Honya 08.05.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) rere79 dziękuję mam zdjęcia!! wczoraj zalane posadzki na dole,jeszcze świeże, widać jak schną: przy oknach najszybciej, całość wygląda moim zdaniem bardzo dobrze.....no jak wyszlifowany beton hahahha szarości przenikają się, jest surowo! są drobne mankamenty do poprawki,ale to można usunąć....nie robi błedów ten co nic nie robi firma do polecenia dalej http://www.jaws-inwest.pl/kontakt.php Edytowane 8 Maja 2013 przez Honya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 08.05.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Honya piękne te twoje posadzki To z betonami nieźle się zgrałyśmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 08.05.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Demon...ja tam mrówka przy tobie jestem... posadzki wykonawcy wylali z możliwością w przyszłości położenia czegoś innego....chociaż tak nie chciałam...no ale ok...asekurowali się..tylko meble kuchenne będą teraz 2-3 cm wyższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.05.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Posadzki naprawdę wyszły rewelacyjnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 10.05.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 (edytowane) schną nam posadzki, robią się jasno popielate.....hmmmm wolałbym te ciemniejsze,ale cóż w ramach cieszenia pojechaliśmy do takiego sklepiku w lesie gdzie sprzedają różne rzeczy tzw. końcówki serii i kupiliśmy sobie meble ogrodowe hahahah co prawda widac niewielkie ślady, małe rysy ale i cena była bardzo dobra, za komplet 6 krzeseł (regulowanych) i stół z czarnym szklanym blatem zapłaciliśmy 990zł tu zdjęcie oryginalne producenta http://www.blokker.nl/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDetails?storeId=10001&langId=-104&catalogId=10002&categoryId=42265&productId=49166 Edytowane 10 Maja 2013 przez Honya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 11.05.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Demon...ja tam mrówka przy tobie jestem... Ale to my mniej laliśmy betonu. Przynajmniej w poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 14.05.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 (edytowane) posadzki nabrały jasnoszarego koloru jutro montaż drzwi wejściowych, schody zamówione załączyłam prostą wizkę w poczatkowym założeniu: schody/ stopnice miały się "schodzić" z podstopnicą tworząc kąt prosty....ale po przemyśleniu (choć gorzej bedzie to wygladało) zamówiłam stopnice z tym wystającym "noskiem" zwał jak zwał no i poręcz dodatkowo na dole przy podeście zasugerowałam się opinią koleżanki, która z racji problemów z chodzeniem stwierdziła: starzejecie się kochani.....mi jest to cały czas potrzebne,a wam za chwilę...no i tak wyszło desig designem, życie życiem Edytowane 14 Maja 2013 przez Honya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 15.05.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 (edytowane) drzwi zamontowane szkółka niedzielna zaprowadzona....iglaki: częsć zdobyczna/podarowana...dwa większe zakupione aby oko cieszyły dostaliśmy dodatkowo trochę bzu- jeden nawet ma dwa kwiaty Edytowane 15 Maja 2013 przez Honya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.05.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Drzwi piękne. Jakie wymiary ma doświetle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 15.05.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 szyba szeroka: chyba 25cm...nie pamietam...wymierzę i podam..trochę psuje widok taśma niebieska, ale już nie chciałam jej zdzierać tym bardziej,że przed kolejnymi pracami zamierzamy je całe okleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 17.05.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Podlogi cudne! Drzwi tez super! Fajnie wszystko wychodzi! