Edyta M 01.10.2011 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Yuczka, trochę wypadłam z "obiegu", mieszkacie już?? A gdzie tam ...... teraz to tylko imprezka za imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.10.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 A ja jak zwykle - niezaproszona.To chociaż % podrzucę http://www.bankier.pl/static/att/40000/1696837_wino3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.10.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 AGP - ko gosc w dom Bog w dom ......... ZAPRASZAM do YUCZKI . Takich gosci chetnie widzimy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.10.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 a gospodyni gdzie??? Tutaj imprezę ci organizujemy. gości zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.10.2011 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 A gdzie ..... chalupke urzadza ...... , ze sie Jej to nie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 03.10.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Edzia, a Tobie się nie nudzi "wymyślanie" wciąż nowych ustylkowań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.10.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Edzia, a Tobie się nie nudzi "wymyślanie" wciąż nowych ustylkowań? Marti u mnie to takie " stare nowe " ....czyli pomysly stare juz , a realizacja to nowy projekt ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.10.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Cześć kochani. Mieszkać nie mieszkamy:( imprezki a i owszem, w sobotę znowu na wesele idziemy, tymczasem się pochorowałyśmy trochę (obie dziewczyny i ja:() w domku coraz ładniej;) przed domkiem też A z nowych wieści: w piątek pralka mi się zepsuła i to na amen więc jadę właśnie wybrać jakąś i muszę przytachać jeszcze do mieszkania, bo w domu co? nie ma schodów, a pralnia na górze a pralkę trzeba uruchomić "na gwałt";) Fajnie, że dajecie radę beze mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.10.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Gwałt? z pralką? nie zazdroszczę, mogła jeszcze się wstrzymać A kiedy będą schody? bo rozumiem , że to one wstrzymują przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.10.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Cześć I tak mieliśmy zmienić, bo stara 15 lat służyła i ostatnimi czasy to już pół bloku słyszało jak pranie robiłam;) Ale jeszcze kilka dni (tygodni) mogłąby wytrzymać No nic, wybrana nowa, jutro ma przyjechać, a ja zaraz wstawiam tony prania;) Nie ma schodow, nie ma podłóg, nie ma sufitu w sypialni i w gabinecie... Ale za to jest... kostka przed domem:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.10.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Gwałt? z pralką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.10.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Oooooo...... kostki zazdraszczam ogromniaście, ogródka też, tony prania nie :no: wstaw foty plisssssss, tu albo tam, gdzie chcesz, no ale wstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.10.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Mam takie z układania:http://i54.tinypic.com/300bdiq.jpg i taki rzut ogólny na pier... bałagan;)http://i55.tinypic.com/dqrber.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.10.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Normalnie podjazd jak u Carringtonów Ale fajne to kółko w środku, rozumiem , że roślinność tam planujesz. A z taczka to Klaudia śmiga? A kostka to jaka?I dlaczego właśnie ta?Jakie koszty? podrzuć szczegóły, bo kiedyś , za milion lat świetlnych my tez będziemy musieli się na coś zdecydować. Twój M taki zdolny czy braliście firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.10.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Hmmm... po kolei: Podjazd to tak specjalnie, zeby niektórzy jazdę na rondzie opanowali do perfekcji;) (pozdrowienia dla cioci Dorotki;)) Z taczką śmiga Hania, kuzynka z Piaseczna, a Klaudia ładuje żwir na tej hałdzie z tyłu (na obsypkę wokół domu;) z drugą kuzynką. Kostaka to BEGANIT z Łowicza, taka sama jak PICOLO z Libetu, tylko połowę tańsza, a ta właśnie dlatego, że... tania (coś ok. 29zł płaciliśmy za metr) i ładna:D:D:D No i ze względu na to, ze mała, to ładnie na tych łukach wychodziła. No i niestety musieliśmy zapłacić firmie, mój m. zdolny na pewno, ale tego się nie podjął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.10.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Fajnie mieć rodzinkę nie? I dzieci duże tez się przydają ;)Arek bardzo pomocny, Ola trochę się miga , ale pracuję nad tym . Zakupiłam jej koszulkę z napisem jestem leniwa, ale się staram Idealnie oddaje stan rzeczy, no może z tym staraniem to.... różnie bywa. dzięki za info w sprawie kostki Cena taka fajna nawet. Ciekawe czy w naszym rejonie ją mozna kupic. Ale tym zajme sie dopiero jak zorganizuję fundusze. No zmykam spać Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.10.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Dobrej nocki:hug:Ja jeszcze na m. czekam, chłopak jeszcze na budowie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 04.10.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Yuczka podjeździk piękny, kosteczka w moich ulubionych kolorach. pozdrowienia dla ciebie i rodzinki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.10.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Dzięki Ilonko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 04.10.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Yuczka, ale fajowo już z podjazdem. Kostka bardzo ładna. historii z pralką współczuję. Moja odmówiła posługi tuż po urodzinach Hanki i powrocie chłopaków z Mazur z dwoma wielkimi torbami pełnymi brudów...Kupiłam taką z załadunkiem 9 kg- wypas!!! Teraz problemem nie są zalegające brudne ubrania, ale tony czystych o wyprasowania Czekam z niecierpliwością na zdjęcia kuchni i reszty wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts