Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

Edytka, że tak nieskromnie powiem, nam też się podoba:cool: Tynk silikonowy firmy Technitynk, kolor 155a (najjaśniejszy z próbnika)

Martinezio, aż chciałoby się powiedzieć TAK JEST!!! Ale jeszcze troszeczkę, jeszcze troszeczkę:yes: A co do dachu:cool: tego pana już polecamy:D:D:D

P.S. Gratulacje:D:D:D

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edytka, że tak nieskromnie powiem, nam też się podoba:cool:

Wiesz bo jak by sie Tobie ten domek nie podobal to ja chetnie w nim zamieszkam ..... miejsca dosyc ( tak jak lubie ) ..... :hug:....

U mnie bedzie tynk z Caparola silikonowy a nazywa sie tak : Amphisilan Fassadenputz K20 kolor Muskat 18 ..... :p dobrze , ze lepiej wyglada niz sie pisze :D.

Buzki ..... i naprawde padam z zachwytu nad Twoim kolorkiem

Helołłłłłł Yuka.

Kopeeee laaat....

;)

Mam interes i to poważny.

Potrzebuję konkretnych danych dotyczących drzwi do mieszkania. Kiedyś o tym rozmawialiśmy. Nie udało mi się samej znaleźć do naszych wąskich futryn.

Czy byłabyś tak uprzejma i małżonka swego wspaniałego przycisnęła o dokładny adres???? ja muszemmmm muszeeeeemmmm mieć koniecznie nowe drzwi we mieszkaniu a futryn wyrywać nie bandem ani nakładek na nie tyż nie (bo za wąsko się robi).

Prosze proszeeee proszeeeeeeeeeeee

NO ino biegusiem dobra ;):lol: (bo mi kasa się rozleci i znowu nici wyjdą z zakupu).