Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

Cześć wszystkim:)

Mwp witam serdecznie u mnie i dziękuję za pochwały:) Okna to najprawdopodobniej: tarasowe 3000x2300 a u dziewczyn w pokojach 1800x1500. Ale nie jestem pewna, a nie mogę w tej chwili sprawdzić. Jutro potwierdzę Ci ostatecznie te wymiary:yes:

A teraz uwaga, uwaga!!! Wiadomość dnia: W najbliższą sobotę przewozimy meble ze starych śmieci;) i chyba będzie można powiedzieć, że przeprowadziliśmy się;)

Będziemy mieszkać co prawda bez drzwi wewnętrznych i schodów głównych:oops: jakiś czas, ale to jest chyba ten moment:D

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noo - to super!!! Gratulacje!!! czekamy na foty!!

A schody i drzwi się dorobi później :)

Jakże bym chciała już być na Twoim miejscu...

Dzięki wielkie za wymiary. Tak tylko chciałam porównać, co by mieć wyobrażenie, jak to u nas będzie wyglądać. My mamy w salonie jedno właśnie takie, jak Ty, a drugie mamy 450/230. Zaś u dzieci w pokojach mamy nieco mniejsze (150/130). Te Wasze mi się bardziej podobają...

Miłej przeprowadzki!! :):):)

Atijka, masz rację coś z czasem robić trzeba:yes:

Mila, fajnie, że zajrzałaś:D

Stresu nie ma:o: bo... my już pomieszkujemy trochę;) ostatnie weekendy całe na budowie, ostatni od czwartku do niedzieli, co prawda my spaliśmy na materacu i obiad tylko z mikrofali a o drinku z lodem tylko pomarzyć można, ale na ten weekend już warunki powinniśmy mieć jakotakie;) Myślę, że będę mogła powiedzieć, że się przeprowadziliśmy, jak niedzielny obiad będę mogla zrobić;)

(...)A schody... no cóż, nie jest to prosta sprawa;)

Skoro mówisz, to pewnie wiesz...;)

(...)W najbliższą sobotę przewozimy meble ze starych śmieci(...)

Może trzeba jechać pomóc ci szafę 3-drzwiową wnieść?:)

Borka i reszta, a jak tam spotkanko - zaplanowałyście już?

A może już po?

TomBorku postaram się z tymi zdjątkami:yes:

Yetuś, wiesz jak to jest;) o tym szewcu itd...;)

A w ogóle to szafy nie zabieramy, bo w mieszkaniu mamy teraz takie, jak to się ładnie nazywa "typu komandor" ale szafki, które zabieramy leciutkie nie są :no:, na szczęście ekipa już umówiona;) Ale dzięki za dobre chęci:D

No i dostałam wiadomość, że drzwi jutro przybędą (tylko przed sobotą zmontować m. nie da rady pewnie więc robótki niedzielne będą go czekać;))

jak już rosołku z nowej kuchni popróbuje;)

owocową robiłaś?

banany, winogrona, brzoskwinie ( mogą być z puszki ), jabłka i co Ci tam jeszcze do głowy przyjdzie( oprócz pomarańczy,mandarynek bo gorzknieje) pokroić w kostkę i zalać jogurtem np. brzoskwiniowym. na dzieciowych imprezach ta ma największe powodzenie.

Moje, ostatnio zajadają się sałatką z zupek chińskich.

U mnie pewniak to sałatka z kurczaka (gotowane piersi), ananasa z puszki, ryżu, gotowanej marchewki i rodzynek (najlepiej zalać je wcześniej wrzątkiem, żeby były mięciutkie). Proporcje na oko. Kroimy wszystko w kosteczkę i dodajemy majonez. Ja dolewam też trochę syropu ananasowego z puszki, jeśli jest nieco za sucha. Pychotka :stirthepot:

W kwestii tv nie pomogę, bo mamy teraz jakiś osiedlowy badziew, ale siostra ma N-kę i jest zadowolona. Wcześniej mieli chyba Cyfrowy Polsat - mogę podpytać co nie co.