Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yuka twoje rośliny mnie powalają! i ogólnie cały teren wokół domku już jest CUDOWNY! a co będzie później????

żurawki uwielbiam!!!! choć mam w realu na razie aż jedną to w głowie plan na rabatę z samych żurawek!

byłam w sobotę na targach ogrodniczych i widziałam z 15 rodzai żurawek- różnie kwitnących! śliczne!!!!

Martusia, dziękuję:hug: Chociaż tak naprawdę to teren wokół domku to istne pobojowisko, jakieś 3 m za tarasem jest to, co pokazuję;) Reszta to na razie tylko potencjał ma;)

Co do żurawek: Przy okazji zakupu anabellek kupiłam sobie 1 (jedną!!!)szt. Byłam w szoku, bo kosztowała 10zł. Ale tak ją sobie obejrzałam, że cała doniczka roślinek jest i jeszcze tego samego dnia podzieliłąm ją na 4 szt;) Trochę żałuję, że jeszcze mocniej nie poszalałam, bo jedna doniczkę można jeszcze spokojnie na pół ciachnąć a z drugiej przynajmniej 3 niezłe okazy zrobić... Tylko jakoś tak czas mi ucieka przy innych sprawach. No i oczywiście mam w planach pojechać do tego centrum ogrodniczego po inne kolory tylko kiedy:bash:

AGPka polecam się;)

Muszę coś jeszcze napisać. Zakończyliśmy rok szkolny!!!

Wczoraj w szkole u starszej byliśmy na zakończeniu. Mama bardzo dumna, bo córeczka świadectwo z wyrożnieniem otrzymała:D:D:D

A właśnie przed chwilą wróciłam z przedszkola, pożegnałyśmy się z Paniami (na szczęście z niektórymi na dobre;)) ...iiii

WAKACJE!!!!!

Cześć Yuczka :)

Mam pytanie dotyczące ekipy od dachu - z wpisu na tablicy wywnioskowałam, że robili kompleksowo? Mogę prosić na privka o kilka słówek o nich - ceny, jakość itp?

A tak poza tematem fachowców - masz cuudną trytomę - zainspirowałaś mnie i też chcę taką. Gdzie robisz zakupy roślinne?

Hej Milek:D

Privka zaraz skrobnę;)

A co do zakupów rolinkowych to baaardzo różnie: najczęściej jestem u Piotrowskich na granicy Łodzi i Łagiewnik Nowych, ale rzadko tam coś kupuję (głównie torf, bo w dobrej cenie mają i po drodze mi;)) część roślin u Tracza, sporo kupiłam 2 lata temu w Końskowoli ale akurat trytomę w... Biedronce:D:D:D W ubieglym roku na wiosnę sadziłam ale dopiero w tym mi zakwitła:)

Odkąd otworzyli mi biedronkę pod blokiem zaglądam tam bardzo regularnie;) Najbliżej po prostu... Wtedy z tą trytomą kupiłam też liatrę (też będzie kwitnąć:)) i tawułki ale te jakoś kiepsko rosną, w ubiegłym roku nie kwitły w ogóle, w tym po 1 kwiatuszku się pokazuje...:(