Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yes, yes, yes ..........yestem pierwsza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witam przyszłam z rewizytą i naocznie zobaczyc powód twojej radości :lol: :lol: :lol: :lol: GRATULUJĘ !!!!! Pamiętam, jaka radoche miałam, jak przyjeżdżaliśmy na budowę i z daleka widać było efekty pracy murarzy. Aż klaskałam w ręce - a mój mąż dziwnie sie na mnie patrzył - baba mu zwariowała !!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Trzymam kciuki !!!!!

Dzień dobry. :D

Przyszłam z wizytą i na wstępie bardzo mi się podoba projekt domu. Bardzo ciekawy a ja lubię takie niezwykłości.

Budowa się posuwa i sama zobaczysz jak szybko. Ani się obejrzysz a stanie dom i będzie już jesień :wink:

Cześć sipatka

Cieszę się, że Ci się podoba projekt :lol: Mnie też :wink: Na to, żeby dom stanął to czekam z utęsknieniem ale JESIEŃ :o ja chcę wiosnę i latoooo :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam i zapraszam :D

Będziesz miała i lato bo wiosnę to już masz :wink: :D

Yuko, przyszłam nareszcie z rewizytą - cieszę się, że działasz jak ja - najpierw zaczątki ogrodu, a później domek :lol: Jak wybudujecie i zamieszkacie, to ogród będzie już cieszył na dobre, bo zdąży się ładnie rozrosnąć :wink:

A z okazji zbliżających się Świąt...

Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosenngo nastroju oraz serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół życzy Monika z Rodziną :D

http://www.fototube.pl/pix/img7/org/d41d86014f9ef6a3db801a92356d56c5.jpg

Witam

Sipatko niby wiosna jest, ale niech się długo utrzyma, bo słyszałam, że na święta to już zimno ma być :( a teraz jest tak ładnie, szkoda by było...

meg60 , monia i marek dziękuję za życzenia :lol:

Moniko, biorę przykład z najlepszych :lol: , tak zastanawiam się, że chyba faktycznie po lekturze Twojego dzienniczka zapragnęłam mieć ogród :lol:

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam

Jeżo-rzeżuchowe życzonka zostawiam ...

http://img43.imageshack.us/img43/2485/jeykeuchowy.jpg

... Świąt spokojnych i radosnych - Jeżyki życzą

Ale kolosa budujesz :o zasprzątasz się na amen ...albo juz szukaj Marysi do pomocy :lol:

No widzę, że ruszyliście z kopyta http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon12.png

Dziękuję za życzenia i również życzę:

Radosnych i pogodnych Świąt, mokrego Dyngusa i samych trafnych decyzji podczas budowy http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon12.png

PS

Nie mogę się połapać w tym nowym forum

W dniu tak pięknym i radosnym,

gdy zieleni ziemia się ,

Gdy króliczek i baranek razem bawią się,

Świat się cieszy,

bo Zmartwychwstał Jezus Chrystus Pan.

Niech wam Pan Bóg łaski z nieba śle,

żeby wszystkim dobrze żyło się

zycza Ania i Krzysiek

WESOŁYCH ŚWIĄT I SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA JUTRO - życzy Iza-sipatka z rodziną. Coś się chyba polepszyło w tym forum bo dzisiaj udaje mi się ludzi odnaleźć a wczoraj było to absolutnie niemożliwe ........ Aż sobie adres zmieniłam strony i teraz to jakiś koszmar wychodzi i nie wiem jak naprawić to nakierowanie na mój dziennik echhhhhh

wyczysc skrzynke bo nie moge do ciebie napisac prywatnej wiadomosci. Informatycy cos pokrecili i chyba kazdy bedzie musial wyczyscic skrzynki na kontach w muratorze bo sa wszystkei wiadomosci nawet te wczesniej pokasowane.

Ania

Witajcie,

Oj, wróciłam po świętach (okrąglutka), dziękuję wszystkim za życzenia.

Też nie mogę połapać się w tym forum... a było tak fajnie

wyczysc skrzynke bo nie moge do ciebie napisac prywatnej wiadomosci. Informatycy cos pokrecili i chyba kazdy bedzie musial wyczyscic skrzynki na kontach w muratorze bo sa wszystkei wiadomosci nawet te wczesniej pokasowane.

Ania

Wyczyściłam skrzynkę, czekam :)