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 17.05.2013 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 (edytowane) Dziekuję bardzo dzisiaj dzień zamawiania pojechałam do firmy która dla nas schody wykonuje, na miejscu akurat mieli takie jak wcześniej mi się marzyły: bez noska: weszłam, zeszłam...o podstopnicę nie uderzałam czyli, zmieniłam koncepcję i poprosiłam o wykonanie stopni bez noska ( dobrze,że dzisiaj pojechałam bo w poniedziałek już by było za późno wziełam od nich kawałek drewna aby poszukać odpowiednich drzwi aaaa. zapomniałam....chyba stół u nich zamówimy: z tego samego drewna na grubych prostych nogach dla 8 osób- cena fajna moim zdaniem 1000zł netto z kawałkiem drewna pojechałam do sklepu z drzwiami......i tu porblem: NIE DA SIĘ dobrać kolorystycznie drzwi tanich w okleinie ( mam co prawda wycenę drzwi z tego samego drewna co schody,ale jednak muszę trzymać się budżetu- drewniane nie wchodzą w grę. Skończyło się na tym,że zamówiłam drzwi takie jak wczesniej sobie upatrzyłam Pol-skone Simple....chyba mam trochę fuksa bo właśnie wprowadzili opcję bezprzylgową tzw simple duo http://www.drzwi.pl/katalog/nowosci-2013/pol-skone/drzwi-malowane/drzwi-simple-duo-0.html Pojechałam również do trzech sklepów z płytkami i armaturą: ceny na tych samych płytkach róznią się tylko o 1 zł na +/- wybrałam przez to sklep który oferował najlepszą usługę: planowanie łazienki (owszem w każdym to robią,ale w tym jednym szczególnym pochylają się nad klientem bardziej tzn. można być przy projektowaniu i na gorąco wprowadzać korekty- w osobnym bardzo zacisznym pomieszczeniu- dla mnie genielnie) Umówiona jestem na poniedziałek z osobą, która dokładnie wymierzy łazienki , przyjedzie również Pan, który wymierzy drzwi Edytowane 17 Maja 2013 przez Honya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 17.05.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 (edytowane) Honya, piękne posadzki! Ja właśnie się do tego przymierzam, cóż, wiedziałam, że mnie wyprzedzisz. W ogóle wszystko mi się podoba u Ciebie, ale to nie nowość, nie? I drzwi masz cudne Drzwi wewnętrzne też mi się podobają, są na mojej liście, bo będę potrzebować jednych normalnie otwieranych białych I schody bez kapinosa też uważam za ładniejsze. Kurka, chyba jakieś moje alter ego się buduje Edytowane 17 Maja 2013 przez bury_kocur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 17.05.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 (edytowane) Kurka, chyba jakieś moje alter ego się buduje mam takie samo wrażenie wkurza mnie to ciągłe liczenie kasy....wybieraniem miedzy tym co się podoba,a zamiennikami..z drugiej strony jestem dumna z tego,że się udaje Edytowane 17 Maja 2013 przez Honya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 19.05.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Honya drzwi super !!!Jak się czują twoje betony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 19.05.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Drzwi super. Jaki producent ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 21.05.2013 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 demon dzięki betony chyba dobrze, chociaż czekam na wykonawców bo musimy nanieść pewne poprawki.. dr_au- masz pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 21.05.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 generalnie na tym etapie wkurzają mnie kolejni fachowcy ( do tego momentu było bardzo dobrze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 22.05.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 zamówiłam drzwi wewnętrzne szt 7 z klamkami wow dokupiłam wełny 5 cm do docieplenia dachu ( 20cm już dawno leży i czeka do soboty) płyty kartongips, wszelkie ustrojstwa do montażu, farbę podkładową, coś tam do wyprawek, czyściki i skrobaczki (zwał jak zwał) ekipa samopomocowa umówiona na sobotę- grila zrobimy bedzie fajnie wprowadziłam zakaza narzekania, mówienia (kolejnym odwiedzającym budowę czyt: dostawcy towaru, sprzedający drzwi, fachowcy od płytek, wykończeniówek itd): - to zrobiłbym inaczej - dlaczego nie kupiłaś lepszych- te:.....tu wpisz dowolne....są lepsze - oni tak zawsze robią,a ja muszę poprawiać - wszyscy robią teraz półkę, nie kupuj szafek pod umywalkę- po dwóch latach bedziesz wymianiała no i najważniejsze: zakaz robienia min pt.: JA WIEM WSZYSTKO JA SIĘ ZNAM koniec! budowa jest moja, jest wynikiem różnych kompromisów, nic nikomu do tego, TO MÓJ DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.05.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Honya zamowilas drzwi bezprzylgowe czy przylgowe? Mozesz napisac cos wiecej?Ktore wzielas oscieznice,czy drzwi pelne czy plaster miodu i jesli to nie tajemnica moge wiedziec cene za szt (bez klamek) tak dopytuje bo wczoraj tez wyslalam zapytanie do okolicznej firmy z tym ze nie bylam zdecydowana ktora wersje wybrac i mam otrzymac wycene wiec mialabym porownanie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts