Tom Bor 08.06.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 i to jest prawda to jest fakt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.06.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 aleeee..... superanckie okna, blisko podłogi Gwiazdy mają i w ogóle i w szczególe :)to kiedy przeprowadzka? Coś o wakacjach wspominałaś? A no i najważniejszy - gościnny już prawie, prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.06.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Chcielibyśmy w wakacje ale jeszcze taki ogrom pracy, że pewna nie jestem, czy nam się uda... Ja to już najchętniej bym stamtąd nie wracała;) A pokój gościnny lada chwila może gości przyjmować Dzisiaj trochę gipsu dostał to aż zbielał z dumy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2011 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Hejka Siostra No i jestem u Ciebie wreszcie .... ta robota to mnie wykonczy .... od Wielkanocy dopiero mam jutro (12 czerwca ) pierwszy wolny dzien !!!!!!!!!!!!!!! nie jest on taki znowu wolny bo na skypie z Kierownikiem sie umowilam i na telefon z gosciem od elewacji ...... Wybieranie ( dobieranie ) wykonawcow mnie wykancza .... ..... Fajnie , ze u Ciebie prace ida do przodu , zagladnelam do Dziewczyn ( Atijka , Jola , Ola , Emilka ..... ) widze ze kazda z Nich poczynila ogromne postepy , milo tak poogladac jak FORUMKI BUDUJA Buziaki przesylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 12.06.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Ale "domowo" się zrobiło A jak tam Wasza oczyszczalnia? Już wkopana i odpalona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 12.06.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 yuka, kurcię blade ... oj, nieeeee poczekaj najpierw Dzień Dobry i teraz : Kurczę blade! kiedy Do Ciebie nie zaglądam to ogród pięknieje i pięknieje, w domku robi się coraz ladniej i ładniej .... i normalnie ooooojojojoj ... Pięknie cudownie, fantastycznie !!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.06.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 i co nowego słychować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.06.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif cudny postęp!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2011 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Hejka Siostra No i jestem u Ciebie wreszcie .... ta robota to mnie wykonczy .... od Wielkanocy dopiero mam jutro (12 czerwca ) pierwszy wolny dzien !!!!!!!!!!!!!!! nie jest on taki znowu wolny bo na skypie z Kierownikiem sie umowilam i na telefon z gosciem od elewacji ...... Wybieranie ( dobieranie ) wykonawcow mnie wykancza .... ..... Fajnie , ze u Ciebie prace ida do przodu , zagladnelam do Dziewczyn ( Atijka , Jola , Ola , Emilka ..... ) widze ze kazda z Nich poczynila ogromne postepy , milo tak poogladac jak FORUMKI BUDUJA Buziaki przesylam Cześć Siostra:hug:Fakt wieki Cię nie było, ale rozumiem:stirthepot: zarobiona jesteś Zwolnij dziewczyno trochę A postępy rzeczywiście u wszystkich niezłe ale i u Ciebie super do przodu!!! Buziaki i zagladaj do nas w wolnej chwili (albo w międzyczasie) Ale "domowo" się zrobiło A jak tam Wasza oczyszczalnia? Już wkopana i odpalona? Olga, jeszcze:eek: Czekamy na tel. od gościa, umawialiśmy się, ze w czerwcu ma być, sztywnego terminu nie podpisywaliśmy, bo i nam za bardzo się nie spieszy;) yuka, kurcię blade ... oj, nieeeee poczekaj najpierw Dzień Dobry i teraz : Kurczę blade! kiedy Do Ciebie nie zaglądam to ogród pięknieje i pięknieje, w domku robi się coraz ladniej i ładniej .... i normalnie ooooojojojoj ... Pięknie cudownie, fantastycznie !!! :hug: No proszę, jednego dnia dwie Siostry marnotrawne mnie odwiedziły;) Cześć Niwuśka W ubiegłym roku obiecywałaś, że mnie odwiedzisz to może czas wywiązać się, co? i co nowego słychować? A, jakoś leci;) W sobotę podziałałam trochę w ogrodzie, przez ten wiaterek nie czułam, jak słońce przypala mi ramiona i teraz... cierp ciało jak żeś chciało A wczoraj pojechaliśmy odreagować do znajomych i na odpust z festynem parafialnym i z koncertem Brathanków trafiliśmy.... Dotarliśmy do domu o 1.30:jawdrop: http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif cudny postęp!!! Dzięki Akuś. Ty już pewnie dawno zapomniałaś co to budowa, nie? Teraz możesz zająć się zewnętrzem , które pięknieje u ciebie bardzo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.06.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 hej dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.06.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Cześć Dziewczyna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.06.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 hej a gdzie Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.06.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 jak to gdzie - w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.06.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Brawo AGPka:) W nagrodę możesz wybrać bramkę: nr 1, 2 lub3;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.06.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 piękne masz róże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.06.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Dzięki:hug:Mam nadzieję, że jak się rozrosną to będzie pięknie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.06.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 moja mama jest entuzjaska róż ma nawet fioletowe, które wyglądają jak sztuczne i amarantowe- cudne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.06.2011 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ja też zaczynam kochać je coraz bardziej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.06.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Brawo AGPka:) W nagrodę możesz wybrać bramkę: nr 1, 2 lub3;) Biorę 1, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.06.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Czy jsteś pewna, że nie chcesz bramki nr3? A może zamienisz 1,2 na bramkę 3 i jedną z 3 kopert? Idź-na-całość!!! Idź-na-całość!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts