Edyta M 28.09.2011 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Eejjjj..... ja tyyżżż chem..... siem..... kiprować...... To siem kipruj Anus ...... a my z TOBOM !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.09.2011 02:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Coś mi się zdaje, że wkrótce lokalna prasa brukowa będzie miała o czym pisać Jak wam się podoba taki nagłówek: "Tak długo polewały, aż się wszystkie wykiprowały"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.09.2011 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Coś mi się zdaje, że wkrótce lokalna prasa brukowa będzie miała o czym pisać Jak wam się podoba taki nagłówek: "Tak długo polewały, aż się wszystkie wykiprowały"? Dla mnie BOMBKA ......... :lol2: ale wczesniej tekst do autoryzacji ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 28.09.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Ekhm... A widziałaś w brukowcach teksty autoryzowane? Toż one z tego się właśnie utrzymują, że publikują kalumnie jako sensacje XIV wieku bez jakiejkolwiek odpowiedzialności :/ Przed tankowaniem zasłońcie okna, aby papa-papałacci nie mieli widoków na proces kiprowania i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.09.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Dobrze wiesz, że Ty zawsze masz miejsce:D (i do kiprowania tyż) A nie znikniesz już na tak długo? I będziesz siostrę odwiedzać? Będę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.09.2011 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Coś mi się zdaje, że wkrótce lokalna prasa brukowa będzie miała o czym pisać Jak wam się podoba taki nagłówek: "Tak długo polewały, aż się wszystkie wykiprowały"? :lol2::rotfl: oj Yetuś, jakoś zaświtało mi, ze może w wymyślaniu chwytliwych tytułów maczasz swoje...hmmm.... (Yeti ma palce:rolleyes:?) no, w każdym razie te wypustki z łapek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.09.2011 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Ekhm... A widziałaś w brukowcach teksty autoryzowane? Toż one z tego się właśnie utrzymują, że publikują kalumnie jako sensacje XIV wieku bez jakiejkolwiek odpowiedzialności :/ Przed tankowaniem zasłońcie okna, aby papa-papałacci nie mieli widoków na proces kiprowania i będzie git Jak kiprowanie ma być niebawem, to zasłaniać się pewnie nie będzie czym... Znowu kreatywności trza użyć, nie Edytka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.09.2011 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Będę, No, i teraz już mi się nie wykręcisz:hug: Dobrze, ze w tej prasie brukowej nie sama będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 28.09.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Jak kiprowanie ma być niebawem, to zasłaniać się pewnie nie będzie czym... Znowu kreatywności trza użyć, nie Edytka? Hehe, Wam - kobitkom - to jest łatwiej. Zapaskę ściągacie i już jest czym zasłaniać My, chopy, portkami to niewiele zasłonimy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.09.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 To oznacza, że współpraca jest jak najbardziej pożądana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 28.09.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 No, niestety nie podejmę tego tematu, gdyż ja do kiprowania się nie nadaję Nie spożywam w ogóle, więc tym bardziej nie kipruję, hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.09.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Ale naleweczka domowej roboty... to dla zdrowotności chociażby;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 28.09.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 No wiem, że domowej, dlatego też ciężko przychodzi... Tylko ja właśnie dla zdrowotności nie wchłaniam i nie kipruję W żadnej postaci (z wyjątkiem okazjonalnie od wielkiego dzwonu bąbelków z Szampanii ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.09.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 W sumie to równowaga musi być zachowana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.09.2011 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Jak kiprowanie ma być niebawem, to zasłaniać się pewnie nie będzie czym... Znowu kreatywności trza użyć, nie Edytka? Kochana o to sie nie boje ........ takich dwoch jak nas trzech to nie ma nigdzie ..... sie cos wymysli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.09.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 ... ani jednego;) W to nie wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.09.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Ot, naród. Tylko picie, kiprowanie i jeszcze nieużyty taki. A niech sąsiedzi też coś mają od życia , niech sobie popatrzą. Pismaki z brukowców też żyć z czegoś muszą, to niech sobie piszą. A co , niech świat wie jak się towarzystwo z FM bawi. Yeti, a Ty za ten gotowy tytuł ,to możesz honorarium zażądać , w razie jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.09.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 I już będziemy mieć na kolejną imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.09.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.09.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Yuczka, trochę wypadłam z "obiegu", mieszkacie już?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts