yuka 25.05.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Meg Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.05.2010 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Róże są piękne, bo kwiaty mają., Lecz są nietrwałe bo, przekwitają. A Wasza miłość niech się rozwija, Niech trwa na wieki i nie przemija. :yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.05.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Siostra:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 26.05.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Droga, Kochana Siostrzyczko Yuko ! Ja z tego oto tutaj miejsca Chciałam przeprosić za swoją nieobecność w momencie tak Ważnym, Wspaniałym i pożądanym przez "Młode Wilki"- patrz Ja i PM, dlategóż chciałabym wyrecytować coś niecoś... Khm, Khm... - już : Dwa serduszka się spotkały I wnet się pokochały, Razem mocniej zabiły, Najwspanialsze chwile przeżyły, Żyć bez siebie już nie mogą Bez siebie są tylko połową. Na zawsze ze sobą już będą. To wasza rocznica. Może być szczególną okazją do tego, by się zatrzymać i spojrzeć wstecz na to, co osiągnęliście w ciągu waszego małżeństwa. Jest to czas zarezerwowany na wspomnienia radosnych chwil ...oraz rozwiązanych problemów... To czas na podziękowanie Bogu , za rozwój waszej miłości i trwałości waszego małżeństwa ... Kochajcie się- "jak Was czasem najdzie ochota, hihihih... " U Nas B.czasem Sobie żartuje: "żonę to mam przy wypłacie, resztę żyję w celibacie;)" Dołączam uściski taaaaaaaaakie moooooooćnie:hug::hug: i życzę z caaaałego serducha byście przeżywali kolejne lata w WIELKIEJ MIŁOŚCI !!!!!! Buźki Niunia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 26.05.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Niech dobry los kłania się Wam w pas...Sto lat, sto lat jeszcze raz!Niech ten Jubileusz Milowym będzie kamieniemA śliczny, nowy Domek - Waszych marzeń spełnieniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.05.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Siostra:hug::hug: Co tu duzo mowic Milego dnia Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.05.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Niwa, mmms dzięki Kochane:hug: Edytko Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.05.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Życzę Wam kochani z całego serca jeszcze wielu wspaniałych rocznic. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 26.05.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 wszystkiego dobrego, dużo szczęścia i wielu lat razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.05.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Dziękuję Dziewczyny:D Przekażę mężowi;)Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.05.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 (edytowane) Khm, khm, khm... Mooja Droooga- nieee, wróóóć- Kochana Siostrzyczko Ma Yuko:) Chciałabym z tego oto tutaj miejsca złożyć Siostrze Mej Drogiej , Mędrcowi-Mędrczyni- jak to się odmienia wrrr... Mędrce-?? Kochanej Mamusi Najlepsiejsze życzonka zdrówka, szczęścia, radości, miłości i pociechy z dziecięcia Twego oraz budowy Twej:) Cieplusie uściski, moc całusków dla Mamusi od sierotki zapominajki- Niwusi buxki, buxki, buźki:hug::hug::hug: Edytowane 27 Maja 2010 przez Niwa bo się zaplątowiłam i to jaaaak, dobrze, że Yuka tego nie widziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.05.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Niwusiu Kochana:D dzięki, dzięki, dzięki:hug: Co Ty tam Dziewczynko napisałaś, że tak szybko zminić musiałaś??? Ciekawam bardzo:cool: a, i k'woli sprostowania: dzięcięcia mam dwa sztuki:yes: Obie panienki, obie śliczne, obie w dzienniczku się zaprezentowały:yes: No, to teraz się Siostra wstydź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.05.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Kurna, Kurna, Kurna...głupia baba:bash:, głupia baba:bash:, głupia baba:bash:.... A chciałam napisać że z 2 dzieciów ino se pomyślałam, e tam pewnie sąsiedzkie pożyczone albo siostrzane- no wrrrrrrrrrr jaka ze mnie ... (niedomówienie) Takzę tego-hmmmmmmm :oops: wstydzem siem baldzio baldzio baldzio- taki babol strzelić- Niwa-głupia baba:bash:... psieplasiam wybacisz Swojej nierozgarniętej siostrze ?? plosiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.05.2010 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ale uważaj Siostrzyczko na czółko, bo kuku będzie Już dobrze, proszę mi tu nie walić o ścianę tylko wyściskać Siostrę i Siostrzenice:hug::hug: Obie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.05.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 No masz mnie jak nic... cegła klinkierowa na mojej twarzy nie schodzi od 10 minut- żeby taaakiego babola łooooszszszsz.... Wyściskać Cię i Śliczne Siostrzenice nio to ustawić mi się w szeregu poplosiem :hug: tio dla 1, :hug:- dla 2 no i jeszcze mamusia :hug: hihihihh i masz limit na motki wskoczył hieh ; ) buźki, buźki Moje Kochane Dziewuszki : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.05.2010 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 buźki Ciociu Niwo :hug: to od 1, :hug::hug:to od 2, :hug::hug:i jeszcze od mamusi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.05.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Hihihihihihhhh ja to jednak mam duuużo szczęścia w tej swojej głupocie warto było się tak zamotać żeby mnię teraz tak Dziewuszki Kochane Wyściskały- hihihihihhhhh w tym szaleństwie jest metoda :D:D buźki Moje Dziewuszki- i patrz- nawet nie czuję jak mi się rymuje heheheh:D:D:D :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.05.2010 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 I tym to sposobem rodzina Ci rośnie w siłę Lecę spać Niwusia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.05.2010 02:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Hejka Siostry widze , ze ostra walka tutaj byla ............... , a mnie nie bylo !!!!!! Tak to jest jak za duzo w Rodzinie do podzialu majatkow i zaczynaja sie platac te koligacje . Niwuska , a tak na marginesie Siostra ...... to widze , ze znudzilo Ci sie prostym nosem oddychanie .......Ty mi tutaj z Yuka nie zadzieraj bo nie tylko klinkier bedziesz drapac . Buziolki i Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 28.05.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Kurcię Siostrzyczki Moje Wy- aaaach:hug: Nie mnię się rodzina powiększyła ino Nam- w końcu to my są te pirworodne, nieeeem;) Edytuś A no Widzisz, jak tylko Ciebie Nam tu zbrakło, tio ło masz jak żem się w kłopoty wpitoliła.... ledwo żem się wykaraskała -alle nie powiesz mnie że nie warto było tak mnię dziewuszki wyściskały że, nieeee iż nie wiem czy jeszcze się nie narazić Buźki Dziewuszki- kurna jak mnie się to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts