yuka 07.10.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Szczęściara z Ciebie:yes:ale co do tych łazienek, to pewnie masz rację. Ostatnio szwagier u nas mówił, że jedna łazienka w domu z 3 babami to nieporozumienie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Zgadzam się, że 2 kiblony w domu to podstawa Zwłaszcza przy dzieciach :> Można spokojnie posiedzieć na tronie i podumać wiedząc, że w razie czego, jest jeszcze backupowy tron Z prysznicami i wannami to już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.10.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 2 łazienki to fajna sprawa. Może człowiek spokojnie poleżeć w wannie i nikt nie piszczy pod drzwiami : - dłuuugooo jeszcze ? -daj mi 5 min.Zaraz wychodzę Po minucie -no dłuuugooo jeszcze???!!!!! -zaraz wychodzę -maaaamooooo ja muszę JUUŻ!!!! -:mad: wychodzę i pachnącą kąpiel szlag trafił, bo po wizycie gówniarza w łazience już pachnąco nie jest;) Yuczka udanej zabawy na weselu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.10.2011 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Szczęściara z Ciebie:yes: ale co do tych łazienek, to pewnie masz rację. Ostatnio szwagier u nas mówił, że jedna łazienka w domu z 3 babami to nieporozumienie;) U mnie jedna baba na 3 lazienki wiec Twoj szwagier pewnie nie mialby zastrzezen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.10.2011 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Zgadzam się, że 2 kiblony w domu to podstawa Zwłaszcza przy dzieciach :> Można spokojnie posiedzieć na tronie i podumać wiedząc, że w razie czego, jest jeszcze backupowy tron Z prysznicami i wannami to już nie wiem Martinezio z tym siedzeniem " na tronie " to nie przesadzaj zbytnio .... mozna sie w ten sposob sporego stadka hemoroidow nabawic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.10.2011 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Yuczka na suszarke do ubran odzaluj ...... jak raz wysuszysz wszystkie zelazka z domu wyrzucisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.10.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Szczęściara z Ciebie:yes: ale co do tych łazienek, to pewnie masz rację. Ostatnio szwagier u nas mówił, że jedna łazienka w domu z 3 babami to nieporozumienie;) Haha, kolejka zawsze murowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 08.10.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Yuczka na suszarke do ubran odzaluj ...... jak raz wysuszysz wszystkie zelazka z domu wyrzucisz ... Hmm... że to fajne to słyszałam, ale że aż tak...? To może niepotrzebnie się napalam na stację parową? Edyta, masz ten sprzęcior? Jeśli tak to napisz coś jak się użytkuje, jakie funkcje są pożyteczne itp Yuczuś - byliśmy, widzieliśmy - obróbka będzie pasowała idealnie Kosteczka miód malina - efekt płaskiej tafli, co nam się bardzo podoba - wygląda, że kostki fajnie przylegają do siebie i szpary są minimalne. Znaczy się w szpilkach można pewnie biegać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.10.2011 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Milek co do funkcji to korzystam z takiej z czterema trybami suszenia od zimnego do goracego .... 1. Z pierwszego - zimnego korzystam jedynie jak np. wrzucam sobie puchowa kurteczke zeby rozprostowac piorka ...... 2. Letni - fajnie susza sie cienkie bluzeczki ( te bardziej delikatne ) 3. Cieply - wszystkie pozostale .... przewaznie susze 20 min. i wilgotne pranie wieszam na wieszakach w garderobie ... tam sobie " dochodzi ". 4. Goracy - np. reczniczki 50 - 60 min. ..... nic nie moze rownac sie z " puchaczkami " jakie wychodza po wysuszeniu .... wycieranie sie takim recznikiem to bajka . Nie przesuszam rzeczy idealnym rozwiazaniem jest dosuszanie na wieszakach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.10.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 A jak zwykle nie wiem co się dzieje... Gdzie ta kostka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.10.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 na 121 stronie komentarzy Yuczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.10.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 na 121 stronie komentarzy Yuczki Dziękuję Lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 09.10.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Edytka - dzięki za cenne wskazówki - a zdradzisz jaką masz suszarkę? Bardzo była droga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.10.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (...)pomyślalam, ze może po jakieś świerki gdzieś by skoczyć, myślisz, że nie za późno teraz?(...) Myślę, że czas jak najbardziej nadal odpowiedni - liście jeszcze na drzewach, ale wegetacja już usypia, przed nami pewnie opady, więc korzenie będą miały czas i warunki na odbudowę. Nie odpowiedziałem od razu i weekend minął - niestety nie miałem czasu - stałem w kolejce do łazienki przed sobotnim weselem;). A propos, słyszałem, że też się wybierasz, ale cię nie widziałem... a może nie poznałem(?) Dzwoń, mów kiedy i przyjeżdżaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 10.10.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Martinezio z tym siedzeniem " na tronie " to nie przesadzaj zbytnio .... mozna sie w ten sposob sporego stadka hemoroidow nabawic . Hehe Wiesz, hemoroidy też są dla ludzi Trzeba mieć jakieś hobby i zwierzątko do hodowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.10.2011 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Yeti, no może i nie dostrzegliśmy się Tyle ludziów było:D:D:D Ale zabawa była przednia:yes: Swoją drogą w dzisiejszych czasach 2 dni wesela... hmmmm... Największę powodzenie mieli barmani;) serwowali drinki przez całą sobotnią noc, takie fulll wypas:cool: Nawet i drink św. Krzysztofa (taki dla kierowców bez alkoholu;)) No i pomachali shaekerami;) Super naprawdę było (że o wścieklych psach nie wspomnę) Mam nadzieję, że i Ty się wybawiłeś A o świerkach myślę, myślę, tylko kruca bomba... itd;) Atijka, dzięki za życzonka:hug:, naprawdę impreza czadowa:cool:http://smileys.smileycentral.com/cat/5/5_1_118.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/5/5_1_118.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/5/5_1_118.gif *Milek*, właśnie zależało mi szczególnie na takiej tafli, bo ja szpilkowa jestem:yes: Fajnie, ze się podobało:wiggle: AGP, oprócz tej którejśtamstrony, to Mila niemalże "pomacała";) moją kosteczkę Edytka, jak będę miała z czego, na pewno "odżałuję" ale trochę wody jeszcze upłynie do tego czasu:yes: Martin... tylko co to za przyjemność, takie tronowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.10.2011 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Zaplanowałam sobie, ze w najbliższym czasie (najprawdopodobniej w tę niedzielę) skoczymy do Leroy po zakupy głównie oświetleniowe, ale też tapety, umywalkę do dziewczyn (podoba nam się ich oferta, a mamy rabat 10% do wykorzystania) chcieliśmy wszystko kupić jednego dnia, żeby maksymalnie rabat wykorzystać i wiecie co? Dostałam dzisiaj na maila informację, ze moje punkty ktoś zrealizował!!! I to w Krakowie!!! Mam nadzieję, ze sprawa się wyjaśni, bo wkurzę się nie na żarty:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.10.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 o żeszzz chamy jedne , nie myte :mad: bałagan mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.10.2011 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Noooo:mad: A swoją drogą, jak nie myte, to pewnie i śmierdzace:rolleyes: Ty to jednak wiesz, jak mi humor poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 10.10.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Hmm... Być może ktoś podszył się kodem z jakiegoś lewego generatora (jeśli są takowe)... Macie pH :/ Swoją szosą używanie takich kodów powinno być jakoś monitorowane, cy cuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts