Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurcię Siostrzyczki Moje Wy- aaaach:hug:

Nie mnię się rodzina powiększyła ino Nam- w końcu to my są te pirworodne, nieeeem;)

Edytuś A no Widzisz, jak tylko Ciebie Nam tu zbrakło, tio ło masz jak żem się w kłopoty wpitoliła.... ledwo żem się wykaraskała -alle nie powiesz mnie że nie warto było ;) tak mnię dziewuszki wyściskały że, nieeee iż:) nie wiem czy jeszcze się nie narazić :oops: ;)

Buźki Dziewuszki- kurna jak mnie się to podoba :)

Uwielbiam ten cytat z SEKSMISJI - " KOBIETA MNIE BIJE " ............ Niwula Kochana opanuj te swoje emocje Siostra bo krew sie poleje next time :cool:.

Ja mam tutaj robic za rozjemce ????? no no no

Buziaczki :hug:

Heejka Dziewczynki:hug:

Dzisiaj muszę uścisków Wam zostawić na cały weekend, bo siostra yuka bawi się jutro na weselu:cool::hug::hug::hug:

Dobrze, że tańce potrenowałyśmy trochę:wave:

Baw sie dobrze SIOSTRA :D , a ja do pracy w sobote i w niedziele musze isc :eek: no ktos musi na te Chomiczowke zarobic no nie ;)

A ja kurna znowu spóźniona wrrrrrrr .... jak jakaś impreza to się ku.wa spóźniam......:bash:- sierot

taaaaki los .... co zrobisz?-nic nie zrobisz;) Spoko, spoko i spóźniona 3mam się ramy :)

Yuka- Zdrowych i , nieee kurna czekaj to nie te święta ;) Pijanej zabawy Niunia tyko mi tam nie przesadzić ;)

i :wiggle::wiggle::wiggle:potańcuj za Nas aaaaaaaaaa i Młodej Parze stooooooooooo Laaaaaat :stereo:.... poooooocaaaaałuuuunek byyyyył za króóóóóóótki ;)

Yuka- Zdrowych i , nieee kurna czekaj to nie te święta ;) Pijanej zabawy Niunia tyko mi tam nie przesadzić ;)

i :wiggle::wiggle::wiggle:potańcuj za Nas aaaaaaaaaa i Młodej Parze stooooooooooo Laaaaaat :stereo:.... poooooocaaaaałuuuunek byyyyył za króóóóóóótki ;)

Kochana, pocałunek wcale nie był za krótki, Młody powiedział, że da radę i do 100 doliczyliśmy:jawdrop:

Niwusia jeszcze będzie okazja pobalować, a teraz karniaczek specjalnie dla Ciebie

[ATTACH=CONFIG]11956[/ATTACH]

Siostra, no nie ma jak w rodzinie Dzięki, że mnie tak dzielnie zastępowałaś:hug:

Kurna, z tym limitem grafiki w jednym poście wrrrr