Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Coś mi się zdaje, że wkrótce lokalna prasa brukowa będzie miała o czym pisać:rolleyes:

Jak wam się podoba taki nagłówek: "Tak długo polewały, aż się wszystkie wykiprowały"?

:rotfl:

Dla mnie BOMBKA ......... :lol2::lol2::lol2: ale wczesniej tekst do autoryzacji ......

Ekhm... A widziałaś w brukowcach teksty autoryzowane? :D Toż one z tego się właśnie utrzymują, że publikują kalumnie jako sensacje XIV wieku bez jakiejkolwiek odpowiedzialności :/

Przed tankowaniem zasłońcie okna, aby papa-papałacci nie mieli widoków na proces kiprowania i będzie git :)

Coś mi się zdaje, że wkrótce lokalna prasa brukowa będzie miała o czym pisać:rolleyes:

Jak wam się podoba taki nagłówek: "Tak długo polewały, aż się wszystkie wykiprowały"?

:rotfl:

:lol2::lol2::rotfl::rotfl:

oj Yetuś, jakoś zaświtało mi, ze może w wymyślaniu chwytliwych tytułów maczasz swoje...hmmm.... (Yeti ma palce:rolleyes:?)

no, w każdym razie te wypustki z łapek;)

Ekhm... A widziałaś w brukowcach teksty autoryzowane? :D Toż one z tego się właśnie utrzymują, że publikują kalumnie jako sensacje XIV wieku bez jakiejkolwiek odpowiedzialności :/

Przed tankowaniem zasłońcie okna, aby papa-papałacci nie mieli widoków na proces kiprowania i będzie git :)

Jak kiprowanie ma być niebawem, to zasłaniać się pewnie nie będzie czym... Znowu kreatywności trza użyć, nie Edytka?

Jak kiprowanie ma być niebawem, to zasłaniać się pewnie nie będzie czym... Znowu kreatywności trza użyć, nie Edytka?

Kochana o to sie nie boje ........ takich dwoch jak nas trzech to nie ma nigdzie :lol2: ..... sie cos wymysli ....

Ot, naród.:rotfl:

Tylko picie, kiprowanie i jeszcze nieużyty taki. A niech sąsiedzi też coś mają od życia :D, niech sobie popatrzą. Pismaki z brukowców też żyć z czegoś muszą, to niech sobie piszą. A co , niech świat wie jak się towarzystwo z FM bawi. :rotfl:

Yeti, a Ty za ten gotowy tytuł ,to możesz honorarium zażądać , w razie jakby co :D