yuka 07.07.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Na szybciutko: Martin... wyjaśnił wszystko:) (Drugi kominek do pompki napowietrzeającej) To jest BIO-UNO, dlatego ma tylko 3 kominki, w BIO-DUO ponoć jest 5!!! Co do ostatniego pytania: nie tylko projekt;) Spadam malować kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 07.07.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Yuka, aleś tajemnicza... mnie też ciekawi kuchnia mocno Gratuluję g...nego etapu - fajne ustrojstwo, podoba mi się - muszę poczytać o nim nieco i kto wie..? lecę odpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.07.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Idę oblukać gó.^%$aną foto story i spadam robić obiad , bo gówniażeria piszczy , że głodna..hmm śniadanie jedli 2 godziny temu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.07.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 ja też lecę olukać śmierdzacą sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.07.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Zrobiłam im wczoraj cebulaki z forumowego przepisu. Mniaaam. Część ciasta dałam pod pizzę. Tez mniaaam. A śmierdząca sprawa u Ciebie Yuczka ładniusia, ze ho, ho To już można kibelki wieszać ? A grunt jaki ładniusi, zazdraszczam:). U mnie glina gliniasta i ani odrobinki piaseczku. Ale za to od rana świeci słonko yupiii A wieczorkiem idę do prawie sąsiadów ( z drugiego końca ulicy )na kociołek z ogniska No to się pochwaliłam:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.07.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Super, że już oczyszczalnia zamontowana, chcąc czy nie chcąc to poważna sprawa:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.07.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Yuczka co u Cię słychować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.07.2011 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Cześć Dziefczątka me kochane:hug: Co u mnie? Czasu nie mam, zarobiona jakaś jestem;) a teraz zabieram się do robienia jednego projektu jak przysłowiowy pies do jeża;) W domku prace powolutku, powolutku... Kupiliśmy farby do Klaudii pokoju i do kuchni, kuchnię zaczęliśmy już malować, ale nadal nie ma sufitu w salonie, holu, praktycznie na całym dole... Łazienka też żadna nie skończona... Na górze jeszcze został hol do zagipsowania i sufit w łazience... Na przyszły tydzień planujemy urlop, to postaramy się coś podgonić i powoli zamykać te roboty, bo ileż można budować, nie? Ale za to zaczyna mi kwitnąć róża Eden Rose 85!!! Nie mogę doczekać się kwiatu;) Atijka, co to za cebulaki? Gdzie znalazłaś przepis? Podziel się z siostrą, bo wiesz, ja na forum to jeszcze w temacie: jakie farby, jaki środek do impregnacji, jakie oświetlenie... Na kulinaria przyjdzie czas;) No to teraz do robotyhttp://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_8_11v.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.07.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Cytat Napisał Kwartet cebulaki 3 szkl. mąki 200 ml mleka 2 jajka całe szczypta soli 3 łyżeczki oleju 1 łyżeczka cukru 1/2 kostki drożdży a wykonanie to tak: rozpuścić drożdże w ciepłym mleku z cukrem i odstawić do wyrośnięcia. dosłownie kilka minut. do miski wsypać mąkę, wbić jajka, trochę soli i wlać drożdże. wyrobić tzn. miąchać ręką ile wlezie. odstawić na kilka minut do wyrośnięcia. potem na stolnicę i rozwałkować place. wycinać krążki ,ja robię to kubkiem bo jest większy od szklanki. posmarować odrobinę olejem,keczupem i wyłożyć cebulkę podduszoną.posypać żółtym sere. pycha. szybko się robi a dodam ,że nie cierpię robić drożdżowego ciasta 15 min. w piekarniku , trzeba śledzić cebulkę . są pyszne , a więcej takich pyszności jest tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?146958-Przepisy-obiadowo-deserowe-Pa%C5%84-z-ko%C5%82a-%29%29%29 i tutaj http://forum.muratordom.pl/kulinaria,t111211.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.07.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Cześć Dziefczątka me kochane:hug: Siema chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.07.2011 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 (edytowane) Siema chłopaki! A skąd niby ja mogłam wiedzieć, ze zagladasz do mnie? No to cześć CHŁOPAKU:bye: Mieszkasz już? Atija, dzięki za przepis i za linki:hug: Edytowane 14 Lipca 2011 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.07.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Nie zaglądam, tylko permanentnie inwigiluję Nie dawno śmierdzącą sprawę tropiłem, a teraz na jakieś smakołyki z kuchni czekam:rolleyes: Owszem - mieszkam, tylko nie "już" a "jeszcze";) O zbliżającej przeprowadzce dowiesz się pierwsza - po czymś trzeba te klamoty wnieść na górę, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 15.07.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 No Yeti, nie jesteś sam Siła nas tu inwigiluje Od czasu do czasu wtrącając swoje 0,02 PLN A propos cebulaków - potwierdzam, są pyszne i nawet nasze kindery je lubią, choć z cebulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.07.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 No to cześć Chłopaki:D Yetuś, smakołyki z kuchni? proszę bardzo: Atijka zapodała przepis, Martinezio potwierdził, że pyszne... tylko ja nie mam kiedy zrobić... A z tą przeprowadzką...ok;) Z mojej kuchni.... no cóż, na razie jajecznica wyszła:bash::bash: a miała być śmietanka:yes: Trudno, od poniedziałku przemalowywanie;) A Ty Martinezio nie bądź żyła, dorzuć jeszcze 0,01PLN:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 15.07.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Ok, to nie będę żyła i będę dodawał w walucie http://forum.muratordom.pl/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABcAAAAPCAIAAACAzcMBAAAA6klEQVQ4jbWSIRKDMBBF93yVlbUcgANwBQSiEoGpQCO4QWRARSAYBDMViEhsxQ+bDctMTbuCgZ/s+38TiP5RfjJ+Mn62eNFLX/q3oduGDoh9Hf1koLzNi4j8bHmPVK4RWJaIpa+WviIiNGvlTAnJDwo2cQ+bayWdBVmOILzBtYVrcmmuFWIE2KCwp2sL1xa2zrhHK4Iy230d5XSR0uT2+UA/B5FKvEIcByg4Qp7I1pkt79JZKxQQigIQbE15i1mUEgo/CH+mswRbgUiUWPJ2EYSPkG3x1MrFL8OzcBDZoJXrShB1Jpe08uP6AOsBehWnNHdfAAAAAElFTkSuQmCChttp://static.linuxquestions.org/questions/images/smilies/twocents.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.07.2011 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Jak dobry wujaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.07.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Yuczka co u Was? Te okropne wichury ominęły Cię szerokim łukiem,mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.07.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Cześć Mnie ominęły, ale te trąby powietrzne, które przeszły, to przez miejscowość z której pochodzi mój teść, i w której mieszkają jego siostry. Na szczęście u nich strasznie nie było, tzn. domy ocalały... natomiast u innych bliskich znajomych wiatr zerwal dach na domu i stodole, a złamane drzewo rozwaliło dach w domu rodziców:( To taka rodzina, którą pokazywali w tv przy okazji wizyty premiera... Podobno zniszczenia są takie, że trudno to nawet sobie wyobrazić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.07.2011 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Dobrze, że Ciebie ominęły. Ale tragedia ludzi wielka, aż serce boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 19.07.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Cóż począć. Z naturą jeszcze nikt nie wygrał. Jedyne co możemy, to ubezpieczać się od wszystkiego. Przynajmniej zapewnimy sobie godny start na nowym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts