Honya 07.08.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) porządek na działce hahahaha na komin daliśmy taki tynk http://www.chemiabudowlana.info/tmie...mozaikowy_tynk tylko cały szary w kolorze zbliżonym do blachy miłoszenko dziękuję Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez Honya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 10.08.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 po 17 sierpnia wchodzi elektryk.... przyznam,że jeszcze nie określiłam położenia wszystkich lamp mam problem z głównym pokojem/kuchnią.....niby wizja jest,ale nie jestem w 100% pewna wiem,że najlepiej byłoby udac się do projektanta...ale zupełnie czasu nam brakuje czyli jak zwykle intuicyjnie będziemy działać...... ps. nie bierzcie wzoru z naszej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 17.08.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 od wczoraj mamy elektryków wielkie planowanie rysowanie po ścianach gdzie co i jak ma być....improwizacja aaaaaa!!! mam nadzieję,że wszystko będzie ok bardzo,ale to bardzo podobają mi się lampy tej firmy http://www.aquaform.pl/aquaform,m7,polish.html najgorsze jest to co zwykle dlaczego takie drogie....no przecież jednej nie powieszę a tu cały dom chciałoby się mieć w takich lampach .....nic to najwyżej bedziemy je powoli do każdego pokoju dokupywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 23.08.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 poszło już 500m kabla, założono już ok 100 puszek...jeszcze klika dojedzie w poniedziałek elektryk spotka się z instalatorem ogrzewania i omówią wszystko co gdzie i jak wełna isover na ocieplenie dachu kupiona, wycena okien robi się w poniedziałek przyjeżdza równiez Pan z banku...czekamy na drugą transzę.... na razie zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 31.08.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Elektryk po rozmowie z instalatorem wie co i jak ma wykonać. OK Mamy wycenę okien z 3 firm. Jak mnie zirytował jeden właściciel firmy! Nosz...jak można przekonywać,ze drzwi, które chcemy brzydko będą wyglądały? Jak można do klienta mówić na "Ty". Czy nie można od razu powiedzieć,że czegoś w ofercie nie ma? tylko robić z klienta głupka? to jest moje pierwsze wkurzenie się w czasie budowania....wieeeem nie ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 01.09.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Honya, to i tak długo Ci się udawało pozostać w stanie niewkurzenia Ale nie przejmuj się - ja wiele razy już usłyszałam "ale jak to będzie wyglądało?!", "panele sobie pani założy, jak to beton?", "okno lepiej wyprostować, a resztę pozmniejszać", "taki kolor od środka?" itd. Dopóki nie namiesza Ci to w głowie - czyli będziesz pewna swojego - można się tylko z tego pośmiać. A jak ktoś mnie traktuje jak głupią babę z fanaberiami, widzi mnie pierwszy i ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 18.09.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 trochę przystopowaliśmy, elektryk zrobił swoje, okna i drzwi wejściowe zamówione...teraz musimy czekać 5 tygodni na realizację, jak już będą okna zaczniemy robić tynki:) jutro będziemy gościć zaprzyjaźnioną firmę z dużym potencjałem http://antowski.eu/pl/umywalki-betonowe-parapety-betonowe-blaty-betonowe porozmawiamy o tym co można wykonać w naszym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 20.09.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 (edytowane) no to Antek z firmy http://antowski.eu/pl/umywalki-beton...blaty-betonowe zaraził nas betonem czekam teraz na wycenę schodów Antek wymierzył klatkę schodową, pokazał nam próbki betonowych parapetów widzieć na zdjęciach (gdzie i tak to super wygląda) a dotykać na "żywo" to dzień do nocy no co zakochałam się wzyczajnie szkoda,że tak trudno jest o ekipę która realizuje małe zlecenia ad posadzek mówi się trudno... Edytowane 20 Września 2012 przez Honya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 21.09.2012 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Honya, pisalam już w swoim dzienniku, ale naprawdę bardzo fajne rzeczy pokazują na tej stronie i wcale się nie dziwię, że Cię wzięło Wyobrażam już sobie Twoje schody, mniam. Nawiasem mówiąc, te schody stanowią przedmiot mojej zazdrości od początku - nijak nie udało mi się upchnąć jednobiegowych, a bardzo chciałam. Trzymam kciuki za powodzenie przedsięwzięcia, choć nie wątpię w efekt i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 28.09.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 cicho u nas....czekamy na okna dopiero po montażu bedziemy tynkowali środek w sobotę był u nas Pan z koparką i wykopał wokół domu rów, przez cały tydzień, zacny pracowity mąż w tzw. międzyczasie odpowiednio go przygotował, położył rurę drenażową.....w niedzielę, pojutrze ma skończyć prace od dwóch tygodni...odchwaszczamy wykopujemy chwaściory z całej działki wiosną spryskamy "randapem" i posiejemy trawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.09.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Fose kopiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 18.10.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 fosa zasypana czekamy na okna jeszcze nie zamówiłam firmy która wykona tynki w środku.....jakoś chwilowo straciłam serce do budowy.. zawodowo mamy urwanie głowy i tak jakoś budowa poszła w odstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 23.10.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 dzisiaj zaczęli montowac okna...zdjęć nie mam tylko informacje od męża, że wszystko ok (dziecię mamy chore i ktoś musi zostać w domu )jutro ma przyjechać Pan i wycenić wykonanie tynków gipsowychjakie u was są ceny za m2 za wykonanie takich tynków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.10.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 A szkoda, że zdjęć nie ma. Zdrówka dla dziecia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 23.10.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Honya, a mąż nie może zrobić zdjęć? bardzo ładnie proszę Dzięcięciu zdrówka, sobie zdjęć życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 23.10.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 (edytowane) mam jedno z kom nawet nie wiecie jak mnie wkurza wrzucanie zdjęć tu na tym forum, załozyłam specjalnie fotosika i jestem zdegustowana na jednym forum końskim gdzie jestem od lat wszystko bardzo dobrze działa, jest założona galeria użytkowników, każdy może tam sobie wrzucac zdjęcia bezpośrednio z komputera i potem na forum tu tak nie działa i wkurza mnie to bardzo bury kocur, mąż jak to mąż człowiekiem czynu jest, o zdjęciach nie pamieta, ale zrobił: studzienkę rewizyjną, drenaż wokół domu, teraz myśli nad zamontowaniem pojemnika/szambo na wodę opadową rere79...dzięki, Junior meczy się z ospą i anginą....męka w domu... Edytowane 23 Października 2012 przez Honya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.10.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Ospa i angina razem, to się dzieć namęczy. A zdjęcia można wrzucać bezpośrednio z kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 24.10.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Honya, ja wrzucam zdjęcia bezpośrednio z kompa lub zgoła z aparatu - na pasku nad polem tekstowym jest opcja 'insert image' - taki obrazek z narożnikami - i działa szybko i sprawnie, tyle że zdjęcia wchodzą małe, trzeba je potem przy oglądaniu powiększyć kliknięciem. Ale i tak wydaje mi się to dużo prostsze niż jakieś fotosiki... A ospa tylko raz w życiu na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 24.10.2012 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 24.10.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts