Beata1164 17.11.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 widze ze orzech króluje Króluje, króluje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 18.11.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Gratuluję!!!Ale super domek wygląda z oknami.Ja już się naszych doczekać nie mogę.. miały być w najbliższy poniedziałek, ale nam się termin przesunął na początek grudnia.Oczywiście też orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalepiok 18.11.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Bardzo ładny i udany domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 18.11.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Myszonik i Nalepiok dziękuję bardzo za te pochwały (one mnie jeszcze bardziej umacniają w przekonaniu, że dobrze zrobiłam tak jak zrobiłam;)) Myszonik nie martw się z tym przesunięciem terminu, nam też 2 razy aż przesuwali termin, ale jak się czekało to straszna taka ciekawość była, jak to wyjdzie, jak to będzie wyglądało itd, no a teraz jak już są to zaczyna być cisza na budowie i brakuje takiej małej adrenalinki co, jak i gdzie. Pozdrawiam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.11.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Hej Beatko ślicznie z tymi oknami ,drzwiami i bramami .GRATULKI Każdy kroczek cieszy ,jak bo mój mąż powiedział po wstawianiu okien wkońcu nie piździ w każdym kącie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.12.2010 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Beatko ..... wesolego Mikolajka http://img64.imageshack.us/img64/5807/mikolajkic.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 06.12.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dzięki Edytko Wzajemnie życzę wszystkiego dobrego i duuuuuuuuuuuużo prezentów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.12.2010 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Beatko z prezentami to roznie bywa ..... najczesciej sami sobie je robimy teraz w postaci zakupow budowlanych ..... u mnie etap drzwi zamkniety przelew wysylam w tym tygodniu ....... jeszcze chce dopiac sprawe bramy garazowej zeby " zamknac sie " na 7% podatku VAT ..... i w tym roku koniec zakupow UFFFFFFF ......... Pozdrawiam cieplutenko , a jak tam Twoje thuje ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 07.12.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Hej Edytko. Moje thujki są całe zaśnieżone (takie małe, że śnieg je całe przykrył) więc nie wiem jak tam im pod śniegiem jest, ale szczerze mówiąc coś ciemno to widzę, no ale zobaczymy jak będzie. Ogólnie już mi się przed tymi śniegami coś nie podobały (jakieś takie dziwne były na pewno nie miały kolorów takich jak bym chciała, mąż to tłumaczy tym, że na zimę tak się z choinkami dzieje, ale to mi się nie podoba - a w szczególności ten gatunek ponoć miał być całą zimę ładny zielony, ale coś z tym zielonym nie za bardzo). Zobaczymy co i jak, szkoda by było kasy, czasu i tej pracy poświęconej przy sadzeniu drzewek. Pozdrawiam serdecznie PS. Śliczne drzwi wybrałaś do swojego domku no i ten kolor:yes:!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.12.2010 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Beatko trzymam kciuki za krzaczuszki tak jak piszesz szkodaby bylo pracy i pieniedzy gdyby sie zmarnowaly biedactwa . U siebie planuje w przyszlosci tylko iglaki zasadzic ....... najlepiej gdyby udalo sie kupic juz takie wieksze ...... Dzieki za komplementy drzwi ... kolor bedzie chyba troche jasniejszy niz na wizualizacji ( orzech ) takie sobie wymyslilam .... WROTA mam tylko nadzieje , ze jakos sie wpasuja w chalupke ..... Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.12.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Hej Edytko. Moje thujki są całe zaśnieżone (takie małe, że śnieg je całe przykrył) więc nie wiem jak tam im pod śniegiem jest, ale szczerze mówiąc coś ciemno to widzę, no ale zobaczymy jak będzie. Ogólnie już mi się przed tymi śniegami coś nie podobały (jakieś takie dziwne były na pewno nie miały kolorów takich jak bym chciała, mąż to tłumaczy tym, że na zimę tak się z choinkami dzieje, ale to mi się nie podoba - a w szczególności ten gatunek ponoć miał być całą zimę ładny zielony, ale coś z tym zielonym nie za bardzo). Zobaczymy co i jak, szkoda by było kasy, czasu i tej pracy poświęconej przy sadzeniu drzewek. Pozdrawiam serdecznie PS. Śliczne drzwi wybrałaś do swojego domku no i ten kolor:yes:!!! witaj Beatko, troche sie zdziwiłam co z tymi krzoczkami, przemarzły by? nasze sa zielone, nie wygląda na to żeby cos im było, jedynie boje sie że mokry śnieg jak zalegnie to może je połamac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 08.12.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Hej Karolinko. Właśnie nie wiem, co może z nimi być,czy chore, czy przemarznięte.........Teraz pod śniegiem to nie wiem jakie są, ale wcześniej takie brązowe mi się wydawały a thuje smaragd miały być cały czas ładne zielone, no chyba że nie dostaliśmy tego co chcieliśmy (kupowaliśmy z allegro, może dostaliśmy inny gatunek aniżeli zamawialiśmy) Jak je otrzymaliśmy to były zielone, a co z nimi się stało, to nie mam zielonego pojęcia. Pożyjemy zobaczymy oby było wszystko ok bo tak bardzo mi się żywopłot podoba właśnie z tych thuji. Pozdrawiam serdecznie i życzę całych (nie połamanych) i dorodnych krzaczków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 08.12.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Dziękuję Edytko jesteś kochana:hug:Z mojego doświadczenia (no i od innych) wiem, że czym krzaczek mniejszy to miał się lepiej przyjmować, ale widzisz, że różnie to bywa, więc życzę Ci ładnych dużych krzaczków i oby wszystkie były przyjęte!!! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.12.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 W te święta magiczne, życzenia ślę liczne.Pachnących jodełek z ogromem światełek.Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minkąCiepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.Dużo jedzenia na stole, NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2010 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 http://img195.imageshack.us/img195/1286/bombka2.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.12.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 hej, hej, jak tam przygotowania do Świąt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 21.12.2010 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Edytko dziękuję bardzo za życzenia świąteczne. Tobie oraz innym forumowiczom również życzę radości, spokoju i rodzinnej atmosfery w Świąteczny Czas oraz pasma sukcesów i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń w nadchodzącym Nowym 2011 Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 21.12.2010 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Hej, hej Karolinko:) U nas przygotowania już prawie zakończone - choinka postrojona, okna przystrojone, wszystkie serwetki, figurki świąteczne wystawione, domek wysprzątany jeszcze tylko podłogę umyć i jakieś ciasto upiec i czekamy na święta:yes:. W tym roku prezenty jedynie dzieciom kupujemy - oszczędzanie na domek - no ale coś za coś. Na wieczerzę wigilijną idziemy do moich rodziców ( w ubiegłym roku byliśmy u teściów i tak co roku raz do moich raz do męża rodziców chodzimy) W kolejne dni również po rodzicach będziemy chodzili, także święta praktycznie u rodziców (teściów) spędzamy - ale się mamy dobrze czyż nie??. Pozdrawiamy serdecznie i jeszcze raz zdrowych i radosnych świąt życzymy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.12.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.12.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://img214.imageshack.us/img214/3355/kartkai.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Karollinka z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts