Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

Pokaż kuchnię :lol: ... i jeszcze namiary na kucharza mogłabyś dać, bo też jestem w trakcie poszukiwań. Płytki mi się częściowo rozłożyły. W przyszłym tygodniu nastąpi pewnie rozkład całkowity, więc najwyższa pora na ostateczne kuchenne decyzje ;)

A oczyszczalnia jaka i od kogo?

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Namiary na kucharza...;) znam najlepszego, szefuje w pewnej restaracji w Wawce;) A powiem Ci dodatkowo, że powędkować sobie lubi, to ew. na swój stawik mógłbyś go skusić:D:D:D

A co do kuchni, to nie pokażę:p

Nie mam jeszcze ostatecznych wizualek;)

A będzie nam robić firma z Bełchatowa Dekor Plus http://www.meblekuchenne.net.pl/

Natomiast oczyszczalnię (biologiczną) ten gość co u Jeżyków:D:D:D

Namiary na kucharza...;) znam najlepszego, szefuje w pewnej restaracji w Wawce;) A powiem Ci dodatkowo, że powędkować sobie lubi, to ew. na swój stawik mógłbyś go skusić:D:D:D

A co do kuchni, to nie pokażę:p

Nie mam jeszcze ostatecznych wizualek;)

A będzie nam robić firma z Bełchatowa Dekor Plus http://www.meblekuchenne.net.pl/

Natomiast oczyszczalnię (biologiczną) ten gość co u Jeżyków:D:D:D

Witam i zazdraszam postępów. A właściwie to nie, cieszę się ogromnie, że idziecie do przodu.

U nas paraliż decyzyjny związany z oczyszczalnią. Podpowiedz co to za firma? Cenowo konkurencyjni? Bo musimy się wkońcu na coś zdecydować.

A na kuchnię czekam z niecierpliwością. Foty za 6 tyg? :)

Cześć Olga

Oczyszczalnię robi firma Eco Home http://www.eco-home.pl/ a pracują na materiałach Sotralentz. Konkurencyjni, owszem:D

A dlaczego 6 tyg?

P.S. Montaż kuchni dopiero pod koniec lipca:)

No myślałam, że 6 tyg będziesz czekała na kuchnię...:)

Byłam na stronce Twoich kuchmistrzów i na zdjęciach wygląda to wszystko bardzo ładnie i dokładnie. Ja będę zamawiać kuchnię za jakiś czas, więc pewnie wprszę się na jakieś macanko wcześniej :D

Dzięki za namiar na POŚ, już lecę ich sprawdzić.

Jezu, a skąd oni są? I przyjadą do Łodzi bez problemu?

No pewnie przyjadą, skoro u nich kupujesz... :D Już do nich maila z naszym badaniem gruntu wysyłam :)

Dzięki.

Ja wysłam maila w nocy, z podstawowym pytaniem, czy przyjadą do Łodzi, rano Pan już zadzwonił, wyliczył, umówiliśmy się, przyjechał (podobno 250km, ale nie wiem, czy nie podkoloryzował;)) A sporo taniej niż lokalni;)

W tym salonie w Bełchatowie widziałam fajne połączenie białego lakieru z fornirem, babka obiecała mi zdjęcia, ale jakoś od lutego nie było okazji zrobić i przesłać;) Bo ona chciała u nas przemycić trochę forniru, ale zostałam przy białej;) Aczkolwiek tamta rzeczywiście fajnie wyglądała:yes:

Witam poweekendowo:D

TomBor szczerze powiem, że nie wiem, jaki jest czas realizacji kuchni, my się wcześniej na pewno nie wyrobimy jak na lipiec/sierpień. dlatego nie zależało nam na wcześniejszym terminie:)

Co do oczyszczalni:

Yeti, tak, będzie tunelowa:yes:

TomBor, przy biologicznej jest tak jak pisze Martinezio;) U nas 10,3 z montażem:)

Witam poweekendowo:D

TomBor szczerze powiem, że nie wiem, jaki jest czas realizacji kuchni, my się wcześniej na pewno nie wyrobimy jak na lipiec/sierpień. dlatego nie zależało nam na wcześniejszym terminie:)

Co do oczyszczalni:

Yeti, tak, będzie tunelowa:yes:

TomBor, przy biologicznej jest tak jak pisze Martinezio;) U nas 10,3 z montażem:)

Dzwonił do mnie dzisiaj Twój Pan od POŚ i jego oferta jest bardzo interesująca. Jest szansa na uniknięcie nasypu i cena też jest przyzwoita. Daj znać jak będą montować u Ciebie. Może się wproszę i pooglądam :D

Mamy podobno- podobne warunki glebowe i dla mnie Pan też tunelową wymyślił :)