Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ee - w sumie nic takiego - wymyśliliśmy sobie szarą, dość jasną dachówkę i musieliśmy do tego dobrać rozsądnie resztę. Blacha będzie ciemniejsza, matowa (jakaś szwedzka drożyzna, ale ładna) rynny też w podobnym odcieniu, a rury spustowe - ponieważ bardzo nie chcieliśmy żeby się odznaczały na tle elewacji i podbitki (otynkowana ma być) - będą białe.

Miały być kwadratowe rynny i spusty, ale nie udało się wszystkiego pogodzić kolorystycznie i systemowo (przy tarasie nad garażem też ma być rura spustowa, ale połączona ze spustem attykowym i tu niestety zaczynała się większa kombinacja).

Edytowane przez *milek*

Milek fajny pomysl z tym kolorem rur spustowych dostosowanych do elewacji ......... a myslalam , ze to tylko ja zawsze cos wymyslam ( no nie Yuczka ;)) grubo , duzo itp.......

Dzięx za uznanie ;) mam nadzieję że będzie grało :rolleyes:

tak po amerykańsku;)

Ehe - jeszcze jakby był gont i siding... ;) no i tam całe orynnowanie jest białe :yes:

Szczęściara!!! To udanego wypoczynku!!!

Z wirtualnego barku hmmm... może...?

http://files.students.ch/thumbnails/290x164/b/2011/04/18/imprezowe_somki.png.png

My niestety na ten ostatni weekend gości przyjmujemy u siebie. Nawet nie mam kiedy z dziewczynkami podskoczyć po jakieś zakupy szkolno-przedszkolne:rolleyes:

tak po amerykańsku;)

Amerykanie wbre pozorom lubia proste rozwiazania czyli lekko .... domki z drewna + jakies docieplenie z pianki + KAMIENIE ( to jest to co mnie zachwyca ) domy z kamienia i klinkieru .......

Ehe - jeszcze jakby był gont i siding... ;) no i tam całe orynnowanie jest białe :yes:

Spoko spoko ..... cos sie jeszcze wymysli ;)