Edyta M 06.11.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Hejka Yuczka Co tam u Ciebie Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.11.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Niwka, proste, wziąć tel, wybrać numer i nacisnąć zieloną słuchawkę:hug: Edytka Co u mnie? Powolutku, do przodu:yes: Dzisiaj przyjechał blat do kuchni wreszcie:D:D:D Cieszę się jak głupia:cool: Jutro wieczorem będziemy bejcować, jak przed weekendem dotrze olej to zaolejujemy i będziemy mogli w weekend zlew i plytę zamontować Robią się szafki do łazienek a do pomalowania zostały: gabinet, holl, sypialnia, garderoba, spiżarnia i jeszcze kominek i ścianka telewizyjna w salonie. A jak już z tym się uporamy to jeszcze tylko tapety w wiatrołapie i sypialni i przeprowadzka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.11.2011 02:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Yuczka fantastyczne ... trzymam kciuki za Wasze postepy .... pracy jeszcze duzo , ale to juz bardziej takie sprzatanie u Ciebie ( w porownaniu z moim budowaniem ) .... Domek masz piekny jak tylko zobaczylam projekt to " wpadl mi w oko " ..... i teren wokol domku mialas od poczatku taki piekniscie zielony .... Yuczka bardzo sie ciesze , ze niedlugo sie przeprowadzasz ...... ale z drugiej strony to do dupy ( skjuz maj langlidz ) pewnie zaprzestaniesz wizyt na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.11.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 (...) pewnie zaprzestaniesz wizyt na forum . Żartujesz??? Przecież to jak narkotyk;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.11.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Niwka, proste, wziąć tel, wybrać numer i nacisnąć zieloną słuchawkę:hug: Edytka Co u mnie? Powolutku, do przodu:yes: Dzisiaj przyjechał blat do kuchni wreszcie:D:D:D Cieszę się jak głupia:cool: Jutro wieczorem będziemy bejcować, jak przed weekendem dotrze olej to zaolejujemy i będziemy mogli w weekend zlew i plytę zamontować Robią się szafki do łazienek a do pomalowania zostały: gabinet, holl, sypialnia, garderoba, spiżarnia i jeszcze kominek i ścianka telewizyjna w salonie. A jak już z tym się uporamy to jeszcze tylko tapety w wiatrołapie i sypialni i przeprowadzka;) Yuczka, robisz szafki do łazienki na zamówienie? Jak to wychodzi cenowo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.11.2011 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Do 2 łazienek musiałam na zamówienie, bo to takie trochę nietypowe rozwiązania, a do naszej małżeńskiej mogłam kombinować, ale wychodziło podobnie cenowo, a konieczne byłyby przeróbki. Dokładnie nie pamiętam, ale coś ok. 1,5tys za szafkę prawie 120cm szeroką z 4 szufladami i blatem, wiszącą podumywalkową. A jak cenowo Twoje meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.11.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Do 2 łazienek musiałam na zamówienie, bo to takie trochę nietypowe rozwiązania, a do naszej małżeńskiej mogłam kombinować, ale wychodziło podobnie cenowo, a konieczne byłyby przeróbki. Dokładnie nie pamiętam, ale coś ok. 1,5tys za szafkę prawie 120cm szeroką z 4 szufladami i blatem, wiszącą podumywalkową. A jak cenowo Twoje meble? No to te moje wychodzą chyba taniej, podesłałam Ci link, to sobie zerknij. Ja też chciałam robić na zamówienie, ale stolarz wycenił więcej niż w tym sklepie więc biorę gotowe. Z tym, że u mnie wystarczą dwa elementy z tego zestawu, boje się, że jak kupię wszystko to zagracę łazienkę, chociaż dupereli do schowania na pewno będzie dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.11.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Dzięki, obejrzałam:)Ja nie wstawiam nic więcej, tylko szafki pod umywalki. Każdy z nas dostanie po 2 szuflady (spore;)) A na środki czystości (teraz trzymam je w łazience) będę miała kotłownię i pralnię tuż obok łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.11.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Dziewczyny (i chłopaki, jeśli jeszcze zaglądają) ostatnio wybrałam się na zakupy do Agaty:) Jak ktoś potzrebuje np. fajne narzuty w niezłych cenach polecam. Dużo rabatów, dużo wyprzedaży... To taki prezent na 58 urodziny:yes: Najlepsza była kanapa, rozkładana trzyosobowa za... 499zł Urodziny od piątku a w niedzielę kanap już nie było, przynajmniej w Łodzi. Ale rabaty na krzesła i stoły (10% paged meble) narożniki, kanapy, fotele, lampy... Warto skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 08.11.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Dzięki Yukuś za wiadomość. Właśnie stołu szukamy (bo teraz mamy taki z 1956 z odpadająca sklejką i rozkraczającymi się nóżkami ...) , Ty to jesteś Good pipul Good doinformowany pipul p.s. zbieram "nieśmiałość do kupy" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.11.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ułatwię Ci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.11.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Padł Ci tel. czy zmienilaś numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 10.11.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Eeeeeeeeeeeee, jak powiem, że padł i w tym czasie zmieniłam nr- to mi wybaczysz?? pliiiiiiiiiiiiiiiiiisssss:oops: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.11.2011 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Jak podeślesz nowy-wybaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.11.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Właśnie grzebię w swojej starej poczcie i takie perełki znajduję:***** Czasem, kiedy jesteś smutny, nikt nie widzi twojego strapienia...-Czasem, kiedy płaczesz, nikt nie widzi twoich łez...-Czasem, kiedy jesteś szęśliwy, nikt nie widzi twojego uśmiechu...-Czasem, kiedy się śmiejesz, nikt nie widzi twojej radości...-Ale weź tylko pierdnij.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 10.11.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Hehehhehee:D:D:D Ty wiesz, co Tygryski pociesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.11.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 I jeszcze: Pani z pary A do pani z pary B:-Jestem wku...ona: na moją propozycję pójścia do restauracji onpowiedział, że jesteśmy ze sobą dostatecznie długo abyśmy poszli do niego.Tam musiałam coś przyrządzić do kolacji, potem zaciągnął mnie do łóżka,zero gry wstępnej, w niecałe dwie minuty skończył, zawrócił się i zasnął!!! Pani z pary B do pani z pary A:- U mnie zaś wszystko pięknie! Zabrał mnie do eleganckiej restauracji,opłacił pyszną kolację z fantastycznym winem, odbyliśmy romantyczny spacerdo niego, tam przy świetle świecy prawie godzinę mnie rozpalał wstępnie, apotem była prawie godzina wspaniałego seksu! I po tym wszystkim jeszczegodzinkę miło żeśmy gawędzili, aż usnęłam pierwsza! Pan z pary A do pana z pary B:-Było cudownie! Poszła ze mną, ugotowała kolację, żeśmy się pokochali,dzisiaj jestem szczęśliwy i wyspany! Pan z pary B do pana z pary A:-Jestem skończony! Jak głupek zgodziłem sie aby wybrała knajpę, tozaprowadziła mnie do jakiejś restauracji na starówce, z jakimś francuskimwinem. Jak zobaczyłem rachunek, to omal nie zemdlałem, musiałem tamzostawić całą forsę i nie stać mnie było na taryfę! Czynsz i liczniki mamnieopłacone, więc musiałem zapalić świecę! Po tych nerwach godzinę mi niechciał stanąć, a potem godzinę skończyć nie mogłem! No i nie mogłem wkońcu zasnąć, gadałem z tą wariatką o głupotach różnych aż mizachrapała... To tak a'propos różnic między kobietami i mężczyznami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 10.11.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 hieheheh:D Dobre :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.11.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Dziewczyny (i chłopaki, jeśli jeszcze zaglądają) (...) Dzień dobry Paniom z pary C,D,E,F itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 15.11.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Witaj. Ja u Ciebie po raz pierwszy. Jestem pod wrażeniem postępu prac. Fajny domek i cudny ogród!!!! :) Czy mogłabyś mi powiedzieć jakie masz wymiary okien - najbardziej interesuje mnie okno u Wasze Gwiazdeczki i tarasowe. Będę wdzięczna Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts