bury_kocur 08.12.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Piękna stodoła Aż miło popatrzeć. Dużo zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 08.12.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Dzięki Kocie tak się bedziemy wymieniać zachwytami hahaha nie wszystkim się podoba taka bryła (no i nie musi)....działkę oddał mi mój tato sołtys....i tak śmiesznie bo ludzie na wsi pytają się co tam sołtys buduje (od drogi niestety widać tylko pn ścianę, czyli wejście i dwa doświetlające klatkę schodową okna) nasza sąsiadka sprzedała historie,że sołtys sobie traktorek do odśnieżania sprawił i od razu pawilon do niego stawia hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.12.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 No, no śliczny ten pawilon sołtysa . Ps. Lubię takie ploty sąsiadów. Ile ciekawych rzeczy można się o sobie dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 19.12.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Piękna ta wasza stodoła urosła i tempo macie naprawdę niesamowite.Że jeszcze raz się powtórzę zazdroszczę strasznie. demon żona Pawła D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 19.12.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 o demon miło,że jesteś....czekam na zdjęcia Twojego domu świetny masz projekt:) ja przypuszczam,że dopiero w marcu coś zaczniemy znowu robić w naszym domu:) zimo, tynki schną bardzo wolno pomimo paleniu w dwóch piecach, no i sił zabrakło ostatnio....to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 19.12.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Normalne, od budowy tez czasami trzeba odpoczac.*Nawet jak zaczniecie dopiero w marcu to i tak idzecie jak burza*. Chialabym zeby i u nas tak bylo, Musze sie jakos ogarnac i zalozyc dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 20.12.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Honya, żeby mi się tak chciało, jak się nie chce Też odnotowałam spadek zapału budowlanego - ale zwalam to na pogodę Na wiosnę ruszamy z kopyta z naszymi stodółkami, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crategus 20.12.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 ja też już kończe tej zimy. Także dołączam się z moją stodółką do planowych, wiosennych ruchów z kopyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 20.12.2012 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 raźniej się zrobiło to życzmy sobie w nowym roku pełnego zapału, cierpliwości, siły... no i kasy na spełnienie marzeń na wiosnę z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 20.12.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 ja bardzo Ci zycze bo czekam na te nasze kolacje:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 21.12.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Dla wszystkich budujący Zdrowych i spokojnych świąt ps. pozwoliłam sobie zamieścić zdjęcie naszej Pani Konstruktor bez pytania...ale mam nadzieję,że się nie pogniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 21.12.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Ale czadowa kartka świąteczna Suuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 22.12.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Ma pomyślunek Pani Konstruktor ! Super. Zdrowych i spokojnych Świąt !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusultra 23.12.2012 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Bardzo ładny dom Też męczę temat szlifowanego betonu Nie sądziłam, że może wyjść taniej niż kafle... pozdrowienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 23.12.2012 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 plusultra, dziękuję bardzo...nasz dom to skromny dom wybaczcie,że nie na temat,ale bardzo dumna z męża jestem - konstruktora, twórcy siodeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 23.12.2012 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 OOOOOOOOOO Honyu mniami siodełko:wave:Moze kiedys moj maz pozwoli ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.12.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Mnóstwo ciepła i radości,Niechże w Waszym domku zagości,Na wigilijnym stole jedzenia wszelakiego,I picia wybornego.Niech pieniądz Wam szeleści,A miłość niech was w życiu pieści.http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156354&stc=1Wesołych Świąt życzy Rerewraz z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 23.12.2012 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 rere dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 23.12.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Honyu spełnienia wszystkich marzeń związanych z waszym domem.Dalszej takiej realizacji niesamowitej pasji w waszej pracy życzydemon z rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 23.12.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Spokoju, rodzinnego ciepła, zrozumienia i miłości przy wigilijnym stole a w Nowym Roku realizacji marzenia o nowym domużyczy bury_kocur z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts