yuka 24.07.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Ciągle pada...Łódź jeszcze nie sprzątnięta po ostatniej nawałnicy...Gdzie to lato???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.07.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Przyjdzie, przyjdzie niech no tylko się zorientuje , że mój urlop zakończony ... buuuuu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 27.07.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Hej Yuczka Wpadłam na przeszpiegi - allllleee macie oczyszczalnię! Cytat: "teraz to już g...no można zrobić" - jak rozumiem to dosłownie i w przenośni... Jeszcze chwila i chyba się wprowadzicie, co? Robota idzie aż się dym unosi! Żeby tylko pogoda nie krzyżowała planów, to byłoby super. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.07.2011 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Przyjdzie, przyjdzie niech no tylko się zorientuje , że mój urlop zakończony ... buuuuu..... Jakoś nie chce chce się zorientować Ale to znaczy, ze sprawiedliwość jest na świecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.07.2011 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Hej Yuczka Wpadłam na przeszpiegi - allllleee macie oczyszczalnię! Cytat: "teraz to już g...no można zrobić" - jak rozumiem to dosłownie i w przenośni... Jeszcze chwila i chyba się wprowadzicie, co? Robota idzie aż się dym unosi! Żeby tylko pogoda nie krzyżowała planów, to byłoby super. Buźka No właśnie ta pogoda!!! Na jutro m. umówil koparkę, zeby rozgarnęła humus a tu błoto jak sto pięćdziesiąt:mad: Zryje nam działkę jak talala:bash: A w ogóle to witaj, dawno Cię u mnie nie było:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.07.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 ale Yuczko ogrodowo u Ciebie super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.07.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Och, dzięki Akuś Pochwała z Twoich ust to prawdziwy zaszczyt:D A przy okazji podpytam Cię: ogoliłam wczoraj jedną z moich tawuł dosyć radykalnie i nie wiem, czy nie za bardzo:( Tak naprawdę to obcięłam jej kwiaty plus jedną czy dwie gałązki, na ktorych listki były jakieś taki mizerne, maluśkie, pokręcone, ale jak ją obcięlam, to zmartwiłam się, czy nie za bardzo... Jak myślisz? (Pytam, bo na pozostałych też korci mnie, zeby to samo zrobić, bo na każdym krzaczku takie gałązki mam...) http://i56.tinypic.com/dlj7yc.jpg Tej z lewej strony też tę skarłowaciałą gałązkę wycięłam, ale jeszcze kwiatów nie ruszyłam i dlatego obficiej;) wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.07.2011 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Hejka Siostra .... co takie " puchy w dzienniku " fotek brak ...... zagladam i zagladam do Ciebie z nadzieja na fotorelacje z prac , a tu NICO ..... Buziaki przesylam i odganiam ten cholerny deszcz .... bo ta woda to juz bokami wychodzi ... od zeszlego roku nas przesladuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.08.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Cześć Siostro zza Wielkiej Wody:hug: (o nie, znowu woda;)) Powiem Ci, że czasu nie starcza na wszystko, niestety... Teraz w pracy jestem;) i w przerwie troszkę zaległości na FM nadrabiam, ale znowu pora spadać i brać się za robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.08.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Hej Yuka, co nowego w domku, trochę zła jestem bo coś mi nie chcą się twoje zdjęcia otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 03.08.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Życzę powodzenia w robocie budowlanej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.08.