kasiaros 02.07.2010 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Finlandia - dzięki za tę informację - ja wiem, ze Oknoplast i Vetrex robią na Vece, że ich parametry są bardzo podobne, ale jakoś nie przyszło mi do głowy, że w takim razie kolory powinny byc takie same! Myślałam, ze okleina może byc inna...ale fajnie, bo bardzo mi się one podobają Zbiglem - myślałam na samym początku o jasnym dębie - mój mąż stwierdził, że są zbyt jasne i poszukaliśmy kompromisu, czyli kolor winchester (dopiero będziemy zamawiac). Wkrótce kładziemy dachówkę - Koramic antracyt, która na dachu wygląda jak czarna, do tego bardzo jasna elewacja, myślę, że to wszystko jakoś ze sobą współgra, a okna będą ładnym kontrastem do czarnego dachu. Niestety,nie wiem, co to za kolor newada, mimo że pochodzę z miasta, w którym swoje okna produkuje Drutex. Pochwal się zdjęciami! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiglem 03.07.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 zdjęcia jak uda mi się wstawić ( ja jestem z innej bajki - zajmuję się psami ) to będą dopiero za tydzień jutro jedziemy na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaros 03.07.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Zbiglem - w takim razie czekam na te fotki i życzę udanego urlopu Kobraa - komin już mamy od 3 lat i wtedy nie planowałam antracytowego dachu (tu możesz go zobaczyc: http://www.kasiaros.mojabudowa.pl/?menu=pokaz&miesiac=5&rok=2009&page=2), dziś pewnie dałabym w kolorze dachu, czyli antracytowy. Rolet zewnętrznych nie mamy - koleżanka ma w kolorze okien i mnie się to bardzo podoba! Pozdrawiam i życzę samych udanych decyzji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monix78 25.11.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Ja zamówiłam bramę w kolorze Winchester, wymiar 4500x2250, przetłoczenia wysokie. Dzisiaj zamontowana. Jest cudna - wygląda bardzo naturalnie, jak drewno. Kolor winchester jest już u Wiśniowskiego bez dopłat (robiłam wycenę chyba w 5 punktach sprzedaży bram i powiem Wam, że na tej samej bramie rozbieżność cenowa była 2 tys.). Ja za swoją z montażem i napędem (2 piloty, nice) zapłaciłam 5700 brutto. Do tego zamawiamy okna w Oknoplusie - kolor Montana jest identyczny - i tańsze od Oknoplastu (a to jest ważny argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane777 03.04.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Witam, reaktywuję temat, ponieważ sama szukam okien w kolorze dębu naturalnego lub jasnego. Czy ktoś się zdecydował na taki kolor? Nie mówię o kolorze Winchester czy Montana. Jeśli jest możliwość, byłabym bardzo wdzięczna za zdjęcia z realizacji zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 09.04.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Podbijam watek Także podobają mi się bardzo jasne ramy okienne. Kto ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 02.08.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 .........I nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 06.08.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) .........I nic? Ja jeszcze nie mam, ale szalenie mi się podobają okna w kolorze jasnego drewna do ciemnego dachu (grafit, czarny, antracyt)i elewacji w złamanej bieli. Rozglądałam się wstępnie w firmach "okiennych" i na razie kolorystyka MS wygląda na godną uwagi. Znalazłam tam kilka jasniejszych odcieni okleiny. W Gdańskiej Fabryce Okien jest dość przyjemny jasny dąb ( w kolorystyce profili Veka jest on określany jako folia specjalna, więc pewnie droższy). Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez Kejt_R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 11.08.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Taka kolorystyka jest wg mnie przepiękna, może jeszcze ktoś się orientował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts