Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niwka, proste, wziąć tel, wybrać numer i nacisnąć zieloną słuchawkę:D:hug:

Edytka:hug:

Co u mnie? Powolutku, do przodu:yes:

Dzisiaj przyjechał blat do kuchni wreszcie:D:D:D Cieszę się jak głupia:cool: Jutro wieczorem będziemy bejcować, jak przed weekendem dotrze olej to zaolejujemy i będziemy mogli w weekend zlew i plytę zamontować:yes:

Robią się szafki do łazienek a do pomalowania zostały: gabinet, holl, sypialnia, garderoba, spiżarnia i jeszcze kominek i ścianka telewizyjna w salonie. A jak już z tym się uporamy to jeszcze tylko tapety w wiatrołapie i sypialni i przeprowadzka;)

Yuczka fantastyczne ... trzymam kciuki za Wasze postepy .... pracy jeszcze duzo , ale to juz bardziej takie sprzatanie u Ciebie ( w porownaniu z moim budowaniem ) :) .... Domek masz piekny jak tylko zobaczylam projekt to " wpadl mi w oko " ..... i teren wokol domku mialas od poczatku taki piekniscie zielony ....

Yuczka bardzo sie ciesze , ze niedlugo sie przeprowadzasz ...... ale z drugiej strony to do dupy ( skjuz maj langlidz :D ) pewnie zaprzestaniesz wizyt na forum :bash:.

Niwka, proste, wziąć tel, wybrać numer i nacisnąć zieloną słuchawkę:D:hug:

Edytka:hug:

Co u mnie? Powolutku, do przodu:yes:

Dzisiaj przyjechał blat do kuchni wreszcie:D:D:D Cieszę się jak głupia:cool: Jutro wieczorem będziemy bejcować, jak przed weekendem dotrze olej to zaolejujemy i będziemy mogli w weekend zlew i plytę zamontować:yes:

Robią się szafki do łazienek a do pomalowania zostały: gabinet, holl, sypialnia, garderoba, spiżarnia i jeszcze kominek i ścianka telewizyjna w salonie. A jak już z tym się uporamy to jeszcze tylko tapety w wiatrołapie i sypialni i przeprowadzka;)

Yuczka, robisz szafki do łazienki na zamówienie? Jak to wychodzi cenowo??

Do 2 łazienek musiałam na zamówienie, bo to takie trochę nietypowe rozwiązania, a do naszej małżeńskiej mogłam kombinować, ale wychodziło podobnie cenowo, a konieczne byłyby przeróbki. Dokładnie nie pamiętam, ale coś ok. 1,5tys za szafkę prawie 120cm szeroką z 4 szufladami i blatem, wiszącą podumywalkową. A jak cenowo Twoje meble?

Do 2 łazienek musiałam na zamówienie, bo to takie trochę nietypowe rozwiązania, a do naszej małżeńskiej mogłam kombinować, ale wychodziło podobnie cenowo, a konieczne byłyby przeróbki. Dokładnie nie pamiętam, ale coś ok. 1,5tys za szafkę prawie 120cm szeroką z 4 szufladami i blatem, wiszącą podumywalkową. A jak cenowo Twoje meble?

No to te moje wychodzą chyba taniej, podesłałam Ci link, to sobie zerknij. Ja też chciałam robić na zamówienie, ale stolarz wycenił więcej niż w tym sklepie więc biorę gotowe. Z tym, że u mnie wystarczą dwa elementy z tego zestawu, boje się, że jak kupię wszystko to zagracę łazienkę, chociaż dupereli do schowania na pewno będzie dużo.

Dziewczyny (i chłopaki, jeśli jeszcze zaglądają;)) ostatnio wybrałam się na zakupy do Agaty:) Jak ktoś potzrebuje np. fajne narzuty w niezłych cenach polecam. Dużo rabatów, dużo wyprzedaży... To taki prezent na 58 urodziny:yes: Najlepsza była kanapa, rozkładana trzyosobowa za... 499zł:D Urodziny od piątku a w niedzielę kanap już nie było, przynajmniej w Łodzi. Ale rabaty na krzesła i stoły (10% paged meble) narożniki, kanapy, fotele, lampy... Warto skorzystać.

Właśnie grzebię w swojej starej poczcie i takie perełki znajduję:

Czasem, kiedy jesteś smutny, nikt nie widzi twojego strapienia...

-Czasem, kiedy płaczesz, nikt nie widzi twoich łez...

-Czasem, kiedy jesteś szęśliwy, nikt nie widzi twojego uśmiechu...

-Czasem, kiedy się śmiejesz, nikt nie widzi twojej radości...

-Ale weź tylko pierdnij....

I jeszcze:

Pani z pary A do pani z pary B:

-Jestem wku...ona: na moją propozycję pójścia do restauracji on

powiedział, że jesteśmy ze sobą dostatecznie długo abyśmy poszli do niego.

Tam musiałam coś przyrządzić do kolacji, potem zaciągnął mnie do łóżka,

zero gry wstępnej, w niecałe dwie minuty skończył, zawrócił się i zasnął!!!

Pani z pary B do pani z pary A:

- U mnie zaś wszystko pięknie! Zabrał mnie do eleganckiej restauracji,

opłacił pyszną kolację z fantastycznym winem, odbyliśmy romantyczny spacer

do niego, tam przy świetle świecy prawie godzinę mnie rozpalał wstępnie, a

potem była prawie godzina wspaniałego seksu! I po tym wszystkim jeszcze

godzinkę miło żeśmy gawędzili, aż usnęłam pierwsza!

Pan z pary A do pana z pary B:

-Było cudownie! Poszła ze mną, ugotowała kolację, żeśmy się pokochali,

dzisiaj jestem szczęśliwy i wyspany!

Pan z pary B do pana z pary A:

-Jestem skończony! Jak głupek zgodziłem sie aby wybrała knajpę, to

zaprowadziła mnie do jakiejś restauracji na starówce, z jakimś francuskim

winem. Jak zobaczyłem rachunek, to omal nie zemdlałem, musiałem tam

zostawić całą forsę i nie stać mnie było na taryfę! Czynsz i liczniki mam

nieopłacone, więc musiałem zapalić świecę! Po tych nerwach godzinę mi nie

chciał stanąć, a potem godzinę skończyć nie mogłem! No i nie mogłem w

końcu zasnąć, gadałem z tą wariatką o głupotach różnych aż mi

zachrapała...

To tak a'propos różnic między kobietami i mężczyznami;)