yuka 02.07.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Hejka Olga:D Tawuły białe i jeszcze o różnym wybarwieniu liści?? Musi to cudnie wyglądać Ciekawe co to za odmiany? Może uda Ci się dowiedzieć? A wyżej pisałam o tawułkach;) Jak tam z oczyszczalnią u Ciebie? U mnie mają we wtorek montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 03.07.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 (edytowane) Hejka Olga:D Tawuły białe i jeszcze o różnym wybarwieniu liści?? Musi to cudnie wyglądać Ciekawe co to za odmiany? Może uda Ci się dowiedzieć? A wyżej pisałam o tawułkach;) Jak tam z oczyszczalnią u Ciebie? U mnie mają we wtorek montować A to nie to samo tylko w miniaturce? Nie wiem czy babcia będzie pamiętała, bo rosną u niej już kilka lat, ale zapytam na pewno, bo sama jestem ciekawa Z POŚ nadal się wahamy- mąż stracił morale i twierdzi, że montujemy szambo i szybko-złączkę w ogrodzeniu. Ale ja nadal walczę Koniecznie obfotografuj montaż, plisss. Chętnie bym się do Ciebie wybrała we wtorek na montaż, popodglądać, ale kurcze nie wiem czy dam radę... No i nie wiem czy mogłabym Idę się dokształcić z tawuł i tawułek. A jednak nie to samo... babcia ma tawułki Tawułę też ma, ale w innym miejscu Edytowane 3 Lipca 2011 przez olgusieniunieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.07.2011 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 No popatrz, nazwa prawie ta sama, nie? Co do POŚ oczywiście jak masz ochotę to zapraszam, tylko mnie raczej nie będzie od początku (zapowiedzieli się na 10), m. będzie to nakażę mu dokladną fotograficzną dokumentację zrobić, ja będę musiała do pracy iść Pewnie dopiero po 17 dotrę na działkę... Mam nadzieję, że wszystko będzie ok:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 03.07.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 No no, czekamy zatem na relację foto z montażu Porównam z tym, co u mnie wyżera g%@#%na ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.07.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dla mnie to nie musi być piękne, ważne, żeby działało;) A o tym przekonamy się za jakiś czas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 03.07.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 No wiadomo, że ładne nie musi być, bo w końcu kto ładny zjada g... ? Chodzi mię o technikę Nie wiem, jakoś mam dziwny niedosyt odnośnie mojego sprzętu... ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.07.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Postaram się o rzetelną relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.07.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 (...)bo w końcu kto ładny zjada g... ? Trochę okrężną drogą: im bardziej śmierdzą grządki tym piękniej pachną róże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 03.07.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 To wiem, tyle że świeże to w te grządki raczej nie bardzo Lepsze takie zleżałe i zwierzęce, z dużą zawartością błonnika z traw ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.07.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 (edytowane) Edytowane 3 Lipca 2011 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 04.07.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Ale się romantycznie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 04.07.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 nie ma to jak g..ne tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.07.2011 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.07.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Yuczka .... chyba natura doszla do wniosku , ze mam malo zieleni kolo Stylka i sama postanowila wyrownac roznice !!!!! po prostu na sile WPYCHA sie na moja dzialke :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.07.2011 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 No widziałam kochana:o Szok!!!A to burza była? Czemu tak złamało się nagle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.07.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Ja juz tak mam nudno nie moze byc ...... a powaznie to drzewo od poczatku bylo pekniete w srodku i obawialam sie podobnego finalu . Moze dobrze , ze teraz to sie stalo , a nie jak juz ogrodzenie bedzie zrobione .... Jesli druga odnoga trzasnie to nie bedzie fajnie bo tak jest usytulowana , ze spadnie w strone garazu i moze o niego zahaczyc .... F#^K .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.07.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 To koniecznie trzeba zmusić sąsiada do usunięcia:yes: Tym bardziej, ze ma taki nakazP.S. Oczyszczalnia się montuje:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 05.07.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Dzieńdoberek Masz privka ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.07.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Wiem milek, jak trochę się ogarnę to odskrobnę W robocie jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 05.07.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Luzik, ja tak tylko dla informacji i pewności że doszło - nie popędzam w żadnym wypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts