mirela99 05.09.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam i ja. Jejku, może faktycznie wewnątrz będziemy mieć podobnie, ale na zewnątrz ... ale zazdroszczę tych cudów. Ja dopiero nawóz pod trawnik rozrzuciłam, a Ty już takie piękne owoce zbierasz. I te kwiaty. Drzewka. Kiedy ja tak będę miała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.09.2011 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Jak się wreszcie zdecydujecie kiedyś do mnie przyjechać, to dam jej parę banknotów do zakopania:rolleyes:. No popatrz, to jest myśl!!! Że ja wcześniej na to nie wpadłam:bash::bash: Witam i ja. Jejku, może faktycznie wewnątrz będziemy mieć podobnie, ale na zewnątrz ... ale zazdroszczę tych cudów. Ja dopiero nawóz pod trawnik rozrzuciłam, a Ty już takie piękne owoce zbierasz. I te kwiaty. Drzewka. Kiedy ja tak będę miała ?? Witaj Mirela Ty już mieszkasz, to stopniowo sobie zewnętrze organizujesz, a ja na razie wnętrzami pochłonięta nie mam kiedy za resztę działki się zabrać... Dopiero nawóz pod trawnik rozrzuciłaś, ale o swoim cudnym lesie wejmutkowym to już nie wspomniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.09.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Taaak, że wycinam po kolei . Ale na razie spokój, chyba cholery korniki się wyniosły, dosadzę jakiegoś pięknego czerwonego dęba i w tym roku koniec. No, może jeszcze z przodu skarpę małą jałowcem obsadzę. Reszta w przyszłym roku. A teraz ... umawiam sie ze stolarzem coby córce garderobę dorobił i powoli czas kupować meble . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.09.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 No i tapetę Bardzo ciekawa jestem efektu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.09.2011 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Yuczka u Ciebie w domku juz tak domowo sie zrobilo .......... . Znaczy sie na parapetowke trza terminy rezerwowac ( no bo to kilka dni bedzie ma sie rozumiec ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.09.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 i urlop z roboty wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.09.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 A jak ..... urlop musowo ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.09.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 bo imra się chyba przeciągnie z deko http://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.09.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 yuczka co u was nowego? pilnie proszę o aktualne zdjęcia- wewnątrz i musowa na zewnątrz!!! ogrodem się kobieto pochwal!!!! CZEKAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.09.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Hejka Siostra Milego dnia ..... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.09.2011 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Cześć Dziewczynki:D Koniecznie urlopy rezerwować bo parapetówa po taaaakim oczekiwaniu musi trwać przynajmniej kilka dni:D:D:D Zdjęcia jakieś zaraz wrzucę, ale tylko z ogrodu;) Wnętrza już niebawem pewnie jakiś nowy temat w galeriach się pojawi;) Na razie walczę, aktualnie z resztkami fugi epoksydowej w zagłębieniach płytek:sick: Buziaki wszystkim:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.09.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ja tez dzisiaj swoj dziennki uzupelnie ........ wiec zapraszam w weekend na ogladanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.09.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Po weekendzie zajrzę W weekend na swoich włościach urzęduję:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.09.2011 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Po weekendzie zajrzę W weekend na swoich włościach urzęduję:D:D Niech bedzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.09.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 To biegnę do Ciebie podziwiać:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.09.2011 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Yuczka a z truskawek to umiesz jakies soczki % .... wykombinowac ....... umiesz umiesz ..... Ty kreatywna jestes , a ja moge byc Twoim kiperem http://emotikona.pl/emotikony/pic/hura.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/hura.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/hura.gif ...... Bylem sie nie wykiprowala jak bede do domku od Ciebie wracala .................. http://emotikona.pl/emotikony/pic/butelka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.09.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Pomyślimy;)A wykipruję Cię na łóżko w gościnnym żeby hałasu w okolicy nie narobić, a potem coś wymyślimy, jak dojdziemy do siebie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.09.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Eejjjj.....ja tyyżżż chem..... siem..... kiprować...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.09.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Dobrze wiesz, że Ty zawsze masz miejsce:D (i do kiprowania tyż) A nie znikniesz już na tak długo? I będziesz siostrę odwiedzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.09.2011 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Pomyślimy;) A wykipruję Cię na łóżko w gościnnym żeby hałasu w okolicy nie narobić, a potem coś wymyślimy, jak dojdziemy do siebie:rotfl: A nie mowilam , ze KREATYWNA z Ciebie Osobka ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts