Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Droga, Kochana Siostrzyczko Yuko :D!

Ja z tego oto tutaj miejsca Chciałam przeprosić za swoją nieobecność w momencie tak Ważnym, Wspaniałym i pożądanym przez "Młode Wilki"- patrz Ja i PM, dlategóż chciałabym wyrecytować coś niecoś...

Khm, Khm... - już :):

Dwa serduszka się spotkały

I wnet się pokochały,

Razem mocniej zabiły,

Najwspanialsze chwile przeżyły,

Żyć bez siebie już nie mogą

Bez siebie są tylko połową.

Na zawsze ze sobą już będą.

To wasza rocznica.

Może być szczególną okazją do tego,

by się zatrzymać i spojrzeć wstecz na to,

co osiągnęliście w ciągu waszego małżeństwa.

Jest to czas zarezerwowany na wspomnienia

radosnych chwil ...oraz rozwiązanych problemów...

To czas na podziękowanie Bogu ,

za rozwój waszej miłości

i trwałości waszego małżeństwa ...

Kochajcie się- "jak Was czasem najdzie ochota, hihihih...:D "

U Nas B.czasem Sobie żartuje: "żonę to mam przy wypłacie, resztę żyję w celibacie;)"

Dołączam uściski taaaaaaaaakie moooooooćnie:hug::hug::hug: i życzę z caaaałego serducha byście przeżywali kolejne lata w WIELKIEJ MIŁOŚCI !!!!!!

Buźki Niunia:)

Khm, khm, khm...

Mooja Droooga- nieee, wróóóć- Kochana Siostrzyczko Ma Yuko:)

Chciałabym z tego oto tutaj miejsca złożyć Siostrze Mej Drogiej , Mędrcowi-Mędrczyni- jak to się odmienia wrrr... Mędrce-?? ;)

Kochanej Mamusi Najlepsiejsze życzonka zdrówka, szczęścia, radości, miłości i pociechy z dziecięcia Twego oraz budowy Twej:)

Cieplusie uściski, moc całusków dla Mamusi

od sierotki zapominajki- Niwusi :oops:

buxki, buxki, buźki:hug::hug::hug::hug::hug::hug:

Edytowane przez Niwa
bo się zaplątowiłam i to jaaaak, dobrze, że Yuka tego nie widziała...

Niwusiu Kochana:D dzięki, dzięki, dzięki:hug:

Co Ty tam Dziewczynko napisałaś, że tak szybko zminić musiałaś???:cool: Ciekawam bardzo:cool:

a, i k'woli sprostowania: dzięcięcia mam dwa sztuki:yes: Obie panienki, obie śliczne, obie w dzienniczku się zaprezentowały:yes:

No, to teraz się Siostra wstydź:D

Kurna, Kurna, Kurna...głupia baba:bash:, głupia baba:bash:, głupia baba:bash:....

A chciałam napisać że z 2 dzieciów ino se pomyślałam, e tam pewnie sąsiedzkie pożyczone albo siostrzane- no wrrrrrrrrrr jaka ze mnie ... (niedomówienie) :)

Takzę tego-hmmmmmmm :oops::oops: wstydzem siem baldzio baldzio baldzio- taki babol strzelić- Niwa-głupia baba:bash:...

psieplasiam :(

wybacisz Swojej nierozgarniętej siostrze ?? plosiem :(:)

No masz mnie jak nic... cegła klinkierowa na mojej twarzy nie schodzi od 10 minut- żeby taaakiego babola łooooszszszsz....

Wyściskać Cię i Śliczne Siostrzenice nio to ustawić mi się w szeregu poplosiem :)

:hug::hug::hug: tio dla 1, :hug::hug::hug:- dla 2 no i jeszcze mamusia :hug::hug::hug: hihihihh i masz limit na motki wskoczył hieh ; )

buźki, buźki Moje Kochane Dziewuszki : )

Hihihihihihhhh ja to jednak mam duuużo szczęścia w tej swojej głupocie ;) warto było się tak zamotać żeby mnię teraz tak Dziewuszki Kochane Wyściskały- hihihihihhhhh w tym szaleństwie jest metoda :D:D:D

buźki Moje Dziewuszki- i patrz- nawet nie czuję jak mi się rymuje heheheh:D:D:D

:hug::hug::hug:

Hejka Siostry widze , ze ostra walka tutaj byla ............... :cool:, a mnie nie bylo !!!!!!

Tak to jest jak za duzo w Rodzinie do podzialu majatkow i zaczynaja sie platac te koligacje ;).

Niwuska , a tak na marginesie Siostra ...... to widze , ze znudzilo Ci sie prostym nosem oddychanie .......Ty mi tutaj z Yuka nie zadzieraj bo nie tylko klinkier bedziesz drapac :D.

Buziolki i Buziaczki :hug:

Kurcię Siostrzyczki Moje Wy- aaaach:hug:

Nie mnię się rodzina powiększyła ino Nam- w końcu to my są te pirworodne, nieeeem;)

Edytuś A no Widzisz, jak tylko Ciebie Nam tu zbrakło, tio ło masz jak żem się w kłopoty wpitoliła.... ledwo żem się wykaraskała -alle nie powiesz mnie że nie warto było ;) tak mnię dziewuszki wyściskały że, nieeee iż:) nie wiem czy jeszcze się nie narazić :oops: ;)

Buźki Dziewuszki- kurna jak mnie się to podoba :)