yuka 31.05.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Hejka Yuka Siostra - Imprezowa Opowiadaj jak bylo ......... tylko tak jak na spowiedzi ( nie gwarantuje jednak zachowania tajemnicy ) Wpadaj do mnie na " PO KACOWA " kawke Edytuś już lecę na tę kawkę bo chce mi się jej teraz jak psu szczekać Yuka chyba jeszcze baluje na poprawinach Strzał w 10!!! Dopiero wczoraj ok. 23 wróciliśmy. I gdyby starsza córcia do szkoły iść nie musiała, to pewnie jeszcze byśmy balowali;) Dzisiaj kolejne poprawiny:jawdrop: Nom, Atijko ja też myślę, że zabawa była przednia No i Dobrze, należało się Yukowej Rodzince takie oderwanie od budowy i tany tany Niwusia, buziak wielki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 31.05.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Nioooooo:) Jesteś Yukunia brakowało Nam Cię, w sensie tęskniłyśmy ale i kciuki za wyczesaną zabawę trzymałyśmy:) Cieszę się bardzo, bardzo, bardzo, że weselicho udane i że nóżki wytańczone a teraz odpoczywaj Siostrzyczko Kochana Buźki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 31.05.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 :D:D Niwa powiedziała co trzeba. Ładnie to ujęła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.05.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Yuka Siostra kogo to moje przepiekne oczy widza ........... WROCILAS :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.05.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 http://img715.imageshack.us/img715/7617/dziendziecka.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.06.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Czeee Dziewczynki Siostry Wy moje kochane:hug: Cieszę się, że tu jesteście:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 01.06.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Nio co ma Nas nie być, jesteśmy, jesteśmy;) I Tobie Yukunia Kochana i Dziewczynkom Twoim i Mężusiowi też Samych Słodkich Chwil Z Okazji Dnia Dziecka :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.06.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Yuka gdzie TY ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 04.06.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Atijko, możet na weeeeekend wybyła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 04.06.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Hallllooooooooooooooooooooooooooooooo, jest tu ktoooooooooooo?? Kurna, dziewczyny, martwię się Mam nadzieję, że wsio oki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.06.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Oki, oki tylko pogoda u mnie akurat (dzięki Bogu) ładna i nie mam czasu przy kompie siedzieć. Daj jeszcze Panie Boziu ładną pogodę na południu bo nie mogę patrzeć na dramat ludzi , którzy tracą cały dobytek. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.06.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Daj jeszcze Panie Boziu ładną pogodę na południu bo nie mogę patrzeć na dramat ludzi , którzy tracą cały dobytek. Amen Amen Dziewczynki kochane:hug: Jestem, jestem. Jest dokładnie tak jak pisze Atijka: ładna pogoda to do wieczora na działeczce byliśmy. A wiecie co, u nas jutro chudziak zalewają:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.06.2010 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Hejka Yuka Niech Ci Siostra zalewaja ten chudziak na zdrowko ................ U mnie jak na obecna chwile fundamenty " zalane " woda , ale modlmy sie o dobra pogode .... dla Nas wszystkich Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.06.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Powiem Wam tak: CHUDZIAK ZALANY Panowie Murarze bukiecik piękny zrobili, na fundamenciku postawili więc oblany być musiał też Na zdrowie;) Dopiero wróciliśmy z działeczki, na razie łazienka okupowana;) więc ja na FM:yes: Ale za chwilkunię fotki ściągam i do dziennika wstawię coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2010 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 No nie Siostra szacun Kochana ....... :cool: Nie dosc , ze Dziewczynki Ci sie udaly ........ Maz rowniez wyglada ( szkoda , ze tylko fota z tylu objela Inwestora szacownego ) .... to jeszcze chudziak zalalas !!!!!!! Kobieto Ty to masz ....... Teraz to tylko pogody sobie zyczyc i dalej mury do gory !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.06.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Brawo Siostra Teraz goń tych Twoich murarzy i niech mury pną się do góry:D W końcu wakacje tuż, tuż to lada moment chyba zaczną działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.06.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Cześć, Fajny dom budujecie, podoba mi się projekt, chociaż pierwsza pani architekt nie! Ogród macie już taki jakbyście tam mieszkali. Chyba muszę zaprosić Was na moją działkę:oops: Jeśli pozwolisz zostanę i się rozgoszczę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 07.06.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Heeeeej Koochanie:hug: Siostrzyczko Nasza nawet nie wiesz jak się stęskniłam za Tobą/Wami:) Na przywitanie Wielkie gratulacje tego jedynego zera no i kurna pozazdrościć zaangażowania dziewczynek: ) Hihihih... A ja też pamiętam, że babcia miała w ogrodzie duuuuuzio łubinów i 3 piwonie- bardzo je lubiła, ja troszkę mniej bo dla mnie wyglądały jak takie baloniki z gumy i jak chciałam się w nich pobawić tio zawsze mnie wyganiała buuuuuuuuuuuu i nie wiem po kim to mam ale bardz opodobają mi się przeróżniste białe kfiatuski takie jakieś hmmmm- jak to było ..... u Toli były takie, mówiła mi co to , ale zapomniałam- sklerotyk jeden noo:bash:. I te kupki u Ciebie Yuka też mnię urzekły hihihhhh O kurcię, dopiero doczytałam , że to już dziś:D Gratululuję i wiem, że teraz może rzadziej będziesz wpadać do FM,ale budowa będzie przez CIę pilnie strzeżona;) 3mam kciuki!!!! DAWAJ YUKOWA EKIPO DAWAJ!!!!!!!!! CZEKAMY NA MURY !!!! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.06.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Hejka gratulki chudziaka. Bardzo ładny ogród ,u mnie jest taki tyci tyci od jednej strony od sąsiada co ma sad zapuszczony zarośnięty ,chciałam od niego się odgrodzić i posadziłam na jesień 50 tuji przyjeło się 48 i 1 skradli ,prze tujami mam tulipany ,narcyze ,serduszka ,lilie ,iryski i troszkę skalniaczków na przyszłość żeby się rozrosły bo będe robić oczko i chciałabym obsadzić skalniakami .Posiałam też łubin przez to ,że jest taki kolorowy chcę mieć taki wiejski ogród ,dlatego kupiłam też bez ,migdałka ,a od strony lasu nasadze sosen . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.06.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 No nie Siostra szacun Kochana ....... Nie dosc , ze Dziewczynki Ci sie udaly ........ Maz rowniez wyglada ( szkoda , ze tylko fota z tylu objela Inwestora szacownego ) .... to jeszcze chudziak zalalas !!!!!!! Kobieto Ty to masz ....... Teraz to tylko pogody sobie zyczyc i dalej mury do gory !!!!! Dzięki Kochana:hug: No cóż tu będę mówić dużo.... MAM SZCZĘŚCIE i już Brawo Siostra Teraz goń tych Twoich murarzy i niech mury pną się do góry:D W końcu wakacje tuż, tuż to lada moment chyba zaczną działać? Atijko, oj zaczęli już działać Tak mi się gęba śmieje, no:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts