloneczka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.07.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Wow,ależ tempo i jak cudownie się patrzy na taki rosnący domek.Jakże Ci zazdroszczę... a u mnie nie ma jeszcze nawet dziury w ziemi...Budowa idzie w super tempie, jak tak dalej pójdzie to zaraz dach będziecie mieli gotowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 06.07.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Hejka Beatko Ale superancko Kochana to budowanie Wam idzie , tylko tak dalej Domek pieknie sie prezentuje Pozdrawiam i sloneczka zycze Dzięki Edytko!!! Chłopaki robią jak umią ściany się wymurowały a od dzisiaj zaczęła się kłąść dachówka. Jaki to piękny dla nas widok:wiggle:. U Ciebie również chłopaki gonią a gonią!!! Byle tylko fajna pogoda była a robota pójdzie do przodu. Również słoneczka życzę i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 06.07.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Wow, ależ tempo i jak cudownie się patrzy na taki rosnący domek. Jakże Ci zazdroszczę... a u mnie nie ma jeszcze nawet dziury w ziemi... Budowa idzie w super tempie, jak tak dalej pójdzie to zaraz dach będziecie mieli gotowy:) Dzięki myszonik. Nie martw się, czytałam w Twoim dzienniku, że jutro, bądź pojutrze koparkowy przyjeżdza, czyli robota się zaczyna, więc nie ma się co martwić. Ani się obrócisz a już domek będzie stał, czego Ci bardzo życzę. Głowa do góry, pięknej pogody i więcej optymizmu!!!! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.07.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Dzięki za słowa otuchy - tych nigdy mało:)A u Was to już tuż, tuż SSO:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.07.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Postępy fantastyczne. Ale macie wspaniały porządek na budowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 07.07.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Postępy fantastyczne. Ale macie wspaniały porządek na budowie:) Dzięki myszonik:) O czystość staramy się wszyscy dbać a w szczególności mój teściu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.07.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Za taki wydok na mojej działce mogłabym nawet trochę poharatać sobie palec:)Mam nadzieję, że mimo wszytsko ból szybko minie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 09.07.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Dzięki myszonik:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabisiek 12.07.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 łooooo mamo, zaglądam dziś do Ciebie, a tu kurde.... poszliście jak burza!! dach już na ukończeniu! masakra!! oby tak dalej!! a zamówiliście już okna?? gdzie w ogóle będziecie zamawiać? macie już coś wybrane? pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 12.07.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 łooooo mamo, zaglądam dziś do Ciebie, a tu kurde.... poszliście jak burza!! dach już na ukończeniu! masakra!! oby tak dalej!! a zamówiliście już okna?? gdzie w ogóle będziecie zamawiać? macie już coś wybrane? pozdrawiam serdecznie! hej gabisiek:) No chłopakom praca pali się dosłownie w rękach a do tego robią bardzo starannie co nas bardzo cieszy:) Okien jeszcze nie zamówiliśmy, ale daliśmy już do wyceny - dzisiaj nawet mąż był w Gliwicach (a później razem byliśmy w Lublińcu) i tam w oknoplaście mają nam wycenić. Mamy problem z kolorkiem bo chcemy ciemny brąz i zastanawiamy się nad kolorkami dąb bagienny lub orzech i do teraz mamy mętlik w głowie które wybrać. Pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.07.2010 03:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Beatko Ale pieknie u CIEBIE .......... Normalnie powala mnie na kolana jak masz pieknie i czysto , a o budowaniu to juz nie wspomne ........ Cudnie ten dach ( dachowke ) chlopaki Ci klada . Buziaki i dobrej budowlanej pogody zycze Mam nadzieje , ze z Twoim paluszkiem wszystko ok. .............. zdrowka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.07.2010 03:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 hej gabisiek:) No chłopakom praca pali się dosłownie w rękach a do tego robią bardzo starannie co nas bardzo cieszy:) Okien jeszcze nie zamówiliśmy, ale daliśmy już do wyceny - dzisiaj nawet mąż był w Gliwicach (a później razem byliśmy w Lublińcu) i tam w oknoplaście mają nam wycenić. Mamy problem z kolorkiem bo chcemy ciemny brąz i zastanawiamy się nad kolorkami dąb bagienny lub orzech i do teraz mamy mętlik w głowie które wybrać. Pozdrawiamy serdecznie Beatko jesli moge glosuje na DAB BAGIENNY !!!!!!! dla Waszej dachoweczki idealny kolor , orzech chyba za jasny ..... Nie widze u Ciebie okien dachowych ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 13.07.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Hej Edytko dzięki za te miłe słowa:hug: Palec po mału się goi, w czwartek jadę na kontrolę i może już wyciąganie szwów (ale tylko 4 bo 2 są rozpuszczalne). Dzięki za to głosowanie, szczerze mówiąc ja też jestem bardziej za kolorem dąb bagienny, no ale mój mężulek nie jest do tego koloru całkiem przekonany no i tym samym mnie w to "nieprzekonanie" wciągnął. Aha okna chcę mieć ze złotymi szprosami (taki mój kaprys) dlatego też wiem, że lepiej na ciemnych oknach te szprosy wyglądają, bo na jaśniejszych już są mało widoczne. A z oknami dachowymi to masz rację nie widzisz bo nie ma;) ale będzie 8 okien, tylko chłopaki postanowili wpierw całą dachówkę położyć, a później dopiero okna będą wstawiać. Pozdrawiam serdecznie i lecę twój dzienniczek pooglądać Buziaki papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 14.07.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 okna oraz rury spustowe rynien beda wstawiane na koncu w celu unikniecia powstania ewentualnych uszkodzen !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.07.2010 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 okna oraz rury spustowe rynien beda wstawiane na koncu w celu unikniecia powstania ewentualnych uszkodzen !!! A co z dachowka ktora zdejmiecie z dachu zeby wstawic okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 15.07.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 (edytowane) A co z dachowka ktora zdejmiecie z dachu zeby wstawic okna ? 30 - 40 dachowek podstawowych plus po kilka gasiorow i szczytowych nalezy zostawic na wypadek potrzeby wymiany za pare lat , aby dachowka byla w tym samym ODCIENIU oraz gdyby nie byla juz dostepna w sprzedazy (zapewne o tym pani nie pomyslala a to niestety istotna sprawa) , natomiast reszte dachowek ktore sa w miejscu okien czyli okolo 50 sztuk wyciagniemy za niedlugo gdyz sa one wliczone w dach i je potrzebujemy na ostatnia połać dachu. Edytowane 15 Lipca 2010 przez andrzej belka literowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts