bury_kocur 23.03.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Honya, czy ja dobrze rozumiem? Ślub kościelny wzięliście dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 26.03.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 no tak wszystko robimy w miedzyczasie ślub cywilny 6 lat temu, teraz kościelny a dzieciaki 20 i 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 27.03.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 O rany, to wszystkiego najlepszego na nowej starej drodze życia! Myślę, że nowy dom jest takim akurat trafionym prezentem ślubnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 28.03.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ja rowniez gratuluje i zycze najlepszego!!!!! I czekam na betony!!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 29.03.2013 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Serdeczne życznia Wielkanocne, samych radości, spełnienia marzeń, zdrowia i szczęścia i mokrego Dyngusa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 30.03.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://images44.fotosik.pl/648/6f9cdff4962c1557med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 30.03.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wszystkiego najlepszego przesyłam tematycznie zdjęcie tapet Kolekcja świątecznych tapet od PIXERS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 03.04.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 dzieje się, panowie rozłozyli styropian, folie itd...zabierają się za położenie rurek od ogrzewania martwi mnie pogoda i zalegający śnieg.....jest za grząsko wokół domu aby wjechał sprzet z betonem....czyli na zalewanie posadzek musimy poczekać... teraz przeglądam: lampy, armaturę itd...i krew mnie zalewa...bo pieniądze topnieją...a wszystko co mi się podba jakoś tak drogawe czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 10.04.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 instalacje grzewcze tzw. podłogówka połozona, po próbie powietrznej w przyszłym tygodniu przyjedzie osoba od posadzek, zadecyduje czy na naszą obecnie grząską działkę wjedzie samochód z betonem....no działamy pośliz w pracach ze względu na pogodę jest znaczny, dzisiaj dzwoniłam do kolegi który miał zając się łazienkami...okazało się,że termin ma wolny dopiero w lipcu....kicha....szukam kogoś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 16.04.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) drobne podsumowanie: w kwocie 168 745,50 (bez wykonania fundamentów) udało nam się wykonać: stan surowy zamkniety z: instalacjami :elektryczną, grzewczą (podłogówka w całym domu),woda i przyłącza wodno-kanalizacyjne tynki wewnetrzne na tym etapie przyznam, umiarkowanie oszczędzaliśmy.....ekipy do wszystkich prac nie były najtańsze ale i nie najdroższe....ma być dobrze zakupione już mamy : watę do ocieplenia dachu czekamy teraz na ekipę która nam ma wykonać posadzki szlifowane to nam da kwotę 55zł netto x 126 czyli 6930zł po wykonaniu posadzek zamówimy schody...5000zł plus wyprawki 1000zł czyli 6000zł no...i teraz zacznie się mega oszczędzanie....ale z czego by tu zrezygnować: baterie łazienkowe......ups...nie stać nas na te które nam się podobają....zrobimy taniej nie mogę jednak zrezygnować z drzwi na dole (góra na razie się bez drzwi obedzie...no cóż nie wszysto musi być od razu) może to głupie ale jednak uparłam się na na takie bezprzylgowe, potrzebuję 3 szt na dole, 4 na górze (ale te mogą poczekać) malowanie na biało zrobimy sami Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez Honya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 16.04.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 pokaże kilka fotek (nie wszystkie), które są inspiracją do działania wszystkie znalezione w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 16.04.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 16.04.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 18.04.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 pod koniec przyszłego tygodnia Panowie od betonów obiecali wykonać posadzki szlifowanie betonu bedzie w tym samym dniu kiedy "beton jeszcze ciepły" cokolwiek znaczy ciepły nie znam się w ramach cieszenia się pojechałam dzisiaj do szkółki ogrodowej i kupiłam dwa ok 1m iglaki jeden to sosna czarna drugi...nie pamietam jaki...ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 29.04.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Honya, na super etapie jestescie!!! Teraz pewnie robia sie betony!!!! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 30.04.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Milosniczka prostoty, dziękuję,że jesteś betony jednak będą się lały dopiero w poniedziałek.....Panowie przetrzymali nas trochę a ten etap! to bedzie mordęga....tak jak dotychczas wiadomo było: ma być dobrze wykonane...bo to stałe itd... teraz mało kasy już z kredytu zostało i to będzie mega wyczyn jeśli uda się wszystko zrealizować... na betony się wprowadzimy.....i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 04.05.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Honya jak patrze na Wasze koszty to super to wyglada,naprawde. My mamy domek parterowy,wiec stan surowy otwarty wyszedl dosc drogo,rozlazle fundamenty i dach( choc domek maly ,tylko waski i dlugi ze wzgledu na dzialke). Pocieszam sie,ze na wykonczeniowce oszczedze jak Bura Kocurka:). Slecze w necie,szukam inspiracji,promocji a ze to moja pasja to nie jest zle,juz mi sie wszystko pomalu uklada w glowie,zobaczymy jak z realizacja. W kazdym razie marze o byciu na Waszym etapie!! Caly czas trzymam kciuki i zycze sil w tym prawie koncowym etapie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 05.05.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 bardzo dziekuję jutro ważny dzień: będą się lały betony...urlop wzięłam aby cały czas być i obserwować na tym ostatnim etapie sporo zamierzamy wykonać własnymi rękami malowanie: wykonam samodzielnie...już nie mogę się doczekać docieplenie dachu i położenie kartongipsu też z pomocą dobrych dusz prawie "samo się zrobi" schody wiadomo, zamówimy- mamy już wybranego producenta meble kuchenne pomoże wykonać mój brat....jakoś to bedzie ale i tak wiemy,że na prawie surowe się wprowadzimy, bez lamp, wszystkich włączników, bez zrobionych łazienek...ale rekompensuje to wszystko możliwość wyjścia z kawą na "ogródek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 06.05.2013 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 no to wylał się beton na górze...Panowie ciut zmartwieni czy aby zamawiający są świadomi wyboru są, są świadomi jutro podłogi się będą robiły na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.05.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia!!!!! Czekam. Jestem ciekawa jak to wygląda Ps. Spóźnione życzenia z okazji ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts