Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

Hejka Yuka Siostra - Imprezowa :D

Opowiadaj jak bylo ......... tylko tak jak na spowiedzi ( nie gwarantuje jednak zachowania tajemnicy :D )

Wpadaj do mnie na " PO KACOWA " kawke :hug:

Edytuś już lecę na tę kawkę bo chce mi się jej teraz jak psu szczekać;)

Yuka chyba jeszcze baluje na poprawinach ;)

Strzał w 10!!! Dopiero wczoraj ok. 23 wróciliśmy. I gdyby starsza córcia do szkoły iść nie musiała, to pewnie jeszcze byśmy balowali;) Dzisiaj kolejne poprawiny:jawdrop:

Nom, Atijko ja też myślę, że zabawa była przednia :)

No i Dobrze, należało się Yukowej Rodzince takie oderwanie od budowy i tany tany :)

Niwusia, buziak wielki:hug:

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nioooooo:) Jesteś Yukunia :hug:

brakowało Nam Cię, w sensie tęskniłyśmy :D ale i kciuki za wyczesaną zabawę trzymałyśmy:)

Cieszę się bardzo, bardzo, bardzo, że weselicho udane i że nóżki wytańczone ;) a teraz odpoczywaj Siostrzyczko Kochana :hug:

Buźki:hug::hug::hug:

Daj jeszcze Panie Boziu ładną pogodę na południu bo nie mogę patrzeć na dramat ludzi , którzy tracą cały dobytek. Amen

Amen

Dziewczynki kochane:hug:

Jestem, jestem. Jest dokładnie tak jak pisze Atijka: ładna pogoda to do wieczora na działeczce byliśmy. A wiecie co, u nas jutro chudziak zalewają:yes::wave::wave:

Hejka Yuka :wave:

Niech Ci Siostra zalewaja ten chudziak na zdrowko ................ :D

U mnie jak na obecna chwile fundamenty " zalane " woda :( , ale modlmy sie o dobra pogode .... dla Nas wszystkich

Buziaki :yes:

Powiem Wam tak: CHUDZIAK ZALANY:wave:

Panowie Murarze bukiecik piękny zrobili, na fundamenciku postawili więc oblany być musiał też;)

Na zdrowie;) Dopiero wróciliśmy z działeczki, na razie łazienka okupowana;) więc ja na FM:yes: Ale za chwilkunię fotki ściągam i do dziennika wstawię coś:D

No nie Siostra szacun Kochana ....... :cool::cool::cool:

Nie dosc , ze Dziewczynki Ci sie udaly ........ Maz rowniez wyglada :yes:( szkoda , ze tylko fota z tylu objela Inwestora szacownego ) .... to jeszcze chudziak zalalas !!!!!!!

Kobieto Ty to masz .......:hug:

Teraz to tylko pogody sobie zyczyc i dalej mury do gory !!!!! :yes:

Heeeeej Koochanie:hug: Siostrzyczko Nasza :hug:

nawet nie wiesz jak się stęskniłam za Tobą/Wami:)

Na przywitanie Wielkie gratulacje tego jedynego zera ;) no i kurna pozazdrościć zaangażowania dziewczynek: )

Hihihih... A ja też pamiętam, że babcia miała w ogrodzie duuuuuzio łubinów i 3 piwonie- bardzo je lubiła, ja troszkę mniej bo dla mnie wyglądały jak takie baloniki z gumy i jak chciałam się w nich pobawić tio zawsze mnie wyganiała buuuuuuuuuuuu

i nie wiem po kim to mam ale bardz opodobają mi się przeróżniste białe kfiatuski takie jakieś hmmmm- jak to było ..... u Toli były takie, mówiła mi co to , ale zapomniałam- sklerotyk jeden noo:bash:. I te kupki u Ciebie Yuka też mnię urzekły hihihhhh

O kurcię, dopiero doczytałam , że to już dziś:D:D Gratululuję :hug: i wiem, że teraz może rzadziej będziesz wpadać do FM,ale budowa będzie przez CIę pilnie strzeżona;) 3mam kciuki!!!!

DAWAJ YUKOWA EKIPO DAWAJ!!!!!!!!! CZEKAMY NA MURY !!!!

!:hug:

Hejka gratulki chudziaka.

Bardzo ładny ogród ,u mnie jest taki tyci tyci od jednej strony od sąsiada co ma sad zapuszczony zarośnięty ,chciałam od niego się odgrodzić i posadziłam na jesień 50 tuji przyjeło się 48 i 1 skradli ,prze tujami mam tulipany ,narcyze ,serduszka ,lilie ,iryski i troszkę skalniaczków na przyszłość żeby się rozrosły bo będe robić oczko i chciałabym obsadzić skalniakami .Posiałam też łubin przez to ,że jest taki kolorowy chcę mieć taki wiejski ogród ,dlatego kupiłam też bez ,migdałka ,a od strony lasu nasadze sosen .

No nie Siostra szacun Kochana ....... :cool:

Nie dosc , ze Dziewczynki Ci sie udaly ........ Maz rowniez wyglada :yes:( szkoda , ze tylko fota z tylu objela Inwestora szacownego ) .... to jeszcze chudziak zalalas !!!!!!!

Kobieto Ty to masz .......:hug:

Teraz to tylko pogody sobie zyczyc i dalej mury do gory !!!!! :yes:

Dzięki Kochana:hug: No cóż tu będę mówić dużo.... MAM SZCZĘŚCIE i już:cool:

Brawo Siostra

Teraz goń tych Twoich murarzy i niech mury pną się do góry:D:D

W końcu wakacje tuż, tuż to lada moment chyba zaczną działać?

Atijko, oj zaczęli już działać:D Tak mi się gęba śmieje, no:D