Yeti 20.05.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Pokaż kuchnię ... i jeszcze namiary na kucharza mogłabyś dać, bo też jestem w trakcie poszukiwań. Płytki mi się częściowo rozłożyły. W przyszłym tygodniu nastąpi pewnie rozkład całkowity, więc najwyższa pora na ostateczne kuchenne decyzje A oczyszczalnia jaka i od kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.05.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Namiary na kucharza... znam najlepszego, szefuje w pewnej restaracji w Wawce;) A powiem Ci dodatkowo, że powędkować sobie lubi, to ew. na swój stawik mógłbyś go skusić:D:D A co do kuchni, to nie pokażę Nie mam jeszcze ostatecznych wizualek;) A będzie nam robić firma z Bełchatowa Dekor Plus http://www.meblekuchenne.net.pl/ Natomiast oczyszczalnię (biologiczną) ten gość co u Jeżyków:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 20.05.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Namiary na kucharza... znam najlepszego, szefuje w pewnej restaracji w Wawce;) A powiem Ci dodatkowo, że powędkować sobie lubi, to ew. na swój stawik mógłbyś go skusić:D:D A co do kuchni, to nie pokażę Nie mam jeszcze ostatecznych wizualek;) A będzie nam robić firma z Bełchatowa Dekor Plus http://www.meblekuchenne.net.pl/ Natomiast oczyszczalnię (biologiczną) ten gość co u Jeżyków:D:D:D Witam i zazdraszam postępów. A właściwie to nie, cieszę się ogromnie, że idziecie do przodu. U nas paraliż decyzyjny związany z oczyszczalnią. Podpowiedz co to za firma? Cenowo konkurencyjni? Bo musimy się wkońcu na coś zdecydować. A na kuchnię czekam z niecierpliwością. Foty za 6 tyg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.05.2011 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Cześć OlgaOczyszczalnię robi firma Eco Home http://www.eco-home.pl/ a pracują na materiałach Sotralentz. Konkurencyjni, owszem:DA dlaczego 6 tyg? P.S. Montaż kuchni dopiero pod koniec lipca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 20.05.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Cześć Olga Oczyszczalnię robi firma Eco Home http://www.eco-home.pl/ a pracują na materiałach Sotralentz. Konkurencyjni, owszem:D A dlaczego 6 tyg? P.S. Montaż kuchni dopiero pod koniec lipca:) No myślałam, że 6 tyg będziesz czekała na kuchnię... Byłam na stronce Twoich kuchmistrzów i na zdjęciach wygląda to wszystko bardzo ładnie i dokładnie. Ja będę zamawiać kuchnię za jakiś czas, więc pewnie wprszę się na jakieś macanko wcześniej Dzięki za namiar na POŚ, już lecę ich sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 20.05.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Jezu, a skąd oni są? I przyjadą do Łodzi bez problemu? No pewnie przyjadą, skoro u nich kupujesz... Już do nich maila z naszym badaniem gruntu wysyłam Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.05.2011 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Nie ma sprawy:D Jeżeli będziesz jeszcze przed zamówieniem, to jak najbardziej;) A nawet jak po, też możesz porównać Przeczytałam na kuchniach, że zaczyna Cię ciągnąć w stronę forniru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.05.2011 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Jezu, a skąd oni są? I przyjadą do Łodzi bez problemu? No pewnie przyjadą, skoro u nich kupujesz... Już do nich maila z naszym badaniem gruntu wysyłam Dzięki. Ja wysłam maila w nocy, z podstawowym pytaniem, czy przyjadą do Łodzi, rano Pan już zadzwonił, wyliczył, umówiliśmy się, przyjechał (podobno 250km, ale nie wiem, czy nie podkoloryzował) A sporo taniej niż lokalni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 20.05.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Nie ma sprawy:D Jeżeli będziesz jeszcze przed zamówieniem, to jak najbardziej;) A nawet jak po, też możesz porównać Przeczytałam na kuchniach, że zaczyna Cię ciągnąć w stronę forniru? No wiesz, hormony. Chyba zaczęłam świrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.05.2011 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 W tym salonie w Bełchatowie widziałam fajne połączenie białego lakieru z fornirem, babka obiecała mi zdjęcia, ale jakoś od lutego nie było okazji zrobić i przesłać Bo ona chciała u nas przemycić trochę forniru, ale zostałam przy białej;) Aczkolwiek tamta rzeczywiście fajnie wyglądała:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.05.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 yuczka a jaki jest czas realizacji kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.05.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Dzięki za namiary, Oczyszczalnie też tunelową będziesz robiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.05.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 mnie wyliczyli za oczyszczalnie na 8.200 za sprzęt i sama się zastanawiam czy to aby nie za drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 23.05.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 No to w przypadku oczyszczalni biologicznej jest w normie cena. Ja za swoją płaciłem z montażem ok. 11 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.05.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Witam poweekendowo:D TomBor szczerze powiem, że nie wiem, jaki jest czas realizacji kuchni, my się wcześniej na pewno nie wyrobimy jak na lipiec/sierpień. dlatego nie zależało nam na wcześniejszym terminie:) Co do oczyszczalni: Yeti, tak, będzie tunelowa:yes: TomBor, przy biologicznej jest tak jak pisze Martinezio U nas 10,3 z montażem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.05.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 a u mnie ta kwota była bez montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 23.05.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Witam poweekendowo:D TomBor szczerze powiem, że nie wiem, jaki jest czas realizacji kuchni, my się wcześniej na pewno nie wyrobimy jak na lipiec/sierpień. dlatego nie zależało nam na wcześniejszym terminie:) Co do oczyszczalni: Yeti, tak, będzie tunelowa:yes: TomBor, przy biologicznej jest tak jak pisze Martinezio U nas 10,3 z montażem:) Dzwonił do mnie dzisiaj Twój Pan od POŚ i jego oferta jest bardzo interesująca. Jest szansa na uniknięcie nasypu i cena też jest przyzwoita. Daj znać jak będą montować u Ciebie. Może się wproszę i pooglądam Mamy podobno- podobne warunki glebowe i dla mnie Pan też tunelową wymyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.05.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Ok:D My czekamy teraz na tel. kiedy mają wchodzić więc jak już będą montować to dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 23.05.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Ok:D My czekamy teraz na tel. kiedy mają wchodzić więc jak już będą montować to dam Ci znać Dzięki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.05.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 o co chodzi z tą wersją tunelową w jakiej glebie się ją stosuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts