Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam nadzieje , ze szczesliwie wszystko sie ulozy dla Niej ................ cholercia najgorsza jest bezczynnosc i to czekanie co sie stanie

Najgorsze jest chyba to, że człowiek jest bezsilny i może tylko czekać i modlić się...

Siostra widzę, że tak samo myślimy ;)

Yuka, bardzo się cieszę, że znalazłam Twój dziennik.

Będę śledzić losy Twojej budowy z wielką przyjemnością.

Niezwykle ciekawy projekt domu, imponujące wyjście na ogród, a ogród przeogromny.

Yuka, dziewczyno, masa pracy przed Tobą, ale jak już ten ogród zrobisz, to będzie 9 cud świata.

Ja w to wierzę, więc wiesz, tak się stać musi ;)

Tola, dziekuję bardzo za takie miłe słowa:oops:

Ogród rzeczywiście ogromny i chciałabym, żeby choć w malutkiej części był tak cudowny jak Twój:yes:, dlatego, jeśli pozwolisz, to będę pytać Cię o rady i inspirować się Twoim zielonym azylem:D Wyjście na ogród to jeden z plusów, który przemawiał właśnie za tym projektem:D

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam:D

Yuka, najtrudniej wbrew pozorom dobrze zrobić mały ogród.

Gdybym za domem miała ogród szerszy choć o dwa, trzy metry, wygladałby zupełnie inaczej i o niebo lepiej.

Większy daje większe możliwości, więc jesteś na dobrej drodze. Pytaj o wszystko o co będziesz chciała.

Jeśli będę umiała, chętnie pomogę. A projektem domu jestem naprawdę zauroczona, cudo.

Yuka...masz chatynkę jak z Marsa ;-))) coś chyba było w tych Obcych podkradających notatki...Super! Wy też macie tempo z dopalaczem;-) Ale ogród...mój Boże!!! Szczena w dół i gleba! Cóżeś ty kobieto za cudo wyczarowała! Kiedy zaczęłam czytac i napisałaś że zanim budujecie to zrobicie ogród pomyślałam...hm... zazwyczaj robi się odwrotnie...ale w tym szaleństwie jest metoda!

Gratuluję! Będe wpadać i podziwiać...z łezką bo ja sama nie wiem kiedy się zabiorę za całokształt. Na razie myślę o humusie wokół- i to by było na tyle na ten rok...w sprawach ogrodniczych.

pozdrawiam

pap