Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Milek, podaję Ci tel. do p. Artura Chołysa: 601 345 226. On u swoich rodziców założył powietrzną. Doprowadzenie do kominka z płaszczem wodnym też nam zrobił, tylko my ostatecznie nie zdecydowaliśmy się na taki. Ale jak kiedyś nam się odwidzi, to wystarczy, że "tylko";) wkład zmienimy plus coś tam w kotłowni, ale już płytek zrywać nie będziemy musieli, bo rurki pod kominkiem są:)

Wiesz yuka, teraz i tak żywotność sprzętu jest obliczona na średnio 7 lat. Może liebherr jet tu wyjątkiem, ale też nie byłabym tego taka pewna. Tutaj na forum dość popularna jest teka, znajomi mają i sobie chwalą. Ja miałam dużo Aristona, bo koleżanka pracuje dla Indesitu :D i electroluxa- to już męża jakiś tam sentyment i też nie dam złego powiedzieć. Słyszałam, ze sprzęt Ikei to Whirlpool albo Electroluc, ale nie wiem jak oni cenowo wypadają w porównaniu.

Ale fakt funkcji piekarnika i mikrofali teraz od metra. A combo nie rozważałaś?

Masz rację Olga z tą żywotnością, niemniej jednak coś trzeba wybrać;)

Szczerze mówiąc combo nie rozważałam:confused:

Wiesz, nie chcę też majątku wydać;) Piekarnik ma mieć dla mnie:

teleskopowe prowadnice

timer

katalizę albo pyrolizę

a mikrofala musi wizualnie do niego pasować. I tyle.

A i nie może mieć sensorowego sterowania na szkle;)(piekarnik) Mam teraz takie i porażka

Rozważam siemensa, podoba mi się mikrofala z beko, ale piekarnik do niej nie pasuje:(

Ta....;) A 150 funkcji i 6 zmysł? U mnie tego nie musi być. Nie musi też być rożna obrotowego i opcji rozmrażania (rozmrażam zawsze w mikrofali;))

A: timer mam teraz przy amice i nie wyobrażam sobie, żeby mogło nie być;)

Teściowa ma u siebie prowadnice teleskopowe: zobaczyłam jaka to wygoda i też chcę;)

A katalizę sprawdza moja siostra cioteczna. REWELKA!!!;)

Yuczka

Piekarnik Elektrolux EOB 64201X jest ok.

Płyta Elektrolux EH-D 60020P jest ok

Mikrofala Amica AMM 20 BIS całkowicie przypadkowa,kupowana na wariata w ostatniej chwili ale ogólnie ok. Może nie do końca pasuje do piekarnika. Byłam na takim etapie, że już mi było wszystko jedno;)

Lodówka wolnostojąca LG GB7143A2HZ jest ok, ale pod względem funkcjonalności wnętrza szału nie robi

Pochłaniacz Gorenje DVG 6545 jest ok, chociaż na 3 robi spory szum, ale za to dobrze wciąga. Wczoraj gotowałam flaczki i dał radę z początkowym zapaszkiem;)

Za to pralka to porażka, chętnie bym się jej pozbyła. Jest strasznie głośna . A miała takie dobre opinie....:confused:

Samsung WF8502NGV

Jak widzisz mam wszystko z innej parafii ;):)