milek1719500956 25.05.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Luzik, ja dopiero w przyszłym roku będę potrzebować. Tylko że ja szukam kogoś kto oprócz pomp orientuje się też w kominkach z płaszczem. Pc powietrzną planujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.05.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Milek, podaję Ci tel. do p. Artura Chołysa: 601 345 226. On u swoich rodziców założył powietrzną. Doprowadzenie do kominka z płaszczem wodnym też nam zrobił, tylko my ostatecznie nie zdecydowaliśmy się na taki. Ale jak kiedyś nam się odwidzi, to wystarczy, że "tylko";) wkład zmienimy plus coś tam w kotłowni, ale już płytek zrywać nie będziemy musieli, bo rurki pod kominkiem są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 26.05.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Dzięki Yuczka - a on jest od kominków, czy tak ogólnie co i hydraulika? Cenowo rozsądny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.05.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 On jest od pomp ciepła, rekuperacji, "przy okazji" robił też hydraulikę... www.danpol.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 26.05.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Aaa... skumałam (myślałam że to jeszcze ktoś inny) Zrobię wycenę i się obaczy... Dzięx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.05.2011 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Drobiazg:D P.S. Cieszę się, że te wybory już za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.05.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Czeee :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.05.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Cześć kochana:hug::hug: Czy to oznacza, że będziesz już normalnie na FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.05.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Noooo..... tak prawie normalnie. Do pracy niestety nadal wstaję w środku nocy, to wcześnie idę spać, ale zaglądam znacznie częściej . Do zaprzyjaźnionych dzienników :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.05.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Anuśka, jaki wybrałaś sprzęt AGD? Właśnie stoję przed wyborami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.05.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Ach sprzęt AGD, właśnie niedawno wpadłam na pomysł, że na wsi przyda mi się zmywarka. Non stop mam górę talerzy i nie tylko do zmywania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.05.2011 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Zmywarki też nie mogę się doczekać Ale tu jest akurat najmniejszy problem, ma tylko myć(no, z opóźnionym startem - jedyny wymóg) I tak nic nie widać, ale piekarnik, mikrofala.... Płyta, lodówka (że o zlewie nie wspomnę, bo to nie agd;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 31.05.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Wiesz yuka, teraz i tak żywotność sprzętu jest obliczona na średnio 7 lat. Może liebherr jet tu wyjątkiem, ale też nie byłabym tego taka pewna. Tutaj na forum dość popularna jest teka, znajomi mają i sobie chwalą. Ja miałam dużo Aristona, bo koleżanka pracuje dla Indesitu i electroluxa- to już męża jakiś tam sentyment i też nie dam złego powiedzieć. Słyszałam, ze sprzęt Ikei to Whirlpool albo Electroluc, ale nie wiem jak oni cenowo wypadają w porównaniu. Ale fakt funkcji piekarnika i mikrofali teraz od metra. A combo nie rozważałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.05.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Masz rację Olga z tą żywotnością, niemniej jednak coś trzeba wybrać Szczerze mówiąc combo nie rozważałam:confused: Wiesz, nie chcę też majątku wydać Piekarnik ma mieć dla mnie: teleskopowe prowadnice timer katalizę albo pyrolizę a mikrofala musi wizualnie do niego pasować. I tyle. A i nie może mieć sensorowego sterowania na szkle;)(piekarnik) Mam teraz takie i porażka Rozważam siemensa, podoba mi się mikrofala z beko, ale piekarnik do niej nie pasuje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.06.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 piszcie kochane a ja czytam i się edukuję bo za nic na świecie nie mam pojęcia co wybrać. pozdrawiam porannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.06.2011 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Qrcze, nawet czasu dzisiaj nie miałam, żeby poczytać o tym combo:rolleyes: Ale z innej beczki: DZIEŃ DZIECKA mamy dzisiaj:D Mamy niespodziankę dla naszych dziewczyn;) Jutro (a może jeszcze wieczorem?) postaram się jakieś fotki zapodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 01.06.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Co do piekarnika- to bardziej wypaśny chyba trudno wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.06.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Ta.... A 150 funkcji i 6 zmysł? U mnie tego nie musi być. Nie musi też być rożna obrotowego i opcji rozmrażania (rozmrażam zawsze w mikrofali;)) A: timer mam teraz przy amice i nie wyobrażam sobie, żeby mogło nie być Teściowa ma u siebie prowadnice teleskopowe: zobaczyłam jaka to wygoda i też chcę A katalizę sprawdza moja siostra cioteczna. REWELKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.06.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Yuczka Piekarnik Elektrolux EOB 64201X jest ok. Płyta Elektrolux EH-D 60020P jest ok Mikrofala Amica AMM 20 BIS całkowicie przypadkowa,kupowana na wariata w ostatniej chwili ale ogólnie ok. Może nie do końca pasuje do piekarnika. Byłam na takim etapie, że już mi było wszystko jedno;) Lodówka wolnostojąca LG GB7143A2HZ jest ok, ale pod względem funkcjonalności wnętrza szału nie robi Pochłaniacz Gorenje DVG 6545 jest ok, chociaż na 3 robi spory szum, ale za to dobrze wciąga. Wczoraj gotowałam flaczki i dał radę z początkowym zapaszkiem Za to pralka to porażka, chętnie bym się jej pozbyła. Jest strasznie głośna . A miała takie dobre opinie.... Samsung WF8502NGV Jak widzisz mam wszystko z innej parafii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.06.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Cześć kochana:DJa też nie upieram się przy jednej firmie, ale mikrofala i piekarnik będą stały jedno nad drugim i to chyba dobrze zeby było tej samej firmy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts