Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka Siostra

No i jestem u Ciebie wreszcie .... ta robota to mnie wykonczy .... od Wielkanocy dopiero mam jutro (12 czerwca ) pierwszy wolny dzien !!!!!!!!!!!!!!! nie jest on taki znowu wolny bo na skypie z Kierownikiem sie umowilam i na telefon z gosciem od elewacji ...... Wybieranie ( dobieranie ) wykonawcow mnie wykancza .... :bash:..... Fajnie , ze u Ciebie prace ida do przodu , zagladnelam do Dziewczyn ( Atijka , Jola , Ola , Emilka ..... ) widze ze kazda z Nich poczynila ogromne postepy , milo tak poogladac jak FORUMKI BUDUJA :yes:

Buziaki przesylam :D

Hejka Siostra

No i jestem u Ciebie wreszcie .... ta robota to mnie wykonczy .... od Wielkanocy dopiero mam jutro (12 czerwca ) pierwszy wolny dzien !!!!!!!!!!!!!!! nie jest on taki znowu wolny bo na skypie z Kierownikiem sie umowilam i na telefon z gosciem od elewacji ...... Wybieranie ( dobieranie ) wykonawcow mnie wykancza .... :bash:..... Fajnie , ze u Ciebie prace ida do przodu , zagladnelam do Dziewczyn ( Atijka , Jola , Ola , Emilka ..... ) widze ze kazda z Nich poczynila ogromne postepy , milo tak poogladac jak FORUMKI BUDUJA :yes:

Buziaki przesylam :D

Cześć Siostra:hug:Fakt wieki Cię nie było, ale rozumiem:stirthepot: zarobiona jesteś:yes: Zwolnij dziewczyno trochę:yes: A postępy rzeczywiście u wszystkich niezłe ale i u Ciebie super do przodu!!!

Buziaki i zagladaj do nas w wolnej chwili (albo w międzyczasie;))

Ale "domowo" się zrobiło :)

A jak tam Wasza oczyszczalnia? Już wkopana i odpalona?

Olga, jeszcze:eek: Czekamy na tel. od gościa, umawialiśmy się, ze w czerwcu ma być, sztywnego terminu nie podpisywaliśmy, bo i nam za bardzo się nie spieszy;)

yuka, kurcię blade ...

oj, nieeeee poczekaj najpierw Dzień Dobry :hug: :) i teraz : Kurczę blade! kiedy Do Ciebie nie zaglądam to ogród pięknieje i pięknieje, w domku robi się coraz ladniej i ładniej .... i normalnie ooooojojojoj ... Pięknie cudownie, fantastycznie !!! :hug::hug::hug:

No proszę, jednego dnia dwie Siostry marnotrawne mnie odwiedziły;) Cześć Niwuśka:hug: W ubiegłym roku obiecywałaś, że mnie odwiedzisz to może czas wywiązać się, co?

i co nowego słychować?

A, jakoś leci;) W sobotę podziałałam trochę w ogrodzie, przez ten wiaterek nie czułam, jak słońce przypala mi ramiona i teraz... cierp ciało jak żeś chciało;) A wczoraj pojechaliśmy odreagować do znajomych i na odpust z festynem parafialnym i z koncertem Brathanków trafiliśmy.... Dotarliśmy do domu o 1.30:jawdrop:

http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif

cudny postęp!!!

Dzięki Akuś. Ty już pewnie dawno zapomniałaś co to budowa, nie? Teraz możesz zająć się zewnętrzem , które pięknieje u ciebie bardzo:yes: