atija 28.05.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Ech.... takie uściski tu były a ja spałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.05.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Heejka Dziewczynki:hug: Dzisiaj muszę uścisków Wam zostawić na cały weekend, bo siostra yuka bawi się jutro na weselu:cool::hug: Dobrze, że tańce potrenowałyśmy trochę:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.05.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Oooooooooo Yuka , ale masz fajnie A potańcz tam i za nas troszkę i nie zapomnij dedykować tańca na przepędzenie deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.05.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Właśnie zauważyłam. Yuka Ty już tu na forum w domu jesteś gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.05.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 O kurna, znowu bym nie zauważyła, dobrze Atija, że czuwasz:hug: Dobra, lecę co przynieść na tę okoliczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.05.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Coś mam:D Proszę się częstować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.05.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Ullalla.. znowu impreza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.05.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Taa, tylko ja zaraz zmykam, bo oczka podkrążone jutro będą, a jeszcze z rana do fryzjera muszę No, i żeby wesela od kaca nie zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.05.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Zmykaj , zmykaj i śpij dobrze, a baw się jeszcze lepiej:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.05.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Dzięki bardzo:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.05.2010 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Kurcię Siostrzyczki Moje Wy- aaaach:hug: Nie mnię się rodzina powiększyła ino Nam- w końcu to my są te pirworodne, nieeeem;) Edytuś A no Widzisz, jak tylko Ciebie Nam tu zbrakło, tio ło masz jak żem się w kłopoty wpitoliła.... ledwo żem się wykaraskała -alle nie powiesz mnie że nie warto było tak mnię dziewuszki wyściskały że, nieeee iż nie wiem czy jeszcze się nie narazić Buźki Dziewuszki- kurna jak mnie się to podoba Uwielbiam ten cytat z SEKSMISJI - " KOBIETA MNIE BIJE " ............ Niwula Kochana opanuj te swoje emocje Siostra bo krew sie poleje next time . Ja mam tutaj robic za rozjemce ????? no no no Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.05.2010 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Heejka Dziewczynki:hug: Dzisiaj muszę uścisków Wam zostawić na cały weekend, bo siostra yuka bawi się jutro na weselu:cool::hug: Dobrze, że tańce potrenowałyśmy trochę Baw sie dobrze SIOSTRA , a ja do pracy w sobote i w niedziele musze isc no ktos musi na te Chomiczowke zarobic no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.05.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 A ja kurna znowu spóźniona wrrrrrrr .... jak jakaś impreza to się ku.wa spóźniam......- sierot taaaaki los .... co zrobisz?-nic nie zrobisz;) Spoko, spoko i spóźniona 3mam się ramy Yuka- Zdrowych i , nieee kurna czekaj to nie te święta Pijanej zabawy Niunia tyko mi tam nie przesadzić i :wiggle::wiggle:potańcuj za Nas aaaaaaaaaa i Młodej Parze stooooooooooo Laaaaaat .... poooooocaaaaałuuuunek byyyyył za króóóóóóótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.05.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Niwusia jeszcze będzie okazja pobalować, a teraz karniaczek specjalnie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2010 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Hejka Yuka Siostra - Imprezowa Opowiadaj jak bylo ......... tylko tak jak na spowiedzi ( nie gwarantuje jednak zachowania tajemnicy ) Wpadaj do mnie na " PO KACOWA " kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.05.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Atijka Niooooo, to Zdrowie Wasze w gardło Nasze A ja mam nadzieję, że Weselicho udaaaane byłoooooooo, że heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :D:D buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.05.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Yuka chyba jeszcze baluje na poprawinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 31.05.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Nom, Atijko ja też myślę, że zabawa była przednia :) No i Dobrze, należało się Yukowej Rodzince takie oderwanie od budowy i tany tany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.05.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Hejka Dziewczynki moje kochane:hug: Już wróciłam, ledwo żyję... Nie wiem kiedy moje nogi dojdą do siebie;) Ale weselicho byłoooooo, wow:yes: Dawno się tak nie ubawiłam:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.05.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Yuka- Zdrowych i , nieee kurna czekaj to nie te święta Pijanej zabawy Niunia tyko mi tam nie przesadzić i :wiggle::wiggle:potańcuj za Nas aaaaaaaaaa i Młodej Parze stooooooooooo Laaaaaat .... poooooocaaaaałuuuunek byyyyył za króóóóóóótki Kochana, pocałunek wcale nie był za krótki, Młody powiedział, że da radę i do 100 doliczyliśmy:jawdrop: Niwusia jeszcze będzie okazja pobalować, a teraz karniaczek specjalnie dla Ciebie [ATTACH=CONFIG]11956[/ATTACH] Siostra, no nie ma jak w rodzinie Dzięki, że mnie tak dzielnie zastępowałaś Kurna, z tym limitem grafiki w jednym poście wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts