Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć kochani. Mieszkać nie mieszkamy:( imprezki a i owszem, w sobotę znowu na wesele idziemy, tymczasem się pochorowałyśmy trochę (obie dziewczyny i ja:() w domku coraz ładniej;) przed domkiem też:D

A z nowych wieści: w piątek pralka mi się zepsuła i to na amen więc jadę właśnie wybrać jakąś i muszę przytachać jeszcze do mieszkania, bo w domu co? nie ma schodów, a pralnia na górze a pralkę trzeba uruchomić "na gwałt";)

Fajnie, że dajecie radę beze mnie;)

Cześć:)

I tak mieliśmy zmienić, bo stara 15 lat służyła i ostatnimi czasy to już pół bloku słyszało jak pranie robiłam;) Ale jeszcze kilka dni (tygodni) mogłąby wytrzymać;) No nic, wybrana nowa, jutro ma przyjechać, a ja zaraz wstawiam tony prania;)

Nie ma schodow, nie ma podłóg, nie ma sufitu w sypialni i w gabinecie...

Ale za to jest... kostka przed domem:D:D:D

Normalnie podjazd jak u Carringtonów :yes: Ale fajne to kółko w środku, rozumiem , że roślinność tam planujesz. A z taczka to Klaudia śmiga?

A kostka to jaka?I dlaczego właśnie ta?Jakie koszty? podrzuć szczegóły, bo kiedyś , za milion lat świetlnych my tez będziemy musieli się na coś zdecydować.

Twój M taki zdolny czy braliście firmę?

Hmmm... po kolei:

Podjazd to tak specjalnie, zeby niektórzy jazdę na rondzie opanowali do perfekcji;) (pozdrowienia dla cioci Dorotki;))

Z taczką śmiga Hania, kuzynka z Piaseczna, a Klaudia ładuje żwir na tej hałdzie z tyłu (na obsypkę wokół domu;) z drugą kuzynką.

Kostaka to BEGANIT z Łowicza, taka sama jak PICOLO z Libetu, tylko połowę tańsza, a ta właśnie dlatego, że... tania (coś ok. 29zł płaciliśmy za metr) i ładna:D:D:D No i ze względu na to, ze mała, to ładnie na tych łukach wychodziła.

No i niestety musieliśmy zapłacić firmie, mój m. zdolny na pewno, ale tego się nie podjął;)

Fajnie mieć rodzinkę nie? I dzieci duże tez się przydają ;)Arek bardzo pomocny, Ola trochę się miga , ale pracuję nad tym .:yes:

Zakupiłam jej koszulkę z napisem jestem leniwa, ale się staram ;) Idealnie oddaje stan rzeczy, no może z tym staraniem to.... różnie bywa.:D

dzięki za info w sprawie kostki :D Cena taka fajna nawet. Ciekawe czy w naszym rejonie ją mozna kupic. Ale tym zajme sie dopiero jak zorganizuję fundusze.

No zmykam spać

Pa :hug:

Yuczka, ale fajowo już z podjazdem. Kostka bardzo ładna.

historii z pralką współczuję. Moja odmówiła posługi tuż po urodzinach Hanki i powrocie chłopaków z Mazur z dwoma wielkimi torbami pełnymi brudów...Kupiłam taką z załadunkiem 9 kg- wypas!!! Teraz problemem nie są zalegające brudne ubrania, ale tony czystych o wyprasowania ;)

Czekam z niecierpliwością na zdjęcia kuchni i reszty wnętrz.