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Yuka, co nowego u ciebie? Kiedy wreszcie na nowo powróciłam do "podłączonych", u ciebie brak nowych zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.08.2011 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Cześć Siostro zza Wielkiej Wody:hug: (o nie, znowu woda;)) Powiem Ci, że czasu nie starcza na wszystko, niestety... Teraz w pracy jestem;) i w przerwie troszkę zaległości na FM nadrabiam, ale znowu pora spadać i brać się za robotę Yuczka Jesli chodzi o brak czasu to Kochana rozumiem Ciebie w 200 % ...... moja doba powinna miec chyba 25 godzin ... albo najlepiej 30 . Wprawdzie sama nie pracuje na swojej budowie , ale musze to jakos ogarnac , poumawiac wykonawcow , zgrac terminy , zamowic materiel , dograc dostawy .... Zeby jeszcze wszystko gladko szlo .... ale ladnie to tylko na zdjeciach wyglada . Poprosilam Braciaka zeby sobie urlop bezplatny wykombinowal i popracowal dla mnie w Stylku bo chce wreszcie wylewki na parterze zrobic .... i zakryc moje kanalki nad ktorymi trzese sie jak osika . Nikomu nie ufam tak jak Jemu bo wiem , ze zrobi robote bardzo dokladnie i sumiennie .... Buziaki Siostra :hug:i trzymaj sie cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.08.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Yuczka Ja wiem, że masz teraz gorący okres wykończeniowy. Rozumiem , że jakieś złe oczy zniechęciły Cie do wstawiania fotek, ale napisz proszę , że wszystko u Ciebie OK, proszę. Bo siem martwiam bo jak nie...... to będę Cię nękać telefonicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.08.2011 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Atijka poprosze o numer telefonu YUCZKI .... a ze dzieli nas spora roznica czasu to i o 3 nad ranem moge tyrknac a co .... fotki chcemy , fotki chcemy , fotki chcemy !!!!!! Yuczka .... poprosze o namiary na te ZLE OCZY ja sie nimi zajme ..... Mam sasiada ktoremu nie podoba sie , ze dom buduje i tak sobie wyimaginowal ze to przez to moje budowanie ( jazda ciezkimi samochodami !!! ) chalupa sie Jemu sypie ... sciana peka , chodnik odchodzi od murow . Inni jezdza i jest ok. tez drugi sasiad ma kopary i przejezdza obok , no ale ten juz mieszka a ja jeszcze nie wiec ma prawo . Zlozyl mi propozycje nie do odrzucenia .... albo sie dogadamy , albo ..... no co co , albo co ROWEREM MNIE GOSCIU ROZJEDZIESZ !!!!!!!!!! . Wymyslil sobie gamon jeden , ze skoro na fajny domek mnie stac to i on na tym moze skorzystac ..... i moze jemu chalupe odremontuje , ktora juz pare krzyzykow ma .... i najstarsza starowinka w okolicy nie pamieta kiedy byla budowana . Niech tylko zadrze ze mna to ..... k ...wa popamieta . Pamietliwa jestem , ze .... . Yuczka , ale TY !!!! dziewczyna jak sie patrzy i jakis lachmyta bedzie Ci tutaj podskakiwal !!!! Buziaki przesylam i odezwij sie do nas bo jak nie to ..... przyjade w odwiedziny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.08.2011 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Cześć kochani:hug: To nie tak, że jakieś złe oczy... ale 100%prawdy jest w tym, że zarobiona na 200%jestem:stirthepot: W ostatnim tygodniu dziewczynki "sprzedaliśmy" do babci na wakacje i dlatego trochę więcej czasu na budowie spędzaliśmy. W pracy też nie mogłam pobuszować po necie stąd moja niebytność długa taka:yes: Ale stęskniłam się za Wami okrutnie:D I obiecuję, że fotki jakieś też wstawię, tylko... aparat w aucie został Ale u mnie wszystko w porządku, aczkolwiek wakacyjny termin przeprowadzki jest już raczej nierealny:( Buziaczki dla wszystkich i fajnie, że zaglądacie:hug::hug: P.S. Mariomili, nie wiem co dzieje się ze zdjęciami, u mnie otwierają się normalnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.08.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Hejka no to buzka i czekam na foty ..... Milego tygodnia SIOSTRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.08.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Dzięki Edytko:hug:Foty w dzienniczku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.08.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Yuczka ..... cudo .... cudo ...cudo ..... :hug:ale PIEKNIE !!!!!!!!!!! U mnie tez bedzie jasniutenko na elewacji tak jak u Ciebie , a co to za kolorek ? i jaka firma ? . Kurcze jak ladnie .... nie ma to jak jasna elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 09.08.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Miodzio Nic dodać, nic ująć Dach perfekcyjny przy tej karkołomnej konstrukcji Gratulacje! To teraz mieszkać marsz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts