Gość ANSEXXX 27.03.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 rakrli ta optynge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 29.03.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 wstaw to zdjecie z nk tam jest niezla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 29.03.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 hamre kre bu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 30.03.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 xxxxxxxxxxxxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 30.03.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 hawtrybukar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 31.03.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Kwintesencja kobiecości? Panowie! Otrząśnijcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 31.03.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 hmmmm więc Iza pokaże co ma do zaprezentowania - i oby nie było trądziku ? lub pospolitej rodzynki inaczej poszewki z cory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 31.03.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 hmmmm więc Iza pokaże co ma do zaprezentowania - i oby nie było trądziku ? A byłoby co oglądać Trądzikowi stanowcze NIE Chodzi mi o to,że kwintesencja kobiecości ubrana jest raczej w zwiewną sukienkę,półprzezroczystą sukienkę i zamiast kozaków Cypiska,ma bose stopy Ta kobiecość na zdjęciu powyżej kojarzy mi się bardziej z paniami spod lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 31.03.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 oj Iza nie ładnie - nie wiem jak mam top napisać aby nie urazić innych kobiet ale , zle odebrałaś swoej myśli co innego jest być kobietą a co innego dążyć do kobiecości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 31.03.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 nie zagłosowałam, przykro mi ,blacha,plastik i tapeta ....i białe kozaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 31.03.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 oj Iza nie ładnie - nie wiem jak mam top napisać aby nie urazić innych kobiet ale , zle odebrałaś swoej myśli co innego jest być kobietą a co innego dążyć do kobiecości Uwierz mi,wiem coś o tym.Chciałam tylko trochę rozruszać ten wątek Taki ze mnie złośliwy duszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 31.03.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 nie zagłosowałam, przykro mi ,blacha,plastik i tapeta ....i białe kozaczki jest powiedzenie NIE SZATA ZDOBI CZŁOWIEKA lecz nie znając osoby nie piszmy blacha ? bo tak samo można opisać Twoja osobę nie znając Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 31.03.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 musi że narzeczony ja napisałam tylko co widzę na zdjęciu (z "naszej klasy") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 31.03.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 nie zagłosowałam, przykro mi ,blacha,plastik i tapeta ....i białe kozaczki dostałam wiadomość na priv z prośbą by nie nazywać tej pani blacharą bo nie jest (tu było słowo uznane za wulgarne) proszę, przeczytaj mój post dokładnie nigdzie nie nazwałam tej pani blacharą ,opisałam jedynie moje pierwsze skojarzenia po obejrzeniu zdjęcia , a .. i sprawdź znaczenie słowa blachara a czy temat prywatnej wiadomości ANSE&DREW to przypadek czy twój drugi nick ? na tym dyskusję kończę i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 31.03.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Też dostałam priva i też zwróciłam uwagę na niezgodne nicki Jakaś taka...namolna ta agitacja Ta pani (i jej propagator) chyba wiedzieli,że decydując się na pokazywanie swoich wdzięków w internecie i nie zamieszczanie ani jednego choćby zdania o sobie,będą spotykać się z głosami (również negatywnymi) na temat wyglądu owej pani a nie jej skomplikowanego i głębokiego wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 31.03.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://img265.imageshack.us/img265/5995/blacha.jpg Oby nie było niejasności wkleiłem Tobie znaczenie tego słowa i zanim coś napiszesz przeczytaj znaczenie słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 31.03.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://nasza-klasa.pl/profile/3571155/gallery/album/2/25 coś problem z linkami ale tu widać - kwintesencja Kobiecości ------Adi dzięki za głosik kazdemu sie zrewanżuje pomocą Przekupstwa? Piękny start To dziewczę Cię prosiło, czy sam jej robisz tę krecią robotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 31.03.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 odnośnie zmiany Nicku to tak jak napisałem pała do lania zmieniła go bez mojej wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 31.03.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Polacy to prosty naród - jak już wcześniej napisałem -Owa Kobieta na to by się nie odważyła aby wspomnieć o jakimś lansowaniu i za takei podejście należy sie lans - więc wystarczy pomyśleć co napisałem - a donośnie pomocy to moja inicjatywa - może zle napisana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 31.03.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Polacy to prosty naród - jak już wcześniej napisałem -Owa Kobieta na to by się nie odważyła aby wspomnieć o jakimś lansowaniu - więc wystarczy pomyśleć co napisałem - a donośnie pomocy to moja inicjatywa - może zle napisana No i jeszcze dostało się Polakom Gdzie napisałeś,że owa Kobieta NIGDY na to by się nie odważyła? kazdemu sie zrewanżuje pomocą To już nie wiem na co zwracać uwagę.Na to co piszesz, czy na to co masz w podpisie? Życzę Twojej podopiecznej wszystkiego dobrego.Głosu nie oddam bo jeśli jej wnętrze jest tak piękne jak jej zewnętrze,to powinna sobie poradzić bez naszej pomocy(czyt.piękno obroni się samo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts