yuka 09.08.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Edytka, że tak nieskromnie powiem, nam też się podoba:cool: Tynk silikonowy firmy Technitynk, kolor 155a (najjaśniejszy z próbnika) Martinezio, aż chciałoby się powiedzieć TAK JEST!!! Ale jeszcze troszeczkę, jeszcze troszeczkę A co do dachu:cool: tego pana już polecamy:D:D:D P.S. Gratulacje:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 09.08.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 A dziękować, dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 09.08.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Yuczka elewacja pierwsza klasa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.08.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Edytka, że tak nieskromnie powiem, nam też się podoba:cool: Wiesz bo jak by sie Tobie ten domek nie podobal to ja chetnie w nim zamieszkam ..... miejsca dosyc ( tak jak lubie ) ..... .... U mnie bedzie tynk z Caparola silikonowy a nazywa sie tak : Amphisilan Fassadenputz K20 kolor Muskat 18 ..... dobrze , ze lepiej wyglada niz sie pisze . Buzki ..... i naprawde padam z zachwytu nad Twoim kolorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.08.2011 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Ilonka, fajnie że i Tobie się podoba:hug: Edytka, chyba nie pisałaś nazwy z pamięci:eek: A kolorek Twój równie fajny:cool::cool: Już nie mogę doczekać się kiedy na Stylku się położy:D:D:D Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.08.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Hejka Siostra milej niedzieli ja za 2 godzinki zmykam do pracy ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.08.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Coś źle skojarzyłam, te złe oczy..... za zamieszanie przepraszam.Edytka, miłej pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.08.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Edytka, to Ty już pewnie w pracy... Niech szybciutko minie Ci czas w niej:)Atijka, oj tam, oj tam;) Fajnie, że zaglądasz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.08.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Wrocilam ..... dzisiaj tylko kilka godzin , wlasnie zjadlam knedelki ze sliweczkami ( wlasnej roboty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.08.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Mniammm.... Ja jeszcze niedawno jadłam sałtkę, hawajską na kolację Ale teraz zmykam już do m. do łóżka:cool: Jutro rano odwozimy dziewczynki do babci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.08.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Salatka mniam mniam ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.08.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Dziewczynki do babci.... hmmmmrauuu...chata wolna:cool::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.08.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 chata wolna , ale ............ praca na budowie czeka wiec chyba bedzie ..... szklanka wody zamiast :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.08.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Chata wolna, nawet 2;) może aż tak pić mi się nie będzie chciało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.08.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Helołłłłłł Yuka. Kopeeee laaat.... Mam interes i to poważny. Potrzebuję konkretnych danych dotyczących drzwi do mieszkania. Kiedyś o tym rozmawialiśmy. Nie udało mi się samej znaleźć do naszych wąskich futryn. Czy byłabyś tak uprzejma i małżonka swego wspaniałego przycisnęła o dokładny adres???? ja muszemmmm muszeeeeemmmm mieć koniecznie nowe drzwi we mieszkaniu a futryn wyrywać nie bandem ani nakładek na nie tyż nie (bo za wąsko się robi). Prosze proszeeee proszeeeeeeeeeeee NO ino biegusiem dobra (bo mi kasa się rozleci i znowu nici wyjdą z zakupu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.08.2011 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Oooo, Gepardzica przybiegła i jak zwykle biegiem wszystko chce;)Wiesz co, ja męża przycisnąć mogę i nawet zmolestować troszkę się postaram;) ale lojalnie uprzedzam, ze wcześniej jak jutro to nie będę wieści miała żadnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.08.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 może aż tak pić mi się nie będzie chciało;) Moja krew:D:D:D Molestuj eMka, molestuj, to i przyjemne z pożytecznym będzie. I Sipatka zadowolona i Ty....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.08.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Moja krew:D:D:D Molestuj eMka, molestuj, to i przyjemne z pożytecznym będzie. I Sipatka zadowolona i Ty....... no i mąż chyba troszkę też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.08.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 no i mąż chyba troszkę też Noooo.... należy się chłopu, niech ma:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.08.2011 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 A Dziewczynki u Babci ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts