yuka 24.05.2010 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Rzeczywiście sporo czasu zajmuje koszenie, ale na razie chętnych nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.05.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Yuka jak fajnie, że działacie. Lejcie tego chudziaka i gońcie majstrów do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.05.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Tak jest Siostra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.05.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 A u mnie kicha znow pada ............. i dzisiaj nic nie zrobione.Jak na ironie ...... Slonko swieci w tej Ameryce dzisiaj mam 35 st. C i mozna zdechnac bo wilgotnosc ponad 90 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.05.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Yuka , ale Ty buduj Kochana................ przynajmniej mam co ogladac u Was Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.05.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Edytka, prześlij trochę tego słonka, ale bez wilgotności bo tej to mamy serdecznie dosyć:evil:!!! Byłaś u atiji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.05.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Tak bylam ............ Masakra z ta woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.05.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Mam nadzieje , ze szczesliwie wszystko sie ulozy dla Niej ................ cholercia najgorsza jest bezczynnosc i to czekanie co sie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.05.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Najgorsze jest chyba to, że człowiek jest bezsilny i może tylko czekać i modlić się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.05.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Mam nadzieje , ze szczesliwie wszystko sie ulozy dla Niej ................ cholercia najgorsza jest bezczynnosc i to czekanie co sie stanie Najgorsze jest chyba to, że człowiek jest bezsilny i może tylko czekać i modlić się... Siostra widzę, że tak samo myślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.05.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Siostra MOJA KREW !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.05.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Yuka, bardzo się cieszę, że znalazłam Twój dziennik. Będę śledzić losy Twojej budowy z wielką przyjemnością. Niezwykle ciekawy projekt domu, imponujące wyjście na ogród, a ogród przeogromny. Yuka, dziewczyno, masa pracy przed Tobą, ale jak już ten ogród zrobisz, to będzie 9 cud świata. Ja w to wierzę, więc wiesz, tak się stać musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.05.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Tola, dziekuję bardzo za takie miłe słowa:oops:Ogród rzeczywiście ogromny i chciałabym, żeby choć w malutkiej części był tak cudowny jak Twój:yes:, dlatego, jeśli pozwolisz, to będę pytać Cię o rady i inspirować się Twoim zielonym azylem:D Wyjście na ogród to jeden z plusów, który przemawiał właśnie za tym projektem:DPozdrawiam serdecznie i zapraszam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.05.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Yuka, najtrudniej wbrew pozorom dobrze zrobić mały ogród. Gdybym za domem miała ogród szerszy choć o dwa, trzy metry, wygladałby zupełnie inaczej i o niebo lepiej.Większy daje większe możliwości, więc jesteś na dobrej drodze. Pytaj o wszystko o co będziesz chciała.Jeśli będę umiała, chętnie pomogę. A projektem domu jestem naprawdę zauroczona, cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.05.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Tolu, bardzo się cieszę, że podoba Ci się nasz projekt:D. Mam nadzieję, że spełni nasze oczekiwania. Już nie mogę doczekać się kiedy wreszcie zacznę go wykańczać... Mam nadzieję, że będzie taki, jaki sobie wymarzyłam...:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.05.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Będzie, no pewnie że będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.05.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Dzięki za dobre słowo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 25.05.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Yuka...masz chatynkę jak z Marsa )) coś chyba było w tych Obcych podkradających notatki...Super! Wy też macie tempo z dopalaczem;-) Ale ogród...mój Boże!!! Szczena w dół i gleba! Cóżeś ty kobieto za cudo wyczarowała! Kiedy zaczęłam czytac i napisałaś że zanim budujecie to zrobicie ogród pomyślałam...hm... zazwyczaj robi się odwrotnie...ale w tym szaleństwie jest metoda! Gratuluję! Będe wpadać i podziwiać...z łezką bo ja sama nie wiem kiedy się zabiorę za całokształt. Na razie myślę o humusie wokół- i to by było na tyle na ten rok...w sprawach ogrodniczych. pozdrawiam pap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.05.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Papuch, witam u mnie Z tym wyczarowaniem ogrodu to baaardzo na wyrost a chatynka jak z Marsa:cool: bardzo mi się podoba to określenie;) Zapraszam, podgladaj. Może niedługo będzie już co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.05.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 http://www.florapolska.pl/moduly/sklep/UserFiles/71/zdjecie_big.jpg WSZYSTKIEGO NAJ.............WSPANIALSZEGO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts