Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka Olga:D

Tawuły białe i jeszcze o różnym wybarwieniu liści?? Musi to cudnie wyglądać:yes: Ciekawe co to za odmiany?:rolleyes: Może uda Ci się dowiedzieć?

A wyżej pisałam o tawułkach;)

Jak tam z oczyszczalnią u Ciebie? U mnie mają we wtorek montować:wiggle:

A to nie to samo tylko w miniaturce?:oops: Nie wiem czy babcia będzie pamiętała, bo rosną u niej już kilka lat, ale zapytam na pewno, bo sama jestem ciekawa :-P

Z POŚ nadal się wahamy- mąż stracił morale i twierdzi, że montujemy szambo i szybko-złączkę w ogrodzeniu. Ale ja nadal walczę ;) Koniecznie obfotografuj montaż, plisss. Chętnie bym się do Ciebie wybrała we wtorek na montaż, popodglądać, ale kurcze nie wiem czy dam radę... No i nie wiem czy mogłabym :oops:

Idę się dokształcić z tawuł i tawułek.

A jednak nie to samo... babcia ma tawułki :D Tawułę też ma, ale w innym miejscu :)

Edytowane przez olgusieniunieczka

No popatrz, nazwa prawie ta sama, nie?;)

Co do POŚ oczywiście jak masz ochotę to zapraszam, tylko mnie raczej nie będzie od początku (zapowiedzieli się na 10), m. będzie to nakażę mu dokladną fotograficzną dokumentację zrobić, ja będę musiała do pracy iść:( Pewnie dopiero po 17 dotrę na działkę... Mam nadzieję, że wszystko będzie ok:yes:

Ja juz tak mam nudno nie moze byc ...... a powaznie to drzewo od poczatku bylo pekniete w srodku i obawialam sie podobnego finalu . Moze dobrze , ze teraz to sie stalo , a nie jak juz ogrodzenie bedzie zrobione .... Jesli druga odnoga trzasnie to nie bedzie fajnie bo tak jest usytulowana , ze spadnie w strone garazu i moze o niego zahaczyc .... F#^K ....