yuka 15.11.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Cześć wszystkim:) Mwp witam serdecznie u mnie i dziękuję za pochwały:) Okna to najprawdopodobniej: tarasowe 3000x2300 a u dziewczyn w pokojach 1800x1500. Ale nie jestem pewna, a nie mogę w tej chwili sprawdzić. Jutro potwierdzę Ci ostatecznie te wymiary:yes: A teraz uwaga, uwaga!!! Wiadomość dnia: W najbliższą sobotę przewozimy meble ze starych śmieci;) i chyba będzie można powiedzieć, że przeprowadziliśmy się Będziemy mieszkać co prawda bez drzwi wewnętrznych i schodów głównych:oops: jakiś czas, ale to jest chyba ten moment:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.11.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Nooo Kochana, gratulacje:)Super! Tylko teraz nie wymigasz się od galerii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.11.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Nieeee;) Tym bardziej, że na zdjęciach niedoróbek można nie pokazać Tylko muszę o fotkach pamiętać:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 15.11.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Noo - to super!!! Gratulacje!!! czekamy na foty!! A schody i drzwi się dorobi później Jakże bym chciała już być na Twoim miejscu... Dzięki wielkie za wymiary. Tak tylko chciałam porównać, co by mieć wyobrażenie, jak to u nas będzie wyglądać. My mamy w salonie jedno właśnie takie, jak Ty, a drugie mamy 450/230. Zaś u dzieci w pokojach mamy nieco mniejsze (150/130). Te Wasze mi się bardziej podobają... Miłej przeprowadzki!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.11.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Dzięki:)Drzwi będą najdalej w przyszłym tygodniu (przynajmniej część) bo 3 jeszcze nawet nie zamówilam...A schody... no cóż, nie jest to prosta sprawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.11.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 i chyba będzie można powiedzieć, że przeprowadziliśmy się ( ...)to jest chyba ten moment:D no jak CHYBA????? to jest właśnie ten moment:D i wiesz co? to chyba nawet fajniej jak zostaje coś do zrobienia po przeprowadzce, bo co byście robili z wolnym czasem pobudowlanym???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 15.11.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Uua - no nieźle - ja to wiem kiedy zajrzeć Super wieści Stresik jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.11.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Atijka, masz rację coś z czasem robić trzeba:yes: Mila, fajnie, że zajrzałaś Stresu nie ma:o: bo... my już pomieszkujemy trochę ostatnie weekendy całe na budowie, ostatni od czwartku do niedzieli, co prawda my spaliśmy na materacu i obiad tylko z mikrofali a o drinku z lodem tylko pomarzyć można, ale na ten weekend już warunki powinniśmy mieć jakotakie Myślę, że będę mogła powiedzieć, że się przeprowadziliśmy, jak niedzielny obiad będę mogla zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 15.11.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Aaa - czyli sofcik taki... to pewnie nie zauważycie nawet, że mieszkacie... Siem muszem wytłumaczyć troszku - po zakończonym sezonie trza było wreszcie odpocząć i na dwie niedziele mnie wcięło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.11.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Szczęściara!!! A gdzie wybyłaś? Pewnie gdzieś, gdzie ciepełko teraz, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 15.11.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Nio:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.11.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Yuczka to trzymam kciuki za operację - przeprowadzka i napisz jak niedzielny obiadek smakował. I foty zrób koniecznie. pozdrawiam serdecznie. ale mi się rymło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.11.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 (...)A schody... no cóż, nie jest to prosta sprawa;) Skoro mówisz, to pewnie wiesz... (...)W najbliższą sobotę przewozimy meble ze starych śmieci(...) Może trzeba jechać pomóc ci szafę 3-drzwiową wnieść? Borka i reszta, a jak tam spotkanko - zaplanowałyście już? A może już po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.11.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 TomBorku postaram się z tymi zdjątkami:yes: Yetuś, wiesz jak to jest;) o tym szewcu itd... A w ogóle to szafy nie zabieramy, bo w mieszkaniu mamy teraz takie, jak to się ładnie nazywa "typu komandor" ale szafki, które zabieramy leciutkie nie są , na szczęście ekipa już umówiona;) Ale dzięki za dobre chęci:D No i dostałam wiadomość, że drzwi jutro przybędą (tylko przed sobotą zmontować m. nie da rady pewnie więc robótki niedzielne będą go czekać) jak już rosołku z nowej kuchni popróbuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.11.2011 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Potrzebuję pomocy!!! Poszukuję jakiegoś pakietu TV i internet, albo nie pakietu, ale żeby mnie nie zjadło finansowo. Wymagania TV: -minimini;) -tvn24 -polsat sport -(ew. jakiś muzyczny program dla starszej córki) Internet: ma hulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.11.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 yuczka, no to już niebawem wielki dzień!! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.11.2011 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Dzięki Aniu:DA przy okazji: jaką TV macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.11.2011 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Zmykam teraz, ale późnym wieczorem się pojawię i liczę na pomoc w jeszcze jednej kwestii: jutro bal sałatkowy w przedszkolu, na cito przepis na fajną sałatkę potrzebuję!!! Plisss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.11.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 owocową robiłaś? banany, winogrona, brzoskwinie ( mogą być z puszki ), jabłka i co Ci tam jeszcze do głowy przyjdzie( oprócz pomarańczy,mandarynek bo gorzknieje) pokroić w kostkę i zalać jogurtem np. brzoskwiniowym. na dzieciowych imprezach ta ma największe powodzenie. Moje, ostatnio zajadają się sałatką z zupek chińskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 16.11.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 U mnie pewniak to sałatka z kurczaka (gotowane piersi), ananasa z puszki, ryżu, gotowanej marchewki i rodzynek (najlepiej zalać je wcześniej wrzątkiem, żeby były mięciutkie). Proporcje na oko. Kroimy wszystko w kosteczkę i dodajemy majonez. Ja dolewam też trochę syropu ananasowego z puszki, jeśli jest nieco za sucha. Pychotka W kwestii tv nie pomogę, bo mamy teraz jakiś osiedlowy badziew, ale siostra ma N-kę i jest zadowolona. Wcześniej mieli chyba Cyfrowy Polsat - mogę podpytać co nie co